Widok
Sęp...
...jedynie rola M.Żebrowskiego przykuwa i zasługuje na jako taką uwagę i jeszcze jeden aktor-grający m.in.wstrząs anafilaktyczny na sali sądowej, aczkolwiek obsada do filmu dobrana w sposób doskonały. Film się dłuży, akcje nie wciskają w fotel,wszystko skomplikowane i zbyt zagmatwane- niepotrzebnie.
Film przereklamowany. Pana, Panie Olbrychski nie widzę w takich filmach. Pana czas-to nie ten-tu i teraz. Pozdrawiam Widza, który siedział na seansie 11.01. o godz. 17.00 w Krewetce w rzędzie 11, miejsce 3 lub 4 - siedziałam w tym samym rzędzie kilka miejsc dalej ;-)
Film przereklamowany. Pana, Panie Olbrychski nie widzę w takich filmach. Pana czas-to nie ten-tu i teraz. Pozdrawiam Widza, który siedział na seansie 11.01. o godz. 17.00 w Krewetce w rzędzie 11, miejsce 3 lub 4 - siedziałam w tym samym rzędzie kilka miejsc dalej ;-)
Fronczewski
Leśny dziad już z niego. Wyglancowany jakby prosto zszedł z reklamy G..... banku. Barwa jego głosu kojarzyła mi się z lokatą - wkurzało mnie to! Film przereklamowany przez TVN. Urok Przybylskiej nie działa.
Ogólnie można obejrzeć. Resztę napisała J-a. Zgadzam się na obie ręce. Adekwatna opinia też na TVP kultura.
Ogólnie można obejrzeć. Resztę napisała J-a. Zgadzam się na obie ręce. Adekwatna opinia też na TVP kultura.
Rumia Multikino. Totalne oszustwo! Thriller??? Jakiś kryminalny film akcji o wyrywaniu chwastów jakich było już mnóstwo. Nic nowatorskiego. Wystarczy wspomnieć tylko "8mm" z Nicolasem Cage To jest thriller. Oglądasz i wcielasz się w łowcę. Nie myślisz o tym, że to Cage tylko jesteś jak on detektywem! To jest sztuka aktorska. Wzięli leśne dziady, które dla dodania sobie animuszu klną na lewo i prawo. Pazura i Linda już nam to pokazali. Na chwilę ujrzymy piersi p. Przybylskiej, tylko jako widz nie wiedziałem za bardzo co z tym "bezruchem" zrobić. Po co ta scena i co miała wnieść do filmu? Przysporzyć widzów czy kasy samej aktorce? Cały film nie "wierzysz" aktorom. Widzisz Małaszyńskiego, Przybylską, G.... bank i prawie Azję, tylko opaskę ma nieco wyżej. Tani film, kręcony w jednym miejscu. Dobrze, że przyjaciele ze wschodu zostawili nam pamiątkę, która jakoś odgrywa często pierwsze skrzypce w polskich kryminałach. W zwiastunie jest jednak mowa, że to w centrum Europy. Po co? Pan Korin niech wraca do teatru, a zachwycanie się grą aktorską osób odgrywających psy, a czasem pijane psy nie jest wielką sztuką. Można było obsadzić zespół z TM w Gdyni. Dali by radę bez problemu. Film fajny na czwartkowy wieczór w TVP. Fronczewski gra komendanta o słabych nerwach. Wszystko go ostatecznie przerasta, biedak.
Warto obejrzeć
Film porządnie zrobiony,ciekawy scenariusz,szybka akcja,dobra gra aktorów,świetne zdjęcia i muzyka. Nowy temat w polskim kinie.Na pewno warto obejrzeć,n.b.dawno nie widziałem tak wypełnionej sali kina.Wśród polskich produkcji ostatnich lat pozytywnie się wyróżnia.A czepialscy zawsze coś znajdą....
Świetny
Najprościej mówiąc:
-świetna obsada
-świetna muzyka
-fabuła jakiej w polskim filmie sensacyjnym nie było
-film nieprzewidywalny, wzbudzający emocje i śmiech i łzy i gniew
-świetnie opowiedziana historia
-świetne zdjęcia
-niebanalnie zrealizowany i zagrany
- film z przesłaniem dający do myślenia
-nie zapominasz o nim od razu po wyjściu z kina.
-świetna obsada
-świetna muzyka
-fabuła jakiej w polskim filmie sensacyjnym nie było
-film nieprzewidywalny, wzbudzający emocje i śmiech i łzy i gniew
-świetnie opowiedziana historia
-świetne zdjęcia
-niebanalnie zrealizowany i zagrany
- film z przesłaniem dający do myślenia
-nie zapominasz o nim od razu po wyjściu z kina.
Sęp
Dlaczego polskie filmy są takie wulgarne?Film mógł by być ciekawy,ale nie jest.Akcja namotana.Każdy amerykański film sensacycjny jest lepszy od naszego zachwalonego.Co było dobre w tym filmie: Michał ŻEBROWSKI I MUZYKA.Natomiast ani plejada naszych gwiazd,ani Pani Przybylska/żadna gwiazda/ zupełnie nie do oglądania.Szkoda czsu i pieniędzy.