Widok

Samotne Walentynki - nie wkurza was to?

Pytanie jak w temacie. Proszę o opinię innych trójmiejskich singli, jak sobie radzicie w okolicach 14 lutego? Nie zwracacie uwagi czy może chcecie zapomnieć?
Ja muszę przyznać, że dopadło mnie to święto w zupełnie nowym miejscu, bo od niedawna mieszkam w Gdańsku. Wszędzie kolorowe serduszka, kwiaty, maskotki i zakochany pary - oto co mnie będzie dobijało w jutrzejszy dzień. Nowe miasto, nowe możliwości, nowa praca, tylko samotność ciągle ta sama. I potwierdza się prawda zawarta w powiedzeniu, że "samotność najbardziej odczuwa się w tłumie".
Powinniśmy założyć grupę wsparcia dla wszystkich odczuwających ten sam problem, bo nie sądzę, że jestem z tym jedyny.
A więc single - łączmy się :-)
popieram tę opinię 7 nie zgadzam się z tą opinią 5
Ja nie robię ;)
popieram tę opinię 2 nie zgadzam się z tą opinią 0
nie to dzien jak ciodzień nie robcie z tego problemu
popieram tę opinię 0 nie zgadzam się z tą opinią 0
Słyszałam w radio, że w zeszły piątek był dzień singla, zawsze to jakiś powód, żeby świętować ;)
Jak miło wejść po kilku dniach na swój temat i widzieć jak się rozwinął :)
14 lutego mamy za sobą. Owszem, nie było lekko, ale bynajmniej ja starałem się nie zwracać uwagi na to wszystko wokół. Chociaż wracając przez miasto ok. 22 nadal było pełno zakochanych, serc, kwiatów. Tylko nie było nikogo, komu można by je było podarować.
Przede mną w tym tygodniu jeszcze jedno smutne święto, dałbym wiele by nie być wtedy sam w czterech ścianach, ale to już nie tylko ode mnie zależy.
Tak czy inaczej propozycja spotkania, która się tutaj pojawiła jest bardzo dobrym pomysłem. Pokusiłbym się nawet o stworzenie czegoś na kształt 'grupy wsparcia' dla nas samotnych, można by się od czasu do czasu spotkać w większym gronie i urozmaicić czas.
To jest jakiś pomysł, ja co prawna nie jestem miłośniczką takiej muzyki ale trzeba się otwierać na nowe!
Mam nadzieję, że mimo pesymizmu "kk" nasze spotkanie dojdzie do skutku!!??
Zrozumcie, że język może ukryć prawdę, ale oczy - nigdy!

Jeżeli mogę to wtrącę pewne miejsce. Nie wiem jak to się nazywa, nie znam dokładnej lokalizacji ale zakochałam się w tym miejscu i muzyce... Było to jakieś kino' na ulicy Długiej i podobno w każdy czwartek jest taki wieczór jazzowy - Jam Session. Może to nie najlepsze miejsce na rozmowy ale z pewnością wspaniałe na relaks, burzę myśli i emocji w jednym ( takie moje w pełni osobiste odczucie bo znajome z kwitowały jedynie - 'Nie no fajnie, no no całkiem fajnie' -także rzecz upodobań.
przepraszam za pesymizm

i tak nie wyjdzie ;)
popieram tę opinię 2 nie zgadzam się z tą opinią 0
To może skrzyknijmy się RAZEM na jakieś spotkanie???
bo z biadolenia jak to jest źle nic nie wyjdzie...
proponuje jakiś pub, żeby można było porozmawiać, znacie jakieś fajne miejsce??
Zrozumcie, że język może ukryć prawdę, ale oczy - nigdy!

popieram tę opinię 1 nie zgadzam się z tą opinią 0
No i właśnie mnie tych kilkoro aktorów interesuje, poza tym jakoś reklamówki mnie zaciekawiły i lubie komedie ;)
Może i nie pasuje, ale mnie się podobał :)) Nietypowa jestem :)

Movie 43, tak się chyba nazywa ta komedia, kilkoro dobrych aktorów w obsadzie :)
Ah Batman.. nie pasuje do kobiety ;) ja bym chętnie poszła na tę nową komedię - Film 42 czy jakoś tak !
Na romansidła nie chodzę, byłam sama na Batmanie i bardzo dobrze mi się oglądało :))
chyba dopóki nie jest to romansidło ;p
Nie jest tak źle, naprawdę :))
A przeżyłam, spacer zaliczyłam wczesną porą, wyglądało jakbym po sklepach chodziła. Salaterkę czekoladowych lodów i nawet trening mam za sobą. Dzień udany a co ! ;)

Jednakże samotne wyjście do kina nadal mnie nie przekonuje ;p
Sam sobie robisz na złość, skoro Cię to trak denerwuje.
Jak się jest ponad coś to nie ma konieczności pisania o tym i usprawiedliwiania się.

Jak nie obchodzi? To się nie pisze.
Dołączam do grupy singli niesympatyzujących ze owym "świętem".
Od kilku miesięcy mieszkam z Rumi i cierpię na brak towarzystwa po pracy. Zatem poszukuję koleżanki/kolegi chętnego na wyjścia na spacery lub fitness. Może znajdzie się chętny. Dzisiejszy dzień to butelka Desperadosa :) i lekki szmerek. Pozdrawiam Lula
popieram tę opinię 1 nie zgadzam się z tą opinią 0
ja Cię pocieszę pod nieobecność narzeczonego ;PPP
Ileż to razy byłam sama w kinie i jakoś przeżyłam :))
popieram tę opinię 3 nie zgadzam się z tą opinią 0
Do roboty idz to zapomnisz o kwiatkach serduszkach itp:P
popieram tę opinię 1 nie zgadzam się z tą opinią 1
do góry