Temat
Autor
Odpowiedzi
Data
Alicja - opinia Jestem zadowolona z pobytu w tym salonie bardzo duży wybór oraz ciekawe...
~Alicja
-

ostatnia odp. 1 rok temu

dodano: 17 lutego 2023

Mareo - opinia wątek zamknięty kupiłem dla Żony fiacika 500 - bardzo fajny Pan handlowiec i w ogóle w ogóle...
~Mareo
-

ostatnia odp. 3 lata temu

dodano: 26 marca 2021

Weronika - opinia wątek zamknięty Jeśli chcecie zmarnować czas i zdrowie to jedźcie do Schewe. Koło...
~Weronika
-

ostatnia odp. 4 lata temu

dodano: 17 grudnia 2019

polecam wątek zamknięty Po raz drugi miałam przyjemność skorzystania z usług Schewe w Gdańsku. Jeśli...
~Monika
-

ostatnia odp. 5 lat temu

dodano: 29 października 2019

Nie polecam wątek zamknięty A co się stało z waszym ultra dobrym autem fiatem tipo ? Dlaczego nie ma już...
~Damian
-

ostatnia odp. 5 lat temu

dodano: 31 lipca 2019

Schewe auto -blacharnia ,lakiernia wątek zamknięty  354176Autor: MichałOpinia:Pozytywna Profesjonalna obsługa, minimum...
~Michał
-

ostatnia odp. 5 lat temu

dodano: 5 czerwca 2019

Najlepszy serwis - polecam każdemu wątek zamknięty Trafiłem do warsztatu Pana Grzegorza z polecenia. Już teraz wiem, że będę...
~Honda
-

ostatnia odp. 5 lat temu

dodano: 5 czerwca 2019

Nigdy więcej wątek zamknięty Odpuszczę sobie czas oczekiwania na usługę - jest okres urlopowy, może...
~Olo
2

ostatnia odp. 6 lat temu

dodano: 30 lipca 2018

NAJLEPSZY SERWIS wątek zamknięty Polecam wszystkim serwis Schewe na ul. Kartuskiej. W skrócie
~Gabriela Ł.
-

ostatnia odp. 6 lat temu

dodano: 18 lipca 2018

Nie polecam wątek zamknięty Nie polecam, a wręcz serdecznie odradzam, jeśli miałbym kogos wykończyć...
~Rycu5
-

ostatnia odp. 6 lat temu

dodano: 13 lipca 2018

Rewelacja! wątek zamknięty Gorąco polecam Schewe - centrum obsługi samochodów. Rzetelna praca,...
~Grzegorz Król
-

ostatnia odp. 6 lat temu

dodano: 5 marca 2018

Asmin - opinia wątek zamknięty Większej masakry nie widziałem. Najgorszy warsztat w Gdańsku. Przestrzegam...
~Asmin
2

ostatnia odp. 7 lat temu

dodano: 30 marca 2015

nowa jakosc, super ceny wątek zamknięty Zakupilem samochod dostawczy Fiat Ducato do mojej firmy i dzieki bardzo...
~zadowolony Klient
-

ostatnia odp. 8 lat temu

dodano: 11 czerwca 2016

Serwis w Gdańsku wątek zamknięty Potwierdzam. Ostatnio wiele się zmieniło. I obsługa, i jakość naprawy, i...
~tik
-

ostatnia odp. 9 lat temu

dodano: 17 lipca 2015

Wyjątkowa obsługa . wątek zamknięty Wybraliśmy się z małżonką po zakup używanego Fiata Panda do salonu . Jesteśmy...
~Krzysztof
-

ostatnia odp. 9 lat temu

dodano: 11 lutego 2015

jest ok wątek zamknięty Jestem zadowolony z freemonta podczas zakupu jak i z serwisu schewe fiat...
~piotr
-

ostatnia odp. 9 lat temu

dodano: 6 lutego 2015

ciekawe wątek zamknięty Jestem ich klientem od dawna i tak z ciekawości dzisiaj zaczełem czytać sobie...
~ERYK
-

ostatnia odp. 10 lat temu

dodano: 13 listopada 2014

jest ok wątek zamknięty Serwis na poziomie , serwisuje Range rovera mialem obawy czy potrafia ale...
~marcin
2

dodano: 2 grudnia 2013

źle, gorzej, tragicznie wątek zamknięty Żałuję, że kupiłem Fiata. Samochód psuje się prawie od pierwszych dni. Serwis...
~gilbert
2

dodano: 19 lipca 2009

nie polecam wątek zamknięty kupilem u nich auto i tak z klucza robiłem serwisy. do pewnego momentu........
~Łukasz
2

ostatnia odp. 11 lat temu

dodano: 26 maja 2013

Aktualnie na forum: 1 użytkownik (1 gość)

Regulamin forum | Kontakt:
41

31

wątków

do góry