Widok

Sanah na 100lecie Gdyni

Rozrywka Temat dostępny też na forum:
Koncert plenerowy Sanah na 100lecie Gdyni. Wstęp jest DARMOWY i TYLKO dla osób posiadających kartę mieszkańca Gdyni (obowiązują także karty nieaktualne).Każdy, kto wchodzi na kartę mieszkańca może wejść z 1 osobą towarzyszącą (która karty mieszkańca nie posiada). Dodatkowe atrakcje w Parku Centralnym, występy artystyczne oraz 600-metrowy urodzinowy stół.więcej informacji wkrótce
więcej
popieram tę opinię 0 nie zgadzam się z tą opinią 0

Sanah na 100-lecie Gdyni

[lead]Wieczorem na Molo Południowym wystąpi Sanah, jedna z najbardziej cenionych polskich artystek. Koncert rozpocznie się o godzinie 20:00.[/lead]Brama koncertowa zostanie otwarta o godz. 18:00.To będzie wyjątkowy muzyczny finał jubileuszu. Koncert sanah jest prezentem dla mieszkańców Gdyni z okazji stulecia miasta oraz podziękowaniem za sto lat wspólnego budowania naszego miasta - podkreśla ...
więcej
popieram tę opinię 7 nie zgadzam się z tą opinią 1

U Maxima jak już. A powinno to się jakoś go w końcu zagospodarować
popieram tę opinię 4 nie zgadzam się z tą opinią 1

Idz do kasiorek

Jak takie są gdynianki to ja podziękuję ....hahaha . Trzymajcie je dla siebie.
popieram tę opinię 3 nie zgadzam się z tą opinią 1

a ja jestem z Gdyni ale nie mam wyrobionej karty mieszkańca i tez nie mogę :)))

:-)
popieram tę opinię 6 nie zgadzam się z tą opinią 0

W d... z takim prezentem. Na 100-lecie miasta powinno być conajmnien 100 dni darmowej komunikacji miejskiej dla mieszkańców. Co nie stać byłoby władzy na taki prezent? Byłoby
popieram tę opinię 6 nie zgadzam się z tą opinią 0

Obecne władze właśnie zaliczyły glebę wykluczyli wielu Gdynian z urodzin ich miasta.

Gdynianie to głównie ludność napływowa która napływa tu cały czas, wielu z nich nie ma karty mieszkańca z wielu powodów. Ten koncert to symbol pogardy dla mieszkańców. Ja mam kartę której nie przedłużałem wiele lat i nie zamierzam . Gardzę tym wydarzeniem i tym jak jako mieszkańcy zostaliśmy potraktowani. Ja na swoje urodziny zapraszam gości z innych miast a na tych urodzinach nie mogę się cieszyć i świętować z moimi przyjaciółmi nawet z własnego miasta.
popieram tę opinię 6 nie zgadzam się z tą opinią 1

Świadomy wyborca

To już 4 rzesza
popieram tę opinię 6 nie zgadzam się z tą opinią 1

Świadomy wyborca

Uśmichnij się i zjedz pizzę.
popieram tę opinię 4 nie zgadzam się z tą opinią 1

Były Prezydent Gdyni ...

... nie robił takich imprez. Stąd jest 'byłym'
popieram tę opinię 0 nie zgadzam się z tą opinią 1

100 lat

Koncert powinien być odwołany- łącze się w bólu z rodzinami ofiar z autokaru
A pani aleksandra do dymisji jak władze Krakowa
popieram tę opinię 6 nie zgadzam się z tą opinią 4

Tak masz rację to segregacja jak w faszyzmie.
popieram tę opinię 3 nie zgadzam się z tą opinią 1

Strzał w stopę z tą kartą mieszkańca. Osoba ktora poddała ten pomysł nie ma pojęcia o zarządzaniu.

To działanie jest ewidentnie skierowane przeciwko prezydentce miasta
popieram tę opinię 5 nie zgadzam się z tą opinią 1

Nie rozumiem tej goovvnoburzy. Przeciez ta cała Sanah występuje cały czas

Jest mnóstwo okazji żeby zobaczyć jej koncert. No chyba, że chodzi o tylko jeden powód... za darmo. za darmo to i ocet słodki. Zachowujecie się jak baba z Radomia
popieram tę opinię 8 nie zgadzam się z tą opinią 7

Mogą.
Mam kartę pójdę i zabiorę piękną dziewczynę na koncert i potem wyjdę,bo mnie ten koncert w ogóle nie interesuje.

To jest po prostu wstyd i skandal.

To jest po prostu **wstyd i skandal**. Jeżeli Kartę Mieszkańca ma około **41,9% mieszkańców Gdyni**, to oznacza, że ogromna część gdynian została z góry wykluczona z możliwości wejścia na koncert Sanah.

Miasto powinno organizować wydarzenia **dla mieszkańców Gdyni, a nie tylko dla posiadaczy jednej karty**. Przecież osoby bez Karty Mieszkańca również tutaj mieszkają, płacą podatki, robią zakupy, korzystają z miasta i współtworzą Gdynię.

Jak można mówić o wydarzeniu dla gdynian, skoro ponad połowa mieszkańców nie spełniała podstawowego warunku wejścia? **To nie jest integracja mieszkańców, tylko ich dzielenie na lepszych i gorszych.**

Jeżeli koncert był organizowany lub wspierany za publiczne pieniądze, mieszkańcy mają pełne prawo zapytać: **dlaczego dostęp do niego został ograniczony tylko do wybranej grupy?** Władze Gdyni powinny się z tego jasno wytłumaczyć.
popieram tę opinię 12 nie zgadzam się z tą opinią 1

A będzie śpiewała z zatyczkami do uszu w nosie

czy wreszcie normalnie?
popieram tę opinię 9 nie zgadzam się z tą opinią 0

Sanah na 100-lecie Gdyni

[lead]Wieczorem na Molo Południowym wystąpi Sanah, jedna z najbardziej cenionych polskich artystek. Koncert rozpocznie się o godzinie 20:00.[/lead]Brama koncertowa zostanie otwarta o godz. 18:00.To będzie wyjątkowy muzyczny finał jubileuszu. Koncert sanah jest prezentem dla mieszkańców Gdyni z okazji stulecia miasta oraz podziękowaniem za sto lat wspólnego budowania naszego miasta - podkreśla ...
więcej
do góry