Widok

Sanah - Uczta nad ucztami

Rozrywka Temat dostępny też na forum:
Wymarzyłam coś na moich 5 urodzinach. Dopiero dziś, tak trochę nieśmiało, ale chciałabym spróbować zrealizować to marzenie. Nieśmiało, ale jednak...zapraszam Was na STADIONY!PS. Gdyby nie to nieustanne wsparcie, które codziennie dostaję od Was, dziś nie byłabym taka odważna, Dziękuję Wam moi kochani najukochańsi!Sprzedaż biletów rusza 6.12 o godzinie ...
więcej
popieram tę opinię 0 nie zgadzam się z tą opinią 0

[lead]Wymarzyłam coś na moich 5 urodzinach. Dopiero dziś, tak trochę nieśmiało, ale chciałabym spróbować zrealizować to marzenie. Nieśmiało, ale jednak...zapraszam Was na STADIONY![/lead]PS. Gdyby nie to nieustanne wsparcie, które codziennie dostaję od Was, dziś nie byłabym taka odważna, Dziękuję Wam moi kochani najukochańsi!Otwarcie bram: 18:30Start koncertu: 20:30To o opowieść o spełnianiu ...
więcej

Nie rozumiem

Nie rozumiem jej fenomenu. Oprócz tego, że realizacja utworów w studiu i instrumentale są na wysokim poziomie to same teksty są o niczym i tylko ona sama może o co w nich chodzi. Ktoś w niej dostrzegł tylko maszynkę do pieniędzy.
popieram tę opinię 2 nie zgadzam się z tą opinią 0

Z niej to taka artystka jak z byle kogo spotkanego na ulicy. Chyba u nikogo aż tak nie widać używania Autotune jak u niej. Dla mnie śmiech + współczuję "fanom talentu".
popieram tę opinię 0 nie zgadzam się z tą opinią 1

Beczy jak koza. Fatalna emisja głosu.

Nie pada

Wiejskiej zazdrośniku
popieram tę opinię 1 nie zgadzam się z tą opinią 2

Dojazd porazka

Nadal ludziska stoja w korkach hab
popieram tę opinię 1 nie zgadzam się z tą opinią 1

na disco polo

też duża frekwencja zwykle więc nie ma co się podneicać
popieram tę opinię 2 nie zgadzam się z tą opinią 0

Jako dziecko miała fajnych rodziców (i dalej ma). Mając 5 lat marzyła o swym koncercie na stadionie

A ja mając 5 lat marzyłem, aby mnie matka kablem od prodiża nie biła.
popieram tę opinię 7 nie zgadzam się z tą opinią 1

Przecież wyprzedała 3 stadiony to na co ma czekac?
popieram tę opinię 8 nie zgadzam się z tą opinią 0

Znani goście: Piotr Kupicha
XD
popieram tę opinię 1 nie zgadzam się z tą opinią 1

Sanah jest BOSKA

Byłem na JEJ koncercie w Chorzowie. Było SUPER!!!
1. Niesamowicie skromna i super kulturalna - nic z gwiazdorzenia;
2. Piekielnie utalentowana - zero fałszu, cudowny głos, gra na fortepianie i na skrzypcach;
3. Fachowy zespół towarzyszący - ogromna różnorodność muzyczna, super chórki i tancerze;
4. Rewelacyjna organizacja - bardzo dobre nagłośnienie, super efekty wizualne, sprawnie działająca ochrona, ponad 70 tys. ludzi i żadnych problemów (świetna spontaniczna reakcja Artystki, gdy ktoś zasłabł pod sceną);
5. Czas koncertu: ponad 3 godziny bez oszczędzania się + bisy
6. Znani goście: Piotr Kupicha, Grzegorz Turnau.
I się wcale nie dziwię, że w Gdańsku bilety już wyprzedane.
popieram tę opinię 7 nie zgadzam się z tą opinią 9

Chorzów wyprzedany w 99 % (tylko najtańsze bilety na płytę stadionu zostały), Gdańsk i Warszawa 100% długo przed koncertami

tak życie cię podsumowało :-)
popieram tę opinię 2 nie zgadzam się z tą opinią 1

No i kompletnie złym prorokiem się okazałeś. 26 utworów zagrała wczoraj w Chorzowie (plus coś na bis)

W tym 26 to jeden utwór z Kupichą, a jeden z Turnauem. Cały Stadion Śląski był wysprzedany, tj. wszystkie miejsca siedzące, których liczebność oceniam na ok. 38 tysięcy. Choć trochę biletów na płytę stadionu (czyli najtańszych) zostało. Ale też tam ponad połowa bliższa sceny to był dziki tłum. Na Gdańsk - dawno wysprzedane. Warszawa - to samo.
popieram tę opinię 10 nie zgadzam się z tą opinią 0

Śpiewa tak monotonnie

wszystkie piosenki, że brzmi jak wersja chórków do swoich piosenek.. bez głównego śpiewającego.
popieram tę opinię 8 nie zgadzam się z tą opinią 1

Ona czy śpiewa o tym, że jest

zakochana i szczęśliwa, czy że jest smutna to robi to w ten sam sposób. Wszystko na jedno kopyto. Zero.w tym emocji.
popieram tę opinię 9 nie zgadzam się z tą opinią 1

Jeśli ona pisze te teksty

to jest po prostu grafomanką.
popieram tę opinię 10 nie zgadzam się z tą opinią 3

[lead]Wymarzyłam coś na moich 5 urodzinach. Dopiero dziś, tak trochę nieśmiało, ale chciałabym spróbować zrealizować to marzenie. Nieśmiało, ale jednak...zapraszam Was na STADIONY![/lead]PS. Gdyby nie to nieustanne wsparcie, które codziennie dostaję od Was, dziś nie byłabym taka odważna, Dziękuję Wam moi kochani najukochańsi!Otwarcie bram: 18:30Start koncertu: 20:30To o opowieść o spełnianiu ...
więcej
do góry