Widok

Sanah - Uczta nad ucztami

Rozrywka Temat dostępny też na forum:
[lead]Wymarzyłam coś na moich 5 urodzinach. Dopiero dziś, tak trochę nieśmiało, ale chciałabym spróbować zrealizować to marzenie. Nieśmiało, ale jednak...zapraszam Was na STADIONY![/lead]PS. Gdyby nie to nieustanne wsparcie, które codziennie dostaję od Was, dziś nie byłabym taka odważna, Dziękuję Wam moi kochani najukochańsi!Otwarcie bram: 18:30Start koncertu: 20:30To o opowieść o spełnianiu ...
więcej
popieram tę opinię 0 nie zgadzam się z tą opinią 0

Moim zdaniem- za szybko. To rzeczywiście chyba jedyny polski wykonawca (oprócz Podsiadly), który mógłby wejść na stadiony (bo oprócz Gdańska zagra też przecież w Chorzowie), ale jeszcze nie teraz. Zaczęła karierę ledwie 2 lata temu i wydała tylko 3 autorskie krążki + 1 z poezją. Mogła sobie dać jeszcze 2-3 lata spokojnie na tak duże wydarzenie
popieram tę opinię 26 nie zgadzam się z tą opinią 75

No i kompletnie złym prorokiem się okazałeś. 26 utworów zagrała wczoraj w Chorzowie (plus coś na bis)

W tym 26 to jeden utwór z Kupichą, a jeden z Turnauem. Cały Stadion Śląski był wysprzedany, tj. wszystkie miejsca siedzące, których liczebność oceniam na ok. 38 tysięcy. Choć trochę biletów na płytę stadionu (czyli najtańszych) zostało. Ale też tam ponad połowa bliższa sceny to był dziki tłum. Na Gdańsk - dawno wysprzedane. Warszawa - to samo.
popieram tę opinię 10 nie zgadzam się z tą opinią 0

Przecież wyprzedała 3 stadiony to na co ma czekac?
popieram tę opinię 8 nie zgadzam się z tą opinią 0

Z niej to taka artystka jak z byle kogo spotkanego na ulicy. Chyba u nikogo aż tak nie widać używania Autotune jak u niej. Dla mnie śmiech + współczuję "fanom talentu".
popieram tę opinię 0 nie zgadzam się z tą opinią 1

Przyniósł- koncert Podsiadły
popieram tę opinię 14 nie zgadzam się z tą opinią 6

Zależy komu przyniósł.
popieram tę opinię 10 nie zgadzam się z tą opinią 1

Nie pada

Wiejskiej zazdrośniku
popieram tę opinię 1 nie zgadzam się z tą opinią 2

55 zł za godzinę plus zwrot za dojazd i pójdę na koncert. Mogę załatwić kilku kolesi w roli statystów i sztucznego tłumu cena do uzgodnienia
popieram tę opinię 50 nie zgadzam się z tą opinią 40

niezły z Ciebie jajcarz, Adaś hehe no naprawdę
popieram tę opinię 11 nie zgadzam się z tą opinią 5

Fajnie ale...

... patrzac ze to świeża gwiazda a bilety nie będą tanie to nie wiem czy warto. Byłam w sopocie na jej koncercie... bilet 250zl... lubie jej muzykę... ale czy na tyle zeby wydać 500zl na parę? To już wolę dodać 200zl do całości i być na koncercie światowej gwiazdy ;)
popieram tę opinię 50 nie zgadzam się z tą opinią 17

Światową gwiazdę za dwie osoby za 700zł?
Gdzie? Na kogo?
Obudź się xd Jest 2022. Za 700zł to się zmieścisz za jedną osobę co najwyżej (póki mówimy o prawdziwych światowych gwiazdach). Pomijając, że tacy omijają Gdańsk szerokim łukiem więc jeszcze dojazd
popieram tę opinię 6 nie zgadzam się z tą opinią 5

Co to za gwiazda że stadionu potrzebuje?

Tym razem musi armię ochroniarzy zatrudnić żeby jej nie filmowali
popieram tę opinię 36 nie zgadzam się z tą opinią 14

Każdy może chcieć zaśpiewać na stadionie (ma do tego prawo)

i każdy może chcieć wykopać tunel do Australii. Pewne marzenia mogą się szybko spełnić, a inne nigdy. Ci, którzy nie lubią takiej muzyki (też się do nich zaliczam), niech odpuszczą sobie prześmiewcze ataki. Ja nie pójdę na koncert i tyle.
popieram tę opinię 28 nie zgadzam się z tą opinią 12

Jej dziwna barwa glosu

Ogilnie mi nie pasuje na "gwiazde".
popieram tę opinię 68 nie zgadzam się z tą opinią 17

