Widok
Samotność a może desperacja!? hmm poznam kogoś z kim mogłabym gdzieś wyjść.
Witam, mam na imię Paula mam 28 aw sumie to prawie juz 29:) mieszkam w Gdańsku od 2 lat, lecz z przykrością muszę stwierdzić, iż nie znam tu prawie nikogo.... Prawie mam na myśli byłego i jego znajomych. Niestety po rozstaniu okazało się, że nie mam do kogo się odezwać, a wyjście na piwo z ludzmi z pracy graniczy cudem. Może jest to dość dziwna forma poszukiwania znajomych, lecz mam nadzieje że skuteczna. moje gg 8288835
> Może jest to dość dziwna forma poszukiwania znajomych
Trójmiasto -> Towarzyskie -> Poznajmy się
Rzeczywiście.. dziwna forma..
Mniej dziwne byłoby np. w dziale "rowery" albo "polityka" :]
A poważnie:
Jakbyś przejrzała chocby ten poddział forum - i choćby tylko ostatnie kilka-kilkanaście wątków, nie czułabyś "niepokoju" związanego z formą.
Po to własnie jest to Forum.
I sporo osób kogoś tu poznaje.
Tyle, że Forum to coś więcej niż tablica ogłoszeń - warto byłoby, żebyś sama wykazała jakąś aktywność. Z jednej strony - poznasz innych. Z drugiej - dasz się sama poznać :)
Są gorsze rzeczy od śmierci. Czy zdarzyło Ci się spędzić wieczór z agentem ubezpieczeniowym?
(Woody Allen)
Trójmiasto -> Towarzyskie -> Poznajmy się
Rzeczywiście.. dziwna forma..
Mniej dziwne byłoby np. w dziale "rowery" albo "polityka" :]
A poważnie:
Jakbyś przejrzała chocby ten poddział forum - i choćby tylko ostatnie kilka-kilkanaście wątków, nie czułabyś "niepokoju" związanego z formą.
Po to własnie jest to Forum.
I sporo osób kogoś tu poznaje.
Tyle, że Forum to coś więcej niż tablica ogłoszeń - warto byłoby, żebyś sama wykazała jakąś aktywność. Z jednej strony - poznasz innych. Z drugiej - dasz się sama poznać :)

Są gorsze rzeczy od śmierci. Czy zdarzyło Ci się spędzić wieczór z agentem ubezpieczeniowym?
(Woody Allen)
Ja nawet się swego czasu znalazłam w stopce Mordercy Maskotek;]
A propo bycia celebrytą;)
Niewidoczna, ja też nie rozumiem minusowania:) Ale co ja tam wiem:) Nie bywam sfrustrowana to się nie znam. A ja mi się coś nie podoba to albo odpiszę, że się nie zgadzam, albo włączam ten krzyżyk w prawym górnym rogu;)
A propo bycia celebrytą;)
Niewidoczna, ja też nie rozumiem minusowania:) Ale co ja tam wiem:) Nie bywam sfrustrowana to się nie znam. A ja mi się coś nie podoba to albo odpiszę, że się nie zgadzam, albo włączam ten krzyżyk w prawym górnym rogu;)
Your online absence has me worried you might have actually gotten a life;)
Za szczerość w realnym świecie można liczyć na zdecydowanie więcej. Warto mieć wówczas twardy .... ( wyraz na pięć liter).
Napisanie komentarza może być męczące, a przecież w tych rozmowach na Forum ciekawe jest to, że poznajemy zdanie innych osób. Jeśli jest ono odmienne od naszego... cóż w tym złego?
Szybsze krążenie krwi czasem się przydaje :)
Minus i minus daje plus. Tak na marginesie.
Napisanie komentarza może być męczące, a przecież w tych rozmowach na Forum ciekawe jest to, że poznajemy zdanie innych osób. Jeśli jest ono odmienne od naszego... cóż w tym złego?
Szybsze krążenie krwi czasem się przydaje :)
Minus i minus daje plus. Tak na marginesie.
