Widok

Samotni

Witam wszystkich. Jakie zaskakujące jest to jak wielu samotnych ludzi jest w trójmieście. Mieście gdzie można by rzec tętni życie towarzyskie.
Skąd się bierzemy, przecież nie jesteśmy nieśmiali, czy nie towarzyscy.
Może za bardzo leniwi a może zapracowani. Ale jedno jest pewne gdzieś ta samotność nas unieszczęśliwia. Kochani zróbmy coś z tym, poznajmy się, spędźmy wspólnie czas. Odłóżmy komputery i ich wirtualny świat, wyjdźmy do ludzi, złammy stereotypy samotnych dziewcząt przy barze czy osiłków z siłowni. Miejmy odwagę odezwać się do samotnej osoby w pubie, otwórzmy się na siebie. Będzie nam łatwiej i życie stanie się łatwiejsze. Pozdrawiam i życzę powodzenie w zawieraniu nowych znajomości.
popieram tę opinię 28 nie zgadzam się z tą opinią 0
Wątek dość stary ale także szukam kobitek kolo lub po 40, mam 2 przedszkolnych dzieci i meza ale brak mi babskiego towarzystwa, mój mail: gosha40@wp.pl
popieram tę opinię 0 nie zgadzam się z tą opinią 0
Wątek dość stary ale także szukam kobitek kolo lub po 40, mam 2 przedszkolnych dzieci i meza ale brak mi babskiego towarzystwa, mój mail: gosha40@wp.pl

664126221 odezwij sie
popieram tę opinię 0 nie zgadzam się z tą opinią 1
Nymer
Jestemail za tym

Woodstock to nie mój klimat. Chodzi o jakieś spotkania w mieście; Boże,jak mi tego cholernie brakuje,zwłaszcza teraz :(
popieram tę opinię 0 nie zgadzam się z tą opinią 1

Plecak namiot i Woodstock
popieram tę opinię 1 nie zgadzam się z tą opinią 0

Ja też należę do tych, którzy (dość lekkomyślnie) nie dbali o znajomości z czasów szkolnych,a dziś są sami. To znaczy niezupełnie sami: mam (jeszcze) żonę i nie da się ukryć,że właśnie w momencie poważnego kryzysu w związku zdajemy sobie sprawę z tego, jak lekkomyślnym krokiem było pozwolenie na wygaśnięcie wszystkich dawnych przyjaźni czy choćby bliższych znajomości (zwłaszcza gdy dobiega się 40-ki). Niezależnie od tego,czy moje małżeństwo przetrwa, odczuwam bardzo silną potrzebę wyrwania się z domu, pobycia w towarzystwie na jakiejś imprezie czy gdziekolwiek; byleby spędzić miło czas na rozmowie (nawet do rana) przy browarze, na rowerze... no gdziekolwiek, w mieszanym towarzystwie. Można nie szukać nowego związku,a jednocześnie odczuwać wielki brak przyjaźni czy choćby właśnie takiej znajomości jak opisałem wyżej...

Gdyby ktoś chciał się kontaktować,to: ga77-77@wp.pl
To mój e-mail:newlife@interis.pl
Witam wszystkich,jestem też samotnym mężczyzną,który ma już tego dosyć,rozwodzę się,mam stabilizację ,mieszkam i pracuję w Norwegii, dobra praca itd,fajne mieszkanie...
Niestety brakuje mi też bratniej duszy takiej do tańca i różańca...
Jak teraz ciężko znaleźć kogoś normalnego

Hej. Mozemy cos zorganizowac rolki,rower,spacer, kawa, pogaduchy a moze karaoke...? pracujacy 40latek
popieram tę opinię 1 nie zgadzam się z tą opinią 1

To teraz ja ...
Matka, żona, kobieta pracująca przed 30-tka. Chętnie poznam, pogadam, wiosną może jakiś rower ... zobaczymy :)
Zapraszam: greentea674@wp.pl

Beznadziejne czasy! Ale ok..niech będzie, również poznam nowe osoby, nie facetów- miłości tu nie szukam:) czasem brak kompanki by gdzieś wyskoczyć i fajnie spędzić czas. Podaje maila jakby co dgdynianka@wp.pl. ja- wiekowo 30+, bezdzietna i bezmężna :))

dziękuję :)

Nawet bardzo miło

@isztar, iza
Zaprawdę powiadam wam WOW!:)
Nie pozostaje nic innego tylko biec na spotkanie przy kościele a później w kościele...

Dziewczyno ty zwyczajnie jesteś...
Witaj . To milo.
Ja:)
Czy ktos tutaj jeszcze zaglada?

Karaoke

Ja chętnie pójdę na imprezę z karaoke - widziałam, że w najbliższą środę 18 lutego 2015 ma być impreza od 20:00 w "Dwa Światy" w Gdyni. Czy jeszcze ktoś tam się wybiera?

Inne tematy z forum Poznajmy się

Osoba trans poszukująca bratniej duszy - trójmiasto i nie tylko (73 odpowiedzi)

Cześć! Szukam kontaktu do wszystkich osób, przy których mogłabym się zrelaksować, spędzić miło...

Delegacja (3 odpowiedzi)

Witam serdecznie. Chętnie poznam jakąś koleżankę z Trójmiasta. Gdyż od nie dawna jestem w...

Towarzyskie (3 odpowiedzi)

Kobietę z Trójmiasta w celu towarzyskim. Bez względu na status związku. szybkiszczena90@wp.pl

do góry