Widok

Sanah - Uczta nad ucztami

Rozrywka Temat dostępny też na forum:
[lead]Wymarzyłam coś na moich 5 urodzinach. Dopiero dziś, tak trochę nieśmiało, ale chciałabym spróbować zrealizować to marzenie. Nieśmiało, ale jednak...zapraszam Was na STADIONY![/lead]PS. Gdyby nie to nieustanne wsparcie, które codziennie dostaję od Was, dziś nie byłabym taka odważna, Dziękuję Wam moi kochani najukochańsi!Otwarcie bram: 18:30Start koncertu: 20:30To o opowieść o spełnianiu ...
więcej
popieram tę opinię 0 nie zgadzam się z tą opinią 0

Moim zdaniem- za szybko. To rzeczywiście chyba jedyny polski wykonawca (oprócz Podsiadly), który mógłby wejść na stadiony (bo oprócz Gdańska zagra też przecież w Chorzowie), ale jeszcze nie teraz. Zaczęła karierę ledwie 2 lata temu i wydała tylko 3 autorskie krążki + 1 z poezją. Mogła sobie dać jeszcze 2-3 lata spokojnie na tak duże wydarzenie
popieram tę opinię 26 nie zgadzam się z tą opinią 75

55 zł za godzinę plus zwrot za dojazd i pójdę na koncert. Mogę załatwić kilku kolesi w roli statystów i sztucznego tłumu cena do uzgodnienia
popieram tę opinię 50 nie zgadzam się z tą opinią 40

Przyniósł- koncert Podsiadły
popieram tę opinię 14 nie zgadzam się z tą opinią 6

niezły z Ciebie jajcarz, Adaś hehe no naprawdę
popieram tę opinię 11 nie zgadzam się z tą opinią 5

Fajnie ale...

... patrzac ze to świeża gwiazda a bilety nie będą tanie to nie wiem czy warto. Byłam w sopocie na jej koncercie... bilet 250zl... lubie jej muzykę... ale czy na tyle zeby wydać 500zl na parę? To już wolę dodać 200zl do całości i być na koncercie światowej gwiazdy ;)
popieram tę opinię 50 nie zgadzam się z tą opinią 17

Co to za gwiazda że stadionu potrzebuje?

Tym razem musi armię ochroniarzy zatrudnić żeby jej nie filmowali
popieram tę opinię 36 nie zgadzam się z tą opinią 14

Każdy może chcieć zaśpiewać na stadionie (ma do tego prawo)

i każdy może chcieć wykopać tunel do Australii. Pewne marzenia mogą się szybko spełnić, a inne nigdy. Ci, którzy nie lubią takiej muzyki (też się do nich zaliczam), niech odpuszczą sobie prześmiewcze ataki. Ja nie pójdę na koncert i tyle.
popieram tę opinię 28 nie zgadzam się z tą opinią 12

Jej dziwna barwa glosu

Ogilnie mi nie pasuje na "gwiazde".
popieram tę opinię 68 nie zgadzam się z tą opinią 17

oglądnąłem zamieszczony filmik, choć o gustach cięzko dyskutować, ale na Boga.....

co o jest? tego się nie da słuchać ..... a jeśli to ma być dla dzieci, to już mam obawy co do kolejnego pokolenia
popieram tę opinię 67 nie zgadzam się z tą opinią 22

Zależy komu przyniósł.
popieram tę opinię 10 nie zgadzam się z tą opinią 1

Popularność kogoś śpiewającego o kawce na mleku świadczy tylko o upadku polskiego społeczeństwa
popieram tę opinię 71 nie zgadzam się z tą opinią 16

Polska scena stała się doprawdy zadziwiająca. Szczególnie ta stadionowa.
popieram tę opinię 20 nie zgadzam się z tą opinią 3

Ale to kawka na wynos jest!:)
popieram tę opinię 4 nie zgadzam się z tą opinią 7

Sanah - Uczta nad ucztami

[lead]Wymarzyłam coś na moich 5 urodzinach. Dopiero dziś, tak trochę nieśmiało, ale chciałabym spróbować zrealizować to marzenie. Nieśmiało, ale jednak...zapraszam Was na STADIONY![/lead]PS. Gdyby nie to nieustanne wsparcie, które codziennie dostaję od Was, dziś nie byłabym taka odważna, Dziękuję Wam moi kochani najukochańsi!Otwarcie bram: 18:30Start koncertu: 20:30To o opowieść o spełnianiu ...
więcej
popieram tę opinię 0 nie zgadzam się z tą opinią 0
do góry