Widok

Sex po 40

Mam problem od pewnego czasu kochając się z moim mężem zauważyłam że w trakcie mu "opada " nie wiem co o tym myśleć wiem że to wrażliwy temat. Nigdy nie było takiego problemu jeśli chodzi o mój wygląd też uważam że jest ok więc naprawdę nie wiem. Może wy coś poradzicie?
popieram tę opinię 0 nie zgadzam się z tą opinią 0

Całe życie goniłem za pieniędzmi, Zajmowałem się dziećmi, żoną itp itd.... Teraz po 40 mam już co nieco odłożone, dziecko już jest w miarę duże w dodatku lecą na mnie studentki 20 - 25 lat. Dziwne to jest ale podobam się najbardziej takim kobietą. Może dlatego że szastam trochę kasą , może dlatego że jestem szarmancki. Wiedzą że jestem żonaty dlatego kontakty utrzymuję w tajemnicy przed żoną. Jest super jedynie co to libido mam już trochę słabsze niż kilka lat temu no i też jak bohater forum niepełny wzwód - tak to sie fachowo nazywa. ale znalazłem i na to sposób biorę 800mg Prosent 600 to jest taki preparat na erekcję i popęd ogólnie który polecił mi trener i rzeczywiście po dwóch tabletkach Studentki są zaj@@@@cie zadowolone.