Widok

Sevolium Czy warto?

Cześć. Ktoś ma to serum na pryszcze? Warto kupić?
popieram tę opinię 0 nie zgadzam się z tą opinią 0

Czy ktoś używał kremu Sevolium, jeśli tak to jak on działa na skórę, jest raczej lekki czy silny w działaniu? Zastanawia mnie też, ile czasu trzeba go używać, żeby zauważyć pierwsze efekty?

To chyba kwestia indywidualna.. ja podaję ten krem 16 letniemu synowi i na niego zadziałało po około miesiącu stosowania.
popieram tę opinię 1 nie zgadzam się z tą opinią 0

Raczej łagodny, bo na początku fajnie nawilża, potem z czasem pryszczy jest coraz mniej. Większość opinii przemawia za sevolium, więc wydaje mi się dobrym roziwązaniem nawet dla młodych ludzi :) poza tym pod makijaż dla kobiet też się sprawdza. Ma lekką formułę i się szybko wchłania więc puder się nie waży ani nie robią się plamy ;)

no dobra, ale po jakim czasie zauważyłaś takie konkretniejsze zmiany? Chodzi o to, że w wakacje mam ślub i jestem ciekawa czy mogłabym do tego czasu wyleczyć w miarę mój trądzik...

Ja akurat musiałem ze 4 tyg poczekać ale rzeczywiście sevolium stosowałem rano i wieczorem taką niewielką ilość no i teraz mam zdecydowanie mniej krost i plam na twarzy także wg. mnie warto

No u mnie podobnie, około miesiąc regularnego stosowania i cera naprawdę się poprawiła... dla mnie ważne było wygładzenie nierówności spowodowanych pozostałościami okrutnego trądziku sprzed lat - Sevolium sobie z tym poradził. Teraz jest tego o wiele mniej, ale jednak. Krem pomaga zwalczyć niechcianych gości z twarzy :)

sevolium wg mnie powinno dać radę w jakiś miesiąc poprawic stan cery ;)

No ja też miałam opory bo nie lubie generalnie żeli i takich kosmetyków ale o dziwo to sevolium jakos nie sciąga

super, bo ja właśnie mam problem z tymi nierównościami. Ogólnie trądziku jest mniej niż kiedyś ale te pozostałości dziury itp.. tylko podkład mi pomaga je chociaż trochę zakryć. A ten sevolium by się sprawdził? Chodzi mi o wygładzenie tych nieszczęsnych zagłębień...

Ja dziur po trądziku nie miałam, może dlatego,że postawiłam na porządną pielęgnację skóry, odkąd pojawiły mi się krostki, to zaraz zaczęłam z nimi walczyć, kupiłam sobie emulsję do mycia cetaphil em,zmywałam nią nawet makijaż, bo dzięki niej tak naprawdę nie wyskakiwały mi żądne podrażnienia, no i do tego ładnie wypryski zeszły.

U mnie sevolium zadziałał, on ma właśnie miedź, a z tego co czytałam to jest dobra na takie różne blizny potrądzikowe.

Takie właściwości ma też olej z glistnika zawarty w tym kremie, który pomaga goić zmiany potrądzikowe. Co lubię w sevolium to też to, że jest mega wydajny na jak tak malutkie opakowanko.
popieram tę opinię 2 nie zgadzam się z tą opinią 0

ja czekam na kuriera z paczką z sevolium... w końcu zdecydowałam się na ten kosmetyk, bo jestem bardzo nieufna jakimkolwiek specyfikom, nawet tym znanym sklepowym. Zobaczymy jak się sprawdzi..

Noo i właśnie to jest dobre a nie jak większość kremów wielkie, piękne opakowanie a w środku jakieś ochłapy i na jedną aplikację trzeba zmarnować pół opakowania! Dla mnie ważne jest żeby krem był wydajny i już!

Ja w Sevolium uwielbiam jego naturalny skład i to, że tak super się wchłania i nawilża. Nie zamieniłabym na żaden inny :)

ogółem już mam chyba 4 opakowanie i w sumie nic na mnie tak nie działało dobrze jak ten krem. kiedyś dostałem krem też na trądzik a później wyszło, że te telewizyjne reklamy pokazują cuda a u mnie jeszcze więcej się namnożyło, więc pozostaje przy tym co już sprawdziłem i działa.

sevolium mam, posiadam od dawna i działam nim cały czas na trądzik :) sprawdzałam już tyle rzeczy i on chyba jest najlepszy, bo dodatkowo skóra nie jest sucha jak wiór mimo zastosowania na trądzik :p

Używam sevolium od dobrych 3 tygodni i na razie nie mogę nic złego powiedzieć, bo widzę, że to co miałem na twarzy znika, a nowe krosty się nie pojawiają, więc jak dla mnie jak najbardziej w porządku.

kupiłam niedawno córce i widzę, że jest już jakaś różnica. druga sprawa, że ten sewolium tego trądziku jej nie podrażnia.

nie umiem aż tak rozszyfrować etykiet kosmetyków ale z tego co odczytuję na na pewno w tym sevolium nie ma żadnych pegów, parabenów bo włożyłam skład do analizatora kosmetyków. wszystko niby ładnie się tam zachowuje i nic nie powinno podrażniać ani zapychać.

Inne tematy z forum Moda i uroda

perfumeria trojmiejska - proszę o opinie (50 odpowiedzi)

prosze o opinie? taka ktora dowozi do klienta

Sklep Valetta.pl opinie (1737 odpowiedzi)

Hej, czy ktoś zamawiał coś ze sklepu internetowego Valetta.pl? Jak z jakością tych rzeczy?...

do góry