XYZ

Czyli jesteś jak mówią ,,głucha jak pień''
popieram tę opinię 5 nie zgadzam się z tą opinią 28

mam to samo

przez przypadek usłyszałem w radio gdy byłem u fryzjera i myślę, że powinno się takie badziewie eliminować z przestrzeni publicznej a nie promować
popieram tę opinię 22 nie zgadzam się z tą opinią 8

oglądnąłem zamieszczony filmik, choć o gustach cięzko dyskutować, ale na Boga.....

co o jest? tego się nie da słuchać ..... a jeśli to ma być dla dzieci, to już mam obawy co do kolejnego pokolenia
popieram tę opinię 67 nie zgadzam się z tą opinią 22

Popularność kogoś śpiewającego o kawce na mleku świadczy tylko o upadku polskiego społeczeństwa
popieram tę opinię 71 nie zgadzam się z tą opinią 16

Ale to kawka na wynos jest!:)
popieram tę opinię 4 nie zgadzam się z tą opinią 7

Jak co dzień rano, bułkę maślaną
Popijam kawą, nad gazety plamą....
popieram tę opinię 12 nie zgadzam się z tą opinią 4

Polska scena stała się doprawdy zadziwiająca. Szczególnie ta stadionowa.
popieram tę opinię 20 nie zgadzam się z tą opinią 3

Dziękuję - wystarczy, że jej smęty w radiu przełączam
popieram tę opinię 27 nie zgadzam się z tą opinią 7

Dziadersi narzekają

A gdy sami słyszeli od swoich starych narzekania na Kult, Armie czy T.Love (o, Muniek to ma super wokal) - to już zapomnieli.
popieram tę opinię 19 nie zgadzam się z tą opinią 12

Je tez wolę ją

Niż przechlanego Kazika. Fenomem Muńka który nie umie śpiewać pokazuje , że miejsce jest dla tych co mają pomysł... na siebie i aranż
popieram tę opinię 6 nie zgadzam się z tą opinią 7

To posłuchamy o tym sanahu za kilkanaście lat.

Narzekań słuchaliśmy ale na pewno nie zarzucano nam, że nasze gwiazdy są beztalenciami. No i ludzie mieli lepszy gust, nie tylko w temacie muzyki;)
popieram tę opinię 5 nie zgadzam się z tą opinią 2

Tu nie ma znaczenia wiek

ta muzyka jest bez wyrazu i nikt o niej nie będzie pamiętał za kilka lat. 20 lat temu również byli tacy artyści, dzisiaj mają już inne zajęcie, bądź grają do kotleta.
popieram tę opinię 6 nie zgadzam się z tą opinią 1

Super, a kto to jest?
popieram tę opinię 10 nie zgadzam się z tą opinią 11

Niestety ale moja żona tego stękania słucha.
Nie rozumie Mötorhead.
Tylko wstyd przed ludźmi tylko.
popieram tę opinię 31 nie zgadzam się z tą opinią 10

współczuję

ta małolata nie śpiewa tylko miauczy albo zawodzi jak suka w cieczce... Lemmy rządzi !!
popieram tę opinię 8 nie zgadzam się z tą opinią 2

Beczy jak koza. Fatalna emisja głosu.

Strasznie denerwująca maniera w śpiewaniu

takie ściskanie tchawicy, by było jakby bardziej dziecięco. Kiedyś robiła tak Tatiana Okupnik, tylko ona gęgała, a ta nie gęga tylko ma taki denerwujący, dziecięcy głosik. BTW na stadionie przeważnie jest ohydne nagłośnienie.
popieram tę opinię 29 nie zgadzam się z tą opinią 4

Britney tak kazano śpiewać od kiedy była nastolatką. Można znaleźć na youtubie jej wykonania z dzieciństwa jak miała ok 10 lat i o wiele bardziej dojrzały głos. Jakiś menago wymyślił, że taki głosik jest bardziej pociągający dla facetów. W ten sposób dziewczyna zniszczyła swój naturalny głos i już nigdy do niego nie wróci. Najgorsze, że potem wszystkie gwiazdki popu zaczęły naśladować tą manierę - połączenie dziecinnego głosiku Britney z gęganiem w stylu Rihanny.
popieram tę opinię 2 nie zgadzam się z tą opinią 0

Sanah

jako zarąb... przerywnik od tego jazgotu i codziennej sieczki myzyczej jak najbardziej !!!
To fenomen dzisiejszych czasów. Brakowało "czegoś" takiego na polu muzycznym.
Ale jeśli już chodzi o ...stadion...to już jest szyte grubymi nićmi.
Życzę jak najlepiej ale myślę że to niewypał .
popieram tę opinię 4 nie zgadzam się z tą opinią 18

