Widok

Sevolium Czy warto?

Cześć. Ktoś ma to serum na pryszcze? Warto kupić?
popieram tę opinię 0 nie zgadzam się z tą opinią 0

Nie polecam zakupiłam dla syna 12 lat rezultatów nie ma rzadnych pryszczy nie redukuje ani zaczerwien ,jak wyskakuja tak wyskakuja jedynie cere nawilża.Za taką cenę spodziewałam sie czegos lepszego

mam w sumie od 2 miesięcy ten krem i nie widziałam żeby coś się zaczeło dziać z porami. zazwyczaj byłam jak muchomor odsypana a przy sevolium tego nie mam

nie umiem aż tak rozszyfrować etykiet kosmetyków ale z tego co odczytuję na na pewno w tym sevolium nie ma żadnych pegów, parabenów bo włożyłam skład do analizatora kosmetyków. wszystko niby ładnie się tam zachowuje i nic nie powinno podrażniać ani zapychać.

kupiłam niedawno córce i widzę, że jest już jakaś różnica. druga sprawa, że ten sewolium tego trądziku jej nie podrażnia.

Używam sevolium od dobrych 3 tygodni i na razie nie mogę nic złego powiedzieć, bo widzę, że to co miałem na twarzy znika, a nowe krosty się nie pojawiają, więc jak dla mnie jak najbardziej w porządku.
popieram tę opinię 1 nie zgadzam się z tą opinią 0

sevolium mam, posiadam od dawna i działam nim cały czas na trądzik :) sprawdzałam już tyle rzeczy i on chyba jest najlepszy, bo dodatkowo skóra nie jest sucha jak wiór mimo zastosowania na trądzik :p

ogółem już mam chyba 4 opakowanie i w sumie nic na mnie tak nie działało dobrze jak ten krem. kiedyś dostałem krem też na trądzik a później wyszło, że te telewizyjne reklamy pokazują cuda a u mnie jeszcze więcej się namnożyło, więc pozostaje przy tym co już sprawdziłem i działa.

Ja w Sevolium uwielbiam jego naturalny skład i to, że tak super się wchłania i nawilża. Nie zamieniłabym na żaden inny :)

Noo i właśnie to jest dobre a nie jak większość kremów wielkie, piękne opakowanie a w środku jakieś ochłapy i na jedną aplikację trzeba zmarnować pół opakowania! Dla mnie ważne jest żeby krem był wydajny i już!

ja czekam na kuriera z paczką z sevolium... w końcu zdecydowałam się na ten kosmetyk, bo jestem bardzo nieufna jakimkolwiek specyfikom, nawet tym znanym sklepowym. Zobaczymy jak się sprawdzi..

Takie właściwości ma też olej z glistnika zawarty w tym kremie, który pomaga goić zmiany potrądzikowe. Co lubię w sevolium to też to, że jest mega wydajny na jak tak malutkie opakowanko.
popieram tę opinię 2 nie zgadzam się z tą opinią 0

U mnie sevolium zadziałał, on ma właśnie miedź, a z tego co czytałam to jest dobra na takie różne blizny potrądzikowe.

Ja dziur po trądziku nie miałam, może dlatego,że postawiłam na porządną pielęgnację skóry, odkąd pojawiły mi się krostki, to zaraz zaczęłam z nimi walczyć, kupiłam sobie emulsję do mycia cetaphil em,zmywałam nią nawet makijaż, bo dzięki niej tak naprawdę nie wyskakiwały mi żądne podrażnienia, no i do tego ładnie wypryski zeszły.

super, bo ja właśnie mam problem z tymi nierównościami. Ogólnie trądziku jest mniej niż kiedyś ale te pozostałości dziury itp.. tylko podkład mi pomaga je chociaż trochę zakryć. A ten sevolium by się sprawdził? Chodzi mi o wygładzenie tych nieszczęsnych zagłębień...

No ja też miałam opory bo nie lubie generalnie żeli i takich kosmetyków ale o dziwo to sevolium jakos nie sciąga

sevolium wg mnie powinno dać radę w jakiś miesiąc poprawic stan cery ;)

No u mnie podobnie, około miesiąc regularnego stosowania i cera naprawdę się poprawiła... dla mnie ważne było wygładzenie nierówności spowodowanych pozostałościami okrutnego trądziku sprzed lat - Sevolium sobie z tym poradził. Teraz jest tego o wiele mniej, ale jednak. Krem pomaga zwalczyć niechcianych gości z twarzy :)

Ja akurat musiałem ze 4 tyg poczekać ale rzeczywiście sevolium stosowałem rano i wieczorem taką niewielką ilość no i teraz mam zdecydowanie mniej krost i plam na twarzy także wg. mnie warto

no dobra, ale po jakim czasie zauważyłaś takie konkretniejsze zmiany? Chodzi o to, że w wakacje mam ślub i jestem ciekawa czy mogłabym do tego czasu wyleczyć w miarę mój trądzik...

Raczej łagodny, bo na początku fajnie nawilża, potem z czasem pryszczy jest coraz mniej. Większość opinii przemawia za sevolium, więc wydaje mi się dobrym roziwązaniem nawet dla młodych ludzi :) poza tym pod makijaż dla kobiet też się sprawdza. Ma lekką formułę i się szybko wchłania więc puder się nie waży ani nie robią się plamy ;)
do góry