Widok

Sanah na 100lecie Gdyni

Rozrywka Temat dostępny też na forum:
Koncert plenerowy Sanah na 100lecie Gdyni. Wstęp jest DARMOWY i TYLKO dla osób posiadających kartę mieszkańca Gdyni (obowiązują także karty nieaktualne).Każdy, kto wchodzi na kartę mieszkańca może wejść z 1 osobą towarzyszącą (która karty mieszkańca nie posiada). Dodatkowe atrakcje w Parku Centralnym, występy artystyczne oraz 600-metrowy urodzinowy stół.więcej informacji wkrótce
więcej
popieram tę opinię 0 nie zgadzam się z tą opinią 0

Sanah na 100-lecie Gdyni

[lead]Wieczorem na Molo Południowym wystąpi Sanah, jedna z najbardziej cenionych polskich artystek. Koncert rozpocznie się o godzinie 20:00.[/lead]Brama koncertowa zostanie otwarta o godz. 18:00.To będzie wyjątkowy muzyczny finał jubileuszu. Koncert sanah jest prezentem dla mieszkańców Gdyni z okazji stulecia miasta oraz podziękowaniem za sto lat wspólnego budowania naszego miasta - podkreśla ...
więcej
popieram tę opinię 6 nie zgadzam się z tą opinią 0

chetnie zaplace za nie sluchanie tej pani z anginą
popieram tę opinię 9 nie zgadzam się z tą opinią 2

Ludzie nie ma czego żałować, mierna artystka i tyle
popieram tę opinię 8 nie zgadzam się z tą opinią 2

Dostałem w twarz

Jestem Gdynianinem od urodzenia (ponad pół wieku). Nigdy nie planowałem wyrabiania sobie gdyńskiej karty mieszkańca. Nie chciałem, aby za mnie musieli płacić inni. Jestem w stanie sam zapłacić za wstęp do muzeum czy teatru. Teraz, w stulecie mojej ukochanej Gdyni ktoś nie pozwala mi świętować razem z miastem. Nie mieści mi się to w głowie. Gorycz, złość, smutek...
popieram tę opinię 18 nie zgadzam się z tą opinią 2

Już widzę te tłumy.

Dzikie oczywiście .
popieram tę opinię 1 nie zgadzam się z tą opinią 0

Nawet za darmo nie chcę...
popieram tę opinię 11 nie zgadzam się z tą opinią 2

Mieszkaniec

Za darmo nie pójdę na to wycie...
popieram tę opinię 7 nie zgadzam się z tą opinią 3

Podziekujcie Kosiorkowej
popieram tę opinię 7 nie zgadzam się z tą opinią 0

słoiki się obudziły ?

Za darmoszkę piosenki o sarence i muchomorku nie usłyszą .
popieram tę opinię 7 nie zgadzam się z tą opinią 3

A co ma Sanah współnego z Gdynią?

Poważnie na taki koncert trzeba zapraszać wykonawczynie którą lubią co najwyżej nastolatki?
Powinni zaprosić Lady Pank aby zaśpiewali "U Maksyma w Gdyni"-chyba najbardziej znany polski utwór z Gdynią w tekście-czyli tańcz Głupia Tańcz.
popieram tę opinię 15 nie zgadzam się z tą opinią 2

Trójmiasto

Osoby co nie są z Gdyni narzekają ... Trzeba się przyzwyczaić że cześć rzeczy jest tylko dla mieszkańców...na molo w Sopocie nie wejdę za darmo, do Zoo w Gdańsku też...ale spokojnie pewnie jak jest metropolia to będą karty metropolitalne na to wllodarze wpadną .. chociaz zamiast kart zawsze można wprowadzić kolczyki RFID xD
popieram tę opinię 5 nie zgadzam się z tą opinią 4

...mogą miec kartę nie ma limitu wieku tak mi AI pisze ...

A co z największym pokazem dronów, który miał mieć miejsce również 22 sierpnia ?

Nie ma już takiej możliwości... trzeba mieć kartę tak było w kwietniu jak składałem i stare karty przedłużyli do końca sierpnia tym samym roczny abonament jest czteromiesięczny...
popieram tę opinię 3 nie zgadzam się z tą opinią 0

Może to wynikać z ograniczonego miejsca, albo może to wymóg artystki.
popieram tę opinię 2 nie zgadzam się z tą opinią 9

takie? przeciez to grosze sa xd tyle to norbi robil swego czasu. Sanah to jest skala kilkuset tysiecy / kilku milionow a nie jakies 100 kola
popieram tę opinię 4 nie zgadzam się z tą opinią 2

Dobrze rozumiesz.
popieram tę opinię 4 nie zgadzam się z tą opinią 1

Sanah na 100-lecie Gdyni

[lead]Wieczorem na Molo Południowym wystąpi Sanah, jedna z najbardziej cenionych polskich artystek. Koncert rozpocznie się o godzinie 20:00.[/lead]Brama koncertowa zostanie otwarta o godz. 18:00.To będzie wyjątkowy muzyczny finał jubileuszu. Koncert sanah jest prezentem dla mieszkańców Gdyni z okazji stulecia miasta oraz podziękowaniem za sto lat wspólnego budowania naszego miasta - podkreśla ...
więcej
popieram tę opinię 6 nie zgadzam się z tą opinią 0
do góry