Widok

Sandałki Lasocki Kids-prosze o opinie:-)

Rodzina i dziecko bez ogłoszeń Temat dostępny też na forum:
Jak oceniacie sandałki Lasockiego dla dzieci?http://ccc.eu/pl/kids/catalog/lasockikids/310618 zastanawiam sie nad takimi dla dwu letniej corki.
popieram tę opinię 1 nie zgadzam się z tą opinią 0
podbijam bo tez sie zastanawiam czy kupic z lasockiego dla 2 -latki wydaje mi sie ze sa naprawde fajnie wykonane
popieram tę opinię 0 nie zgadzam się z tą opinią 0
Ja kupiłam z Lasockiego nie sandałki,ale butki na rzepy dla córci.Jak na razie chodzi już 2 tygodnie i nic się nie dzieje.
my mieliśmy, córcia biegała w nich całe lato
Miałam tej firmy kozaczki i caluśką zimę córeczka przechodziła i jeszcze jak bajerancko wyglądała:) buciki były bardzo ok
Pozytywne opinie,super chyba sie zdecydujemy.
ja kupilam takie...polbuciki...fajne miekkie w miarę i dobrze wykonane
Jakosc na poziomie Bartka, ale duzo wygodniejsze, lzejsze i bardziej miekkie, no i cena sa stosowne do jakosci, w przeciwienstwie do Bartka.
Mielismy co prawda trzewiki jesienne i dla chlopca, ale ogladalam rozne i ogolnie dobra propozycja tanszych, ale fajnych skorzanych butow.
tylko trzeba dokładnie pooglądać każdy model; ostatnio rzuciłam okiem na sandały chłopięce,to albo była bardzo sztywna podeszwa albo zginała się centralnie w środku a nie za palcami (w rozmiarach powyżej 26). Ale wyglądają dość porządnie.

Inne tematy z forum Rodzina i dziecko

Przedszkole nr. 9 Gdynia ul. Bp.Dominika (5 odpowiedzi)

Odradzam rodzicom. Dzieci za kare siedzą na krzesełkach,teksty"nie dostaniesz podwieczorka",ale i...

Rozwiązania w domu (3 odpowiedzi)

Opłaca się ładować się teraz w te wszystkie dodatki typu kolektory, rekuperacja, studnia itd.?

tabletki antykoncepcyjne- jakie polecacie?? (71 odpowiedzi)

chciałabym zacząć brac tabletki antykoncepcyjne, wiem że lekarz powinien je dobrać. Ale jestem...

do góry