Widok

Sanah na 100lecie Gdyni

Rozrywka Temat dostępny też na forum:
Koncert plenerowy Sanah na 100lecie Gdyni. Wstęp jest DARMOWY i TYLKO dla osób posiadających kartę mieszkańca Gdyni (obowiązują także karty nieaktualne).Każdy, kto wchodzi na kartę mieszkańca może wejść z 1 osobą towarzyszącą (która karty mieszkańca nie posiada). Dodatkowe atrakcje w Parku Centralnym, występy artystyczne oraz 600-metrowy urodzinowy stół.więcej informacji wkrótce
więcej
popieram tę opinię 0 nie zgadzam się z tą opinią 0

Sanah na 100-lecie Gdyni

[lead]Wieczorem na Molo Południowym wystąpi Sanah, jedna z najbardziej cenionych polskich artystek. Koncert rozpocznie się o godzinie 20:00.[/lead]Brama koncertowa zostanie otwarta o godz. 18:00.To będzie wyjątkowy muzyczny finał jubileuszu. Koncert sanah jest prezentem dla mieszkańców Gdyni z okazji stulecia miasta oraz podziękowaniem za sto lat wspólnego budowania naszego miasta - podkreśla ...
więcej

Raczej wymyslony organizatorow

Koncert Sanah

Byłam na wielu wydarzeniach artystycznych i kulturalnych w całej Polsce i nikt mi nigdy nie zabraniał wstępu z tego tytułu ,że jestem z innego miasta. Np. 2 razy w Toruniu na festiwalach światła finansowanych przez miasto, we Wrocławiu na różnych wydarzeniach. Na święto Gdyni powinniśmy zaprosić turystów, a nie w sezonie zamykać się we własnym gronie - żenada. Jeżeli Sanah była zbyt dużą gwiazdą to trzeba było zaprosić kilka innych mniej znanych i zorganizować koncert dla wszystkich.

Sanah na 100-lecie Gdyni

[lead]Wieczorem na Molo Południowym wystąpi Sanah, jedna z najbardziej cenionych polskich artystek. Koncert rozpocznie się o godzinie 20:00.[/lead]Brama koncertowa zostanie otwarta o godz. 18:00.To będzie wyjątkowy muzyczny finał jubileuszu. Koncert sanah jest prezentem dla mieszkańców Gdyni z okazji stulecia miasta oraz podziękowaniem za sto lat wspólnego budowania naszego miasta - podkreśla ...
więcej
do góry