Widok

Sęp

Sęp Temat dostępny też na forum:
Opinie do filmu: Sęp.

Przeczytaj o filmie.
popieram tę opinię 0 nie zgadzam się z tą opinią 1

Sęp

Film generalnie przereklamowany, obsada filmu dobrana niezbyt trafnie, wkurza rola pana Olbrychskiego... pana czas już dawno minął... Jeżeli ktoś ma dużo wolnego czasu to można się wybrać, ale nic szczególnego i wartego polecenia.
popieram tę opinię 6 nie zgadzam się z tą opinią 15

a jednak..

Uważam ,że już kawałek czasu nie mieliśmy dobrego thrillera , jeśli w ogóle hi,hi . Mimo różnych ale.. film mi się podobał i należy na to raczej tak spojrzeć, niż ciągle doszukiwać się co jest be.. Coś odchodzi i coś przychodzi , może takie ma być przesłanie!
popieram tę opinię 11 nie zgadzam się z tą opinią 4

Fronczewski

Leśny dziad już z niego. Wyglancowany jakby prosto zszedł z reklamy G..... banku. Barwa jego głosu kojarzyła mi się z lokatą - wkurzało mnie to! Film przereklamowany przez TVN. Urok Przybylskiej nie działa.
Ogólnie można obejrzeć. Resztę napisała J-a. Zgadzam się na obie ręce. Adekwatna opinia też na TVP kultura.
popieram tę opinię 9 nie zgadzam się z tą opinią 5

Sęp...

...jedynie rola M.Żebrowskiego przykuwa i zasługuje na jako taką uwagę i jeszcze jeden aktor-grający m.in.wstrząs anafilaktyczny na sali sądowej, aczkolwiek obsada do filmu dobrana w sposób doskonały. Film się dłuży, akcje nie wciskają w fotel,wszystko skomplikowane i zbyt zagmatwane- niepotrzebnie.
Film przereklamowany. Pana, Panie Olbrychski nie widzę w takich filmach. Pana czas-to nie ten-tu i teraz. Pozdrawiam Widza, który siedział na seansie 11.01. o godz. 17.00 w Krewetce w rzędzie 11, miejsce 3 lub 4 - siedziałam w tym samym rzędzie kilka miejsc dalej ;-)
popieram tę opinię 5 nie zgadzam się z tą opinią 11

cienizna

po obejrzeniu zwiastuna, już wiedzę że to cienizna.
popieram tę opinię 5 nie zgadzam się z tą opinią 17

Inne tematy z forum Filmy

Pojedynek (9 odpowiedzi)

Opinie do filmu: Pojedynek . Przeczytaj o filmie.

Gwiezdne wojny: Mandalorian i Grogu (3 odpowiedzi)

Opinie do filmu: Gwiezdne wojny: Mandalorian i Grogu . Przeczytaj o filmie.

Tom i Jerry: Przygoda w muzeum (4 odpowiedzi)

Opinie do filmu: Tom i Jerry: Przygoda w muzeum . Przeczytaj o filmie.

do góry