Widok

Schudnij Zdrowo do lata !!!

Ja schudlam w 4 miesiace 27 kg chcesz tez to na co czekasz ??
zapisz sie na konsultacje nie zwlekaj
www.konsultacje.elusialew.mojawaga.pl
popieram tę opinię 0 nie zgadzam się z tą opinią 0
nie no kobieto jestes niesamowita Ela - Zuzia heh jak bym miala kupic tych super protein za 400-700 zl to pewnie tez bym tyle schudla bo nie miala bym kasy na inne jedzenie
Za tyle -to i ja odchudze - poprowadze dynamiczne zajecia w terenie z nordic walking, cwiczenia izometryczne i wzmacniajace +rozciaganie na sali+ masaż wyszczuplajacy - wyjdzie taniej zdrowiej i NA DŁUZEJ niz samym -odzywianiem - lub raczej jego brakiem ego-centrum.pl
hahaha niezla jestes dziewczyno:) zero profesjonalizmu, badz pod stalym nickiem to moze z czasem wzbudzisz zaufanie ludzi
OSOBISTY TRENER FITNESS, ODCHUDZANIE, kształtowanie i modelowanie sylwetki, zajęcia indywidualne,diety,zapraszam, tel.695519424,fitness-ola@wp.pl www.odchudzanieztrenerem.pl

Inne tematy z forum Zdrowie

Ortopeda Marek Kołodziejczak - proszę o opinie. (9 odpowiedzi)

Jestem zarejestrowana do ortopedy Marka Kołodziejczak w Gdyni na Pułaskiego. Może ktoś miał z...

Szybki wytrysk męża (28 odpowiedzi)

Witam. Piszę tutaj na forum poniewaz liczę,że ktoś z panów obecnych mi pooże. Mianowice jestem w...

Żele intymne jakie testowaliście? I jakie polecicie? (6 odpowiedzi)

Próbowaliśmy wiele. Pytam się tutaj głównie o żel zwiekszający doznania. Niestety ale te...

do góry