Temat
Autor
Odpowiedzi
Data
SPODZIEWAŁEM SIE CZEGOŚ LEPSZEGO wątek zamknięty glodny jak wilk zamówiłem razem ze znajoma na dowóz jedzenie z SANTA FE,...
~TOMASZ
-

ostatnia odp. 12 lat temu

dodano: 9 stycznia 2013

Polecam wątek zamknięty Fajne, klimatyczne miejsce z przepysznymi zupami (inne potrawy też są niczego...
~KJ
-

dodano: 13 grudnia 2012

Zróżnicowana jakość wątek zamknięty Zupa z chilli rewelacyjna. Na pewno na nią jeszcze wrócę. Niestety dalej już...
~Michał
-

dodano: 6 października 2012

pyszności! wątek zamknięty Spróbujcie koniecznie lodów! Są nieziemsko pyszne i wprost nie można się od...
~Nina
-

dodano: 20 września 2012

Fajne miejsce wątek zamknięty Urządzałam tam urodziny dla rodziny i była bardzo sympatycznie. Bardzo dobre...
~Alina
-

dodano: 8 września 2012

przeprowadzka do Gdynii wyszła na plus wątek zamknięty Jak na razie po dwóch wizytach: + smak burrito i quesadili powala na kolana...
~ramjac
-

dodano: 14 sierpnia 2012

Oryginalna wątek zamknięty Oryginalnosc polega na specyficznym klimacie. Bywamy czesto. czasem nawet nie...
~zbychu
-

ostatnia odp. 13 lat temu

dodano: 12 stycznia 2012

genialna kuchnia+wyjątkowy klimat i atmosfera to jest to! wątek zamknięty czytam poniższe opinie i wydaje mi się, że ktoś chyba pomylił miejsca! jestem...
~M.
-

dodano: 7 listopada 2011

TOTALNA POMYŁKA!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! wątek zamknięty Wybraliśmy się dzisiaj z mężem do "restauracji" Santa Fe Burrito. Zacznę od...
~zawiedziony jednorazowy klient
-

dodano: 11 września 2011

! ! ! MEKSYKAŃSKI HAMBURGER - NOWY KRÓL JEST W MIEŚCIE ! ! ! wątek zamknięty Po spróbowaniu wesji podanej w SantaFe, inni sprzedwcy hamburgerów powinni...
~Lubek
2

dodano: 7 marca 2011

Ale SUPER ! wątek zamknięty Ale Super nie spodziewałam się, że w takim miejscu mogę zjeść najlepsze...
~Kati
-

dodano: 15 sierpnia 2011

Słabo.... wątek zamknięty Uwielbiam kuchnie meksykańską... jadałem ją w usa przez 4 lata itd. bardzo...
~picero
-

dodano: 15 sierpnia 2011

Jedyne porządne burrito w 3mieście wątek zamknięty Witam, jestem stałą klientką i za każdym razem jestem zadowolona. Uwielbiam...
~Dzanka
-

dodano: 14 sierpnia 2011

:-( wątek zamknięty W zeszłym roku w sezonie były super miłe kelnerki, obsługa.. w tym roku panie...
~mak
-

dodano: 4 sierpnia 2011

polecam wszystkim, którzy lubia półprodukty z biedronki podgrzane w mikrofali ! wątek zamknięty Cieszą pozytywne opinie dodawane przez właścicieli, niestety nijak się one...
~marcin
2

dodano: 20 lipca 2011

tragedia wątek zamknięty Jednym słowem określam wszystko - jakość jedzenia i obsługę. Kucharz i...
~klient
-

dodano: 20 lipca 2011

Jakość i smak wątek zamknięty Jedzenie bardzo pyszne, naprawdę czuć że nie oszczędzają na produktach -...
~Domino
-

dodano: 4 maja 2011

VIVA MEXICO wątek zamknięty Bardzo polecam, fantastyczna zupa kukurydziana i cała reszta również powala,...
~monkola
-

ostatnia odp. 14 lat temu

dodano: 15 stycznia 2011

rewelacja!!! wątek zamknięty Prawdziwe,doskonałe,niepowtarzalne!!! Inny świat rzeczywistości...POLECAMY!!!
~Marek Barski
-

dodano: 6 września 2010

smacznie i przyjemnie;) wątek zamknięty Jestem stałą klientką i nigdy się nie nacięłam. Potrawy są świeże i smaczne,...
~A.
-

dodano: 20 sierpnia 2010

Aktualnie na forum: 1 użytkownik (1 gość)

Regulamin forum | Kontakt:
43

39

wątków

do góry