Widok
Znalazłam coś takiego:
84% badanych osób stwierdziło, że ten preparat łagodzi zmiany trądzikowe, reguluje produkcję sebum, a także spełnia ich oczekiwania.
100% badanych orzekło, że nasz krem ma przyjemny zapach, nie wysusza skóry, a nawet zapewnia uczucie nawilżenia. Ponadto nie podrażnia skóry, jest wydajny i szybko się wchłania.
80% uważa, że kosmetyk zmniejsza widoczność porów.
70% osób nabyłoby ten produkt, a dodatkowe 12% nie potrafiło dokładnie ocenić.
86% poleciłoby ten produkt swoim znajomym.
76% badanych uważa ten produkt za lepszy od innych tego typu, natomiast 12% uznało go za porównywalny do innych tego typu produktów.
84% badanych osób stwierdziło, że ten preparat łagodzi zmiany trądzikowe, reguluje produkcję sebum, a także spełnia ich oczekiwania.
100% badanych orzekło, że nasz krem ma przyjemny zapach, nie wysusza skóry, a nawet zapewnia uczucie nawilżenia. Ponadto nie podrażnia skóry, jest wydajny i szybko się wchłania.
80% uważa, że kosmetyk zmniejsza widoczność porów.
70% osób nabyłoby ten produkt, a dodatkowe 12% nie potrafiło dokładnie ocenić.
86% poleciłoby ten produkt swoim znajomym.
76% badanych uważa ten produkt za lepszy od innych tego typu, natomiast 12% uznało go za porównywalny do innych tego typu produktów.
nie wiedzialam ze sevolium jest tak dlugo na rynku wiec jestem nieco zaskoczona bo szkoda ze predzej o nim nie slyszalam tak bym sobie oszczedzila meczenia sie z innymi kremami na tradzik. mecze sie z tradzikiem od okolo 2 lat i przeszlam nie zartuje juz przez ok. 10 kremow, masci i ser na twarz i nic mi na dluzsza mete nie podzialalo a tutaj nagle wpadl mi malo znany zel i mi po okolo poltorej miesiaca pomogl na tyle by pobic cala konkurencje. moze najtanszy on nie jest ale wart swojej ceny zdecydowanie
2020-10-08 10:36:47
2020-03-16 09:12:04
2020-03-03 10:06:47
2017-02-02 13:24:24
Cześć. Ktoś ma to serum na pryszcze? Warto kupić?Nie wiem czy sa jakies probki czy cos takiego?
Jezeli on sie reklamuje naturalnoscia to sa tam jakies konserwanty?
2020-03-16 09:12:04
Cześć. Ktoś ma to serum na pryszcze? Warto kupić?Nie wiem czy sa jakies probki czy cos takiego?
Jezeli on sie reklamuje naturalnoscia to sa tam jakies konserwanty?
Polecam przede wszystkim ... nie dotykać twarzy. Za pomocą rąk mozna przenieść na nią bardzo wiele drobnoustrojów i z nich właśnie bardzo czesto wynikają niedoskonałości na naszej cerze. Niedotykanie cery ma na nia dobry wpływ, sama zauważyłam że od czsasu od kiedy wprowadziłam ograniczenia w dotykaniu mojej twarzy, widzę znaczną jej poprawę.
Z kosmetyków polecam te z naturalnym składem. Dobry skład ma wiele rosyjskich kosmetyków, wśród polskich marek polecam vianek orz organique.
Dobre promocje oraz dobra dostępność produktów jest w tej drogerii https://darmarsklep.pl/
Z kosmetyków polecam te z naturalnym składem. Dobry skład ma wiele rosyjskich kosmetyków, wśród polskich marek polecam vianek orz organique.
Dobre promocje oraz dobra dostępność produktów jest w tej drogerii https://darmarsklep.pl/
Cześć. Ktoś ma to serum na pryszcze? Warto kupić?2017-02-02 13:24:24
Cześć. Ktoś ma to serum na pryszcze? Warto kupić?