Widok

Segregowane Śmieci

Witam.

Na wstępie napiszę że mamy rok 2013 dla tych co nie zauważyli i zbliża się dużymi krokami 2014. Zmierzam do tego że naprawdę fajnie jak śmieciarze się obudzili z segregacją śmieci. Nie dość że było dobrze przez tyle lat, to nagle nie chce im się segregować i to przez Was jest ta segregacja.

Jeśli nie pasuje praca to ją zmieńcie !? A skoro pracujecie tam to nie marudźcie i dajcie sobie spokój z tą segregacją.

Polska to trudny kraj, nie jest w nim dobrze i czynsze są za wysokie. Mało tego.. jeśli za nie posegregowane śmieci macie podnieść nam wydatki to ja się pytam jak ? Niby skąd wiecie który blok na danej ulicy pomieszał to i owo w workach ? Przykleicie karę na całą ulicę.. niby w jaki sposób ? Zbieracie śmieci kilka ulic na raz i fajnie macie że się domyślicie skąd jaki worek, skoro jedna ekipa jeździ, druga segreguje itd.

Powiem Wam tak, śmieciarze...... nie pasuje - zmieńcie pracę, ponieważ JA NIE ZAMIERZAM SEGREGOWAĆ (jestem mieszkańcem Gdyni - Dąbrowy) i mało tego będziecie mieli niespodzianki w moich workach, tylko po to, aby Was zdołować i zdenerwować. Skoro nie dajecie sobie rady w tym zawodzie to trzeba zmienić pracę i dać szansę młodym mężczyzną co dorobku szukają a nie.. stare pryki co w kościach strzela i schylić się nie może bo plastik trafił nie tam gdzie trzeba.

Zastanówcie się nad sobą i radzę dobrze, znieście te segregację, bo nie długo jak się zdenerwuję to zrobię trójmiejską akcję przeciw segregacji, podobną do AKTA czy Stop Cenom Paliw.

Pozdrawiam.
popieram tę opinię 1 nie zgadzam się z tą opinią 3
Brałeś już tabletkę?
Nie wiedziałem, że na świecie jest tylu idiotów, dopóki nie poznałem internetu.

Stanisław Lem
popieram tę opinię 1 nie zgadzam się z tą opinią 2
ma gość rację, przyjechała do mnie ekipa po odbiór śmieci i zostawiłali plastikowe po farbie emulsyjnej i metalowe pordzewiałe i po różnych pracach budowlanych Powieiedzieli mi, że są brudne dlatego nie zabiorą. Następny krok do wywiązania się z ustawy śmieciowej, to zakup zmywarki do śmieci i wykopanie studni głębinowej na wodę, oczywiście zgodnie z ustawą o ochronie środowiska wykonam Operat wodnoprawny i będę odprowadzał opłaty za korzystanie ze środowiska pobór wód głębinowych.
popieram tę opinię 2 nie zgadzam się z tą opinią 0

Inne tematy z forum Hydepark

Grajdołki (112 odpowiedzi)

A gdyby kiedyś mieć taki strzał, ażeby wąska grupa znawców tematu nie mogła uwierzyć w...

muza na dziś (784 odpowiedzi)

Wrzuć link do YouTube z muzą, która dziś Ci wyjątkowo dobrze się słuchała. A może jakaś nowa...

do góry