Chorzów wyprzedany w 99 % (tylko najtańsze bilety na płytę stadionu zostały), Gdańsk i Warszawa 100% długo przed koncertami

tak życie cię podsumowało :-)
popieram tę opinię 2 nie zgadzam się z tą opinią 1

Śpiew

Ten śpiew wcale mi się nie podoba , jest okropny , ale są tacy co im się podoba.
popieram tę opinię 21 nie zgadzam się z tą opinią 1

Prawdziwy spiewak powinien miec umiejetnosc spiewania na 5- 6 oktaw

Reszta nuci i uzywa korktorow glosu zeby zabrzmiec. Piosenk sanah sa (wg mnie na 1 oktawe) i dosc monotonne
popieram tę opinię 11 nie zgadzam się z tą opinią 3

Co to za zespół ci Sanah ?

Jak fajno, to bym poszedł sa popatrzać i słuchać
popieram tę opinię 3 nie zgadzam się z tą opinią 3

Muzyka...

Nie wiem o co chodzi ale nie rozróżniam jej kawałków, każdy brzmi tak samo. Ogólnie cienizna niestety.
popieram tę opinię 15 nie zgadzam się z tą opinią 2

To taka Balanciaga polskiej piosenki
popieram tę opinię 2 nie zgadzam się z tą opinią 1

Nie rozumiem fenomenu Podsiadły i jej.

Muzyka bez wyrazu, wszystkie utwory na jedno kopyto. Prawie disco polo, ale disco polo ma chociaż taką właściwość, że wpada w ucho, a to nawet tego nie ma.
popieram tę opinię 11 nie zgadzam się z tą opinią 5

nie pojde na ten koncert, to zadna piosenkarka dla mnie, dykcja okropna, barwa głosu nudna .
popieram tę opinię 10 nie zgadzam się z tą opinią 3

Jeśli ona pisze te teksty

to jest po prostu grafomanką.
popieram tę opinię 10 nie zgadzam się z tą opinią 3

Ona czy śpiewa o tym, że jest

zakochana i szczęśliwa, czy że jest smutna to robi to w ten sam sposób. Wszystko na jedno kopyto. Zero.w tym emocji.
popieram tę opinię 9 nie zgadzam się z tą opinią 1

Śpiewa tak monotonnie

wszystkie piosenki, że brzmi jak wersja chórków do swoich piosenek.. bez głównego śpiewającego.
popieram tę opinię 8 nie zgadzam się z tą opinią 1

Sanah jest BOSKA

Byłem na JEJ koncercie w Chorzowie. Było SUPER!!!
1. Niesamowicie skromna i super kulturalna - nic z gwiazdorzenia;
2. Piekielnie utalentowana - zero fałszu, cudowny głos, gra na fortepianie i na skrzypcach;
3. Fachowy zespół towarzyszący - ogromna różnorodność muzyczna, super chórki i tancerze;
4. Rewelacyjna organizacja - bardzo dobre nagłośnienie, super efekty wizualne, sprawnie działająca ochrona, ponad 70 tys. ludzi i żadnych problemów (świetna spontaniczna reakcja Artystki, gdy ktoś zasłabł pod sceną);
5. Czas koncertu: ponad 3 godziny bez oszczędzania się + bisy
6. Znani goście: Piotr Kupicha, Grzegorz Turnau.
I się wcale nie dziwię, że w Gdańsku bilety już wyprzedane.
popieram tę opinię 7 nie zgadzam się z tą opinią 9

Znani goście: Piotr Kupicha
XD
popieram tę opinię 1 nie zgadzam się z tą opinią 1

Jako dziecko miała fajnych rodziców (i dalej ma). Mając 5 lat marzyła o swym koncercie na stadionie

A ja mając 5 lat marzyłem, aby mnie matka kablem od prodiża nie biła.
popieram tę opinię 7 nie zgadzam się z tą opinią 1

na disco polo

też duża frekwencja zwykle więc nie ma co się podneicać

Dojazd porazka

Nadal ludziska stoja w korkach hab
popieram tę opinię 1 nie zgadzam się z tą opinią 1

Nie rozumiem

Nie rozumiem jej fenomenu. Oprócz tego, że realizacja utworów w studiu i instrumentale są na wysokim poziomie to same teksty są o niczym i tylko ona sama może o co w nich chodzi. Ktoś w niej dostrzegł tylko maszynkę do pieniędzy.

proffessorre

dojazd/ wyjazd masakra... ludzie z łodzi poszli spać do auta bo po pół godzinie przejechali 5 metrów a tunel w kierunku na południe praktycznie pusty... dojazd przed tez.....dlaczego nie można było wjechać w Starowiejska???!!!
do góry