Widok

Sentoza Golf - proszę o opinie.

Wesele bez ogłoszeń Temat dostępny też na forum:
Jeśli ktoś ma jakieś informacje na temat Sentozy Golf prosze o wpisy.... Lokal wyglada ciekawie ale jest nowy wiec nie ma zadnych opinii.
popieram tę opinię 0 nie zgadzam się z tą opinią 0
hej dziewczyny;) ja już po! Wszystko się udało. Bardzo polecam to miejsce- sceneria bajeczna, kontakt z obsługą świetny ( szczególnie z Panią Teresą-menagerką obiektu), jedzenie gościom smakowało. (Ja jako Panna Młoda nie mogę za bardzo wypowiedzieć się w tej kwestii, bo byłam wszędzie tylko nie przy stole;)
co mnie pozytywnie zaskoczyło:
za poprawiny płaciłam za rzeczywistą ilość osób
dekoracja sali w gratisie (zresztą sala jest tak piękna, że niewiele trzeba;)
i generalnie wszystko na naszą korzyść.
Jeżeli macie jakieś pytanie, to chętnie odpowiem;)
Pozdrawiam
Link do zdjęć z Sentozy:

https://plus.google.com/photos/114824453780073497979/albums/6044467052267582065?authkey=CMmkmJqrm6vHOw

Było super, jedzenie 1 klasa, miejsca wystarczająco dla 130 osób pozdrawiam!
popieram tę opinię 0 nie zgadzam się z tą opinią 1
Bluenote wyglądałaś pięknie !! :) Mogłabyś podać namiary na fryzjera, kosmetyczkę i osobę która robiła Ci bukiet ?? :) Byłabym bardzo wdzięczna !!! :)
Na zdjęciach widać, że na stołach trochę pusto. Czy jedzenia było wystarczająco i mniej więcej przy jakim koszcie menu?
popieram tę opinię 0 nie zgadzam się z tą opinią 1
Witam:)
Mam pytanko czy robilas poprawiny np. w wiacie grillowej czy tam jest tyle miejsca na gości???I jak z noclegami czy w pobliżu sa jeszcze jakies miejsca noclegowe bo tu jest tylko na 50 osob a co zresztą jak miała ochote zostać???
Hej:) Jeżeli chodzi o miejsca noclegowe to w pobliżu, dosłownie 300 metrów dalej znajduje się pensjonat noce i dnie.
Dzieki za odp tylko jak sprawdzałam to ten pensjonat nie jest za tani...wiec mam pytanie czy cos jeszcze w pobliżu nie ma, żeby tylko się można było przespać??
Mogę prosić o kontakt do fotografa?
popieram tę opinię 1 nie zgadzam się z tą opinią 0
do góry