@Sadyl
Zawsze myślałem, że to tylko cztery - a nawet TB, mimo stanu, nie jest na tyle rozwlekła, żeby zajmować AŻ 5 liter ;)
Dzięki;) Zważywszy na to, że wpadam w depresję patrząc w lustro to Twój komentarz wywołał we mnie wielki uśmiech;)
Zawsze myślałem, że to tylko cztery - a nawet TB, mimo stanu, nie jest na tyle rozwlekła, żeby zajmować AŻ 5 liter ;)
Dzięki;) Zważywszy na to, że wpadam w depresję patrząc w lustro to Twój komentarz wywołał we mnie wielki uśmiech;)
Your online absence has me worried you might have actually gotten a life;)
@paulodemaskator:
Czyżby Ciebie jakaś kobieta skrzywdziła, że teraz wszystkie traktujesz jak dziwki? A moze Paula Cię olała - i to taki sposób odreagowania?
Paula jest normalną dziewczyną, po przejściach. Nie szuka partnera na siłę tylko chce nawiązać znajomości. Poprzednie utraciła, wraz z byłym partnerem. Jako, ze stosunkowo niedługo mieszka w Trójmieście - nie ma tu znajomych z dzieciństwa czy studiów.
Ma dobrze płatną pracę i sponsor Jej do niczego niepotrzebny. Nie jest zresztą typem "bluszcza".
Skąd o tym wiem?
Bo zdążyłem Ją lepiej poznać - także osobiście.
Czyżby Ciebie jakaś kobieta skrzywdziła, że teraz wszystkie traktujesz jak dziwki? A moze Paula Cię olała - i to taki sposób odreagowania?
Paula jest normalną dziewczyną, po przejściach. Nie szuka partnera na siłę tylko chce nawiązać znajomości. Poprzednie utraciła, wraz z byłym partnerem. Jako, ze stosunkowo niedługo mieszka w Trójmieście - nie ma tu znajomych z dzieciństwa czy studiów.
Ma dobrze płatną pracę i sponsor Jej do niczego niepotrzebny. Nie jest zresztą typem "bluszcza".
Skąd o tym wiem?
Bo zdążyłem Ją lepiej poznać - także osobiście.
To ogloszenie to prawdopodobnie jakas sciema ktos sprawdza odzew? i sie dobrze przy tym bawi....Wszystkie posty Paula pisane z roznych IP a w edycji tego gg 37lat a tu na forum niby 28-29 wiec za duzo rozbieznosci do tego o jakiejkolwiek porze ciagle niedostepne czy ukryte? Na jakiekolwiek wiadomosci z roznych numerow (bo kolezanka tez probowala tam pisac) nikt nie odpowiada???????? Pozdrowionka :)))
To daj linka na Nk i Fb to sprawdzimy co tam masz popisane...hihihihi Spoko ja prywatnie nic do Ciebie niemam ani Twoj wiek nie jest tu istotny! Ale jesli sie daje tego typu ogloszenia z kontaktem gg i do tego ponawia temat! (czyli rozumie ze aktualne?) to chocby z grzecznosci wypada choc po czasie komus odpisywac na wiadomosci! Lub jesli niema sie na to czasu to podaj telefon NA KARTE? to ktos zadzwoni bez pisania! Bo w przeciwnym wypadku podawanie gg i nieodpisywanie na wiadomosci z BRAKU CZASU mija sie z celem! Moglas tez skorygowac przy odnowieniu tematu ze jestes tam nieobecna przez nawal zajec i bedziesz od dnia..... A nawiasem mowiac skoro jestes tak bardzo zajeta i pochlonieta swoja praca ze nawet kilku minut niemasz na odpisanie? to kiedy Ty mialabys czas na wypady czy spotkania z nowymi znajomymi ktorych rzekomo chcesz tu poznac??? Pozdrawiam.......
Ale ja tu po nikim nie jezdze! jak juz to po niezawsze odsniezonych naszych drogach hihihihi Ten ostatni post nie jest skierowany do Ciebie tylko ogolnie tak napisalem bo tu najczesciej na forum na pisaniu sie konczy...niewiesz o tym? Jesli przychodzi co do czego to wszyscy nagle znikaja nikomu nic nie pasi...a w pisaniu byli tacy mocni na zapalach sie konczyly ciekawe pomysly....Tu niestety tylko swiat wirtualny......zobacz inne watki na forum jak padaly a czasami miesiace pisania i nic?