Widok

Seks i cywilizacja

Seks ma dwie strony, tzn sam w sobie nie jest ani zły ani dobry, chodzi o to, że różnie różne ideologie mogą go traktować. Stronę ciemną wykorzystali demoliberałowie do demolowania cywilizacji Zachodu, ale jest też druga strona medalu, jeśli chodzi o bardziej naturalną rolę seksu wykorzystywanego zgodnie z naturą ludzką.

https://www.salon24.pl/u/zetjot/886595,miejsce-seksu-w-cywilizacji
popieram tę opinię 2 nie zgadzam się z tą opinią 6

Już tyle razy minąłeś się z powołaniem - niedoszły naukowiec, niedoszły dziennikarz, niedoszły biznesmen a teraz do tego niedoszły marketingowiec.
Otóż stary menelu, wyobraź sobie, że nagie kobiety są podniecające. Wiem, że tego nie doświadczyłeś ale zawsze możesz poczytać o tym w necie.
Sadyl miał racje, zapewne nigdy nie doświadczyłeś tej zwierzęcej rządzy. Bardzo to smutne.
popieram tę opinię 0 nie zgadzam się z tą opinią 0

Proszę sobie spojrzeć na to zdjęcie i przeprowadzić proste rozumowanie.
Czy ta ślicznotka byłaby równie atrakcyjna, gdyby była goła?
Proszę pójść o krok dalej i wyobrazić ją sobie gołą w grupie innych gołych pań.
Czy wtedy przyciągnęłaby naszą uwagę ?

Marketingowcy wiedzą, jaka jest napradę natura ludzka i stawiają na zdolność ludzką do znajdowania atrakcyjnej różnicy, kulturowej różnicy. To kultura, strój, sprawia, że ta dziewczyna wygląda atrakcyjnie i przyciąga uwagę.

https://www.floryday.com/pl/Sukienki-Maxi-Szykowny-Poliester-Prazek-Dlugi-Rekaw-m1039443
popieram tę opinię 1 nie zgadzam się z tą opinią 1

"Trzeba trzymać standard"
Teraz to już przegiąłeś z tym żartem stary menelu :)
popieram tę opinię 1 nie zgadzam się z tą opinią 0

sadyl
Na ten temat miałbym sporo ciekawych rzeczy do powiedzenia, ale, pardon, sfera prywatna, więc tym bardziej, drugiej strony wciągać w internetowe dywagacje nie wypada. Trzeba trzymać standard.
popieram tę opinię 1 nie zgadzam się z tą opinią 2

Sadyl, już myślałam, że zgarnąłeś 13 baniek w totka i zajęty jesteś dywersyfikacją środków a nas olałeś totalnie.
Uważam, że temat podjęty przez Pyśka :) jest bardzo istotny. Moja "słabość" do Jego tekstów bierze się w ł a ś n i e stąd, że nie upycha w temat cząstki siebie. To tak jakby się człowiek łączył z samą tylko, czystą myślą.
W tym, konkretnym przypadku, tematu seksu, akcje łowcy rosną jeszcze bardziej.
Osobiście, nic mnie tak nie zraża do mężczyzn jak niski poziom kultury seksualnej, szczególnie werbalnej.
Nie ma nic bardziej pociągającego niż w pełni kontrolowane zwierzę w męskiej skórze ale... jeszcze bardziej pociągające jest gdy centrala kontroli, zarządzająca smyczą zwierzęcia posiada dane, które opisał łowca... Pan łowca absurdów.

Ps
Te upalne, długie noce robią swoje (?) :)
popieram tę opinię 0 nie zgadzam się z tą opinią 1

@Pysiek*:

Mam pytanko, czy odczułeś kiedyś zwierzęce pożądanie? Kiedy zobaczyłeś kogoś i kiedy wasze spojrzenia się spotkały, świat przestał istnieć?
Wiedziałeś w tym momencie, że chcesz tylko seksu... ale co ważniejsze, wiedziałeś również z całkowitą pewnością, że ta druga osoba tego chce?
Nie pytam, czy taki impuls zrealizowałeś w praktyce, bo g.. mnie to obchodzi. Pytam tylko, czy to poczułeś.
Jeśli nie, z obrzydzeniem muszę przyznać rację trzodzie trollów: nic nie wiesz o seksie.

---
* tematyka różowa, to pozwoliłem sobie zapożyczyć zwrot od rondelka ;)

Moze staruch ma penisa ale on juz tylko zwisa ha ha

co ty popapruchu wiesz o seksie, zamilcz już bo to nawet nie jest żałosne "różnie różne" to jest upadek totalny śmieciarzu intelektualny! precz!-łowca-chyba domokrążca, żebrak opinii- co ty nogi nie masz,bo że penisa to wiadomo?
popieram tę opinię 4 nie zgadzam się z tą opinią 2

Stary menelu, ile razy ci trzeba powtarzać żebyś nie wypowiadał się o rzeczach, o których masz tylko wiedzę teoretyczną?
Oj przepraszam, ty w ogóle nie mógłbyś się wówczas wypowiadać, bo całe życie znasz tylko z teorii :)
Ale szczerze podziwiam źródła, z których czerpiesz wiedzę na temat sexu :)

P.S. nawet pojęcia nie masz ile tracisz :) (a w zasadzie już dawno bezpowrotnie straciłeś)
popieram tę opinię 3 nie zgadzam się z tą opinią 2

Inne tematy z forum Hydepark

Grajdołki (332 odpowiedzi)

A gdyby kiedyś mieć taki strzał, ażeby wąska grupa znawców tematu nie mogła uwierzyć w...

Kawa czy Herbata - rano (220 odpowiedzi)

Piszcie co lubicie wypić rano - i dlaczego. Ja pijam wcześnie rano sypaną 2 łyżeczki z mlekiem +...

do góry