Widok

Samotny tata

Czy samotny tata po 30stce jeszcze może poznac kogoś???Dodam,że dzieci na codzień mieszkają ze swoją matką,ja je odwiedzam w tygodniu i zabieram do siebie na weekend....dałem kilka razy ogłoszenia,ale bez skutku...dodam,że nie interesuja Mnie seks przygody,szukam stabilizacji,w perspektywie związku partnerskiego na dobre i na złe....
popieram tę opinię 8 nie zgadzam się z tą opinią 10
łee, a miało być tak pięknie :D haha
popieram tę opinię 0 nie zgadzam się z tą opinią 0
jeszcze będzie pięknie, jeszcze będzie normalnie.... :D
Kiedyś traktowałam ludzi dobrze, teraz z wzajemnością....
"...tylko trzeba znaleźć jakąś fajną górkę , nalepiej blisko szpitala"

Nie ma to jak odrobina defetyzmu. Zabawa na sankach raczej nie jest sportem ekstremalnym.
Nie wiedziałem, że na świecie jest tylu idiotów, dopóki nie poznałem internetu.

Stanisław Lem
Uojezó się tu dzieje. Ogarnę niebawem. 20-go aktualne czy już jest po 20-tym ???
haha, masz zaległości :)

Dwudziesty aktualny, jeszcze przed Tobą więc zbieraj siły :)
Hej - może ustalimy nowe spotkanie - dopiero znalazłam wątek - pozdrawiam.
Jest nowy wątek na "wspólny wyjazd/impreza" :)
:) samotny tato:) nie trać wiary,ja nie tracę. Mam 29 lat, jestem w 8 miesiącu ciazy i najwazniejszy czas przyjdzie mi przezyc w samotnosci. Nadzieja jest ... i marzenie o wlasnej rodzinie. Takiej prawdziwej.. dla mnie i mojego synka.
@przyszła mama - trzymam kciuki i powodzenia. Samotne macierzyństwo nie jest proste, ale możliwe.
No i oczywiście życzę, aby udało się KOGOŚ spotkać i stworzyć rodzinę :D
Kiedyś traktowałam ludzi dobrze, teraz z wzajemnością....
A Ty i Twój synek to nie prawdziwa rodzina? :P
popieram tę opinię 1 nie zgadzam się z tą opinią 0
przyszła MAMO---znajdziesz sobie kogos
młoda kobietka z ciebie ..a dzieciatko małe ktoś pokocha

daj nam znac "jak ci poszło"
z tym maluszkiem
zycze ci szybciutko i bezproblemowo
dużo ciepła i całuski dla maluszka od strony pepuszka!
Takie pytanie. Znalazłeś kogoś?
megi.p1@wp.pl
Nie,nie znalazłem,bo przestałem szukać.... jakoś zniechęciłem sie do poszukiwań i do tego forum....pozdrawiam gorąco i poklepcie jeszcze na mój temat....

Samotna mama

Witam jestem samotna mama chciałabym poznać jakieś miłego odpowiedzialnego mężczyne z którym można porozmawiać karolinawrobel1988@wp.pl
Nie wiem, czy to przeczytasz, ale zaryzykuję:) user_137693606884 - jestem samotną mamą, nie szukam na siłę, bo nic na siłę. Brakuje mi drugiego człowieka, mężczyzny, przyjaciela. Nie szukam lovelasa (bo takiego miałam), a to źle wróży, taki sam z łańcucha sie zrywa. Nie szukam bogacza, bo takiego miałam i patrzenie na szczęście przez pryzmat pieniędzy zakłóca moją wartośc i wartość uczuć. Wille miałam, zostawiłam ją i wyszłam z przysłowiową walizką. Teraz mam wystarczająco dobra pracę, by pozwolić sobie na szaleństwa, mam mieszkanie, dośc ładne, mam samochód - jeszcze jeździ to najważniejsze. Czego brak? - Ciebie, obok na sofie przy filmie i lampce wina. Zaufania, uczucia, motylków w brzuszku. Mam 35 lat i chcę, by ktoś był!!!!!
popieram tę opinię 2 nie zgadzam się z tą opinią 0
głowa do góry,nie poddawaj się na pewno kogoś znajdziesz)) trzymam kciuki i pozdrawiam))
Wiec masz to samo,co ja mialem..... jednak przestalem wierzyc,że jeszcze dla Mnie to jest możliwe... życie singla też ma swoje zalety.
Tak, życie singla ma swoje zalety, zgadzam się, ale wiesz? Chyba już tęsknię za prasowaniem dużych koszul, czy zbieraniu skarpetek i trzech talerzach na stole w niedzielny poranek. Jestem zabiegana, to fakt, ale też szukam zajęcia dla siebie, dziecka, aktywnie, wieczorami zwalniam, siadam i jednak brak kogoś obok. Sam fakt też, że z kimś porozmawiasz jest super o całym dniu. Wiem, że osoby, które nie kochają nie mają problemów, ale też te, które nie kochają nie są w pełni szczęśliwe np. ja.
popieram tę opinię 1 nie zgadzam się z tą opinią 0
Ja nastawilem sie tak,że przestalem tesknic za czymkolwiek i bardziej patrze w przyszłość.
do góry