Widok
Nie obraź się, ale te tabletki to naprawde bardzo średnie są :/ jest wiele dużo lepszych produktów na erekcje
życie :)
Zobacz na : Praca Gdańsk : Next-Jobs
A oprócz tego są jakieś inne "symptomy" pozabiologiczne? może faktycznie stres albo inne męskie bolączki. Ktoś zapytał jak wygląda rano, odpowiedz proszę bo ja mam podobny problem. tzn są wieczory, że wszystko jest jak powinno a innym razem nic z tego. Rozmawiałam ze swoim i usłyszałam, że to stres, przemęczenie i inne takie bajki ale sama już nie jestem pewna. bo dla kobiety jest to strasznie frustrujące, zwłaszcza takiej z wysokim libido. Co mówi Twój facet? bagatelizuje problem czy może unika zbliżeń? Próbowałaś wysłać do lekarza?
No nie wiem, to Twój mąż i sama wiesz jak z nim porozmawiać. W małżeństwie trzeba być ze sobą szczerym. Powinnaś go trochę zrozumieć bo problem z erekcją dla faceta to często kwestionowanie jego męskości i on na pewno bardzo to przeżywa. Nie powinnaś na pewno na niego naciskać ale powinnaś z nim rozmawiać delikatnie. Poleć mu zrobienie sobie badań. No i czy brał jakieś tabletki?
Całe życie goniłem za pieniędzmi, Zajmowałem się dziećmi, żoną itp itd.... Teraz po 40 mam już co nieco odłożone, dziecko już jest w miarę duże w dodatku lecą na mnie studentki 20 - 25 lat. Dziwne to jest ale podobam się najbardziej takim kobietą. Może dlatego że szastam trochę kasą , może dlatego że jestem szarmancki. Wiedzą że jestem żonaty dlatego kontakty utrzymuję w tajemnicy przed żoną. Jest super jedynie co to libido mam już trochę słabsze niż kilka lat temu no i też jak bohater forum niepełny wzwód - tak to sie fachowo nazywa. ale znalazłem i na to sposób biorę 800mg Prosent 600 to jest taki preparat na erekcję i popęd ogólnie który polecił mi trener i rzeczywiście po dwóch tabletkach Studentki są zaj@@@@cie zadowolone.Jak twierdzą jestem o wwwwwiiiiiieeeelllleeeee lepszy niż rówieśnicy. Można się ustawić po 40 trzeba tylko mieć trochę kasy żeby zaprosić na obiad czy do hotelu studentkę i zadbać o swój wygląd - ciuch itp....