Widok

Schudnijmy razem ! ( bieganie poziom 0 ) Gdańsk

Któraś chętna na wspólne bieganie ew siłownię pod chmurką? :)
Od jutra :) o ile pogoda pozwoli.
Zostaw kontakt na pewno się odezwe! :)
popieram tę opinię 0 nie zgadzam się z tą opinią 1
Ja jestem chetna ale gdzie w Rumi zamierzasz biegac?
W tytule jest napisane miasto.. i nie jest to Rumia... ;)
Proszę czytać uważniej ;)
W jakiej dzielnicy biegasz?

Ja też biegam, ale to moje początki. Mój mail: lilacflower090@gmail.com
ja chce się trochę odchudzać, z chęcią się do kogoś przyłączę bo chce w ramach ruchu trochę pobiegać, przygotowuję się do solidnego zrzucania kilogramów, mam dietę, mam therm line fast, teraz tylko ruch i będę modelka na sierpień hehe
popieram tę opinię 1 nie zgadzam się z tą opinią 0
Rany, ja się kompletnie do biegania nie nadaję, ale dziewczyny - trzymam za Was kciuki!!! Ja żeby schudnąć postawiłam na zdrowe jedzenie - już 2 miesiące bez fast fooda! I herbaty z Big-Active na ograniczenie apetytu i od razu czuję się lżejsza :)
popieram tę opinię 0 nie zgadzam się z tą opinią 0
Ja decydowanie stawiam na therm line fast, tabletki z pieprzem kajeńskim, zieloną herbata i pokrzywą. Rewelacyjnie redukuje cellulit oraz tłuszcz. Każda kobieta po takim odchudzaniu czuje się spełniona i ja się wcale nie dziwię.
popieram tę opinię 0 nie zgadzam się z tą opinią 0

Inne tematy z forum Kobieta

jak schudnąć... :( (192 odpowiedzi)

Dziewczyny poradzcie cos bo juz nie mam sily... Byłam ostatnio na tym całym Dukanie ale nic waga...

night club dla kobiet, streaptiz męski? (41 odpowiedzi)

Hej, czy jest gdzieś w trójmieście lub okolicach klub dla kobiet z męskim streaptizem. Chcę...

Czy jest na forum osoba cierpiąca na niedoczynność tarczycy lub hashimoto?? (122 odpowiedzi)

Witam, Czy jest lub są tu osoby zmagające się z niedoczynnością tarczycy lub Hashimoto ????...

do góry