Widok

Serwis klimatyzacji - zdecydowanie ODRADZAM !!!

Reno Car Temat dostępny też na forum:
Jeżeli chodzi o serwis klimatyzacji zdecydowanie odradzam. Udałem się tam na kompleksowy przegląd i serwis klimatyzacji. Wg w/w firmy usługa ta ogranicza się jedynie do " dobicia " czynnika chłodzącego , nic więcej. Zero pojęcia , polecam szkolenie pracowników z zakresu KOMPLEKSOWEGO PRZEGLĄDU I SERWISU KLIMATYZACJI.

Żenujący poziom usługi , jeszcze bardziej żenujące wymówki oraz kłamstwa pracowników zakładu. To była moja pierwsza i ostatnia wizyta w tym miejscu. Każdemu zdecydowanie odradzę.
Moja ocena
obsługa: 1

asortyment: 1

jakość usług: 1

terminowość: 1

przystępność cen: 1

ocena ogólna: 1

1.0

* maksymalna ocena 6

popieram tę opinię 0 nie zgadzam się z tą opinią 2
Drogi Kliencie
Ciężko ustosunkować się do tak ogólnikowej wypowiedzi na temat źle wykonanego Pańskim zdaniem serwisu klimatyzacji.
Klimatyzacją zajmujemy się nie od dziś i zapewniam Pana że naprawiamy wszelkie usterki z nią związane.
Niestety czasem jednorazowa wizyta nie wystarczy by zdiagnozować nieszczelność klimatyzacji - przypuszczam że w tym tkwi problem w Pańskim przypadku. Prawdopodobnie dobiliśmy, jak Pan napisał, Panu klimatyzację z kontrastem w celu lokalizacji nieszczelności, gdyż nie dało się jej zlokalizować w inny sposób.
Zachęcam do kontaktu z naszą firmą w celu wyjaśnienia i naprawy usterki.
Zapewniam Pana że nasz załoga jest w pełnie kompetentna i przeszkolona do przeprowadzania napraw związanych z klimatyzacją.
Z uszanowaniem
popieram tę opinię 0 nie zgadzam się z tą opinią 4
Z całym szacunkiem dziękuję już za Państwa " usługi " .

W telegraficznym skrócie :

* opróżnienie ukaładu z czynnika chłodniczego - NIE zostało wykonane

* usunięcie części starego oleju - NIE zostało wykonane

* sprawdzenie szczelności oraz usunięcie wilgoci z układu poprzez wytworzenie próżni min. 20 min. - NIE zostało wykonane

* precyzyjne napełnienie świeżym olejem i środkiem kontrastowym UV - NIE zostało wykonane

* precyzyjne napełnienie czynnikiem chłodniczym R134a - ZOSTAŁO wykonane , ale nie w 100%

W/w czynności wyraźnie obrazują ile nie zostało wykonane , chociaż koszt usługi uwzględniał wszystko ( kompleksowy przegląd i serwis klimatyzacji ) .

Dysponuję ekspertyzą i opinią innego serwisu tej marki z w/w wnioskami wskazującymi iż usługa NIE była przeprowadzona .

Jeżeli tak wygląda u Państwa serwis klimatyzacji , nic tylko gratulować.

Pozdrawiam ,
popieram tę opinię 3 nie zgadzam się z tą opinią 0

Inne tematy z forum Opinie i oceny

Ecp - ocena (3 odpowiedzi)

Bardzo nieprzyjemna wizyta. Na wejściu usłyszałam, ja pytam, Pani odpowiada Pani Doktor nie...

Radosław H - opinia (4 odpowiedzi)

Nie polecam kancelarii. Przyszedłem ze swoją sprawą rozwodową, a następnie z podziałem majątku....

Pan od transportu - ocena (3 odpowiedzi)

Nieprofesjonalna obsługa oraz chamskie zachowanie oraz komentarze w stosunku do klienta, który...

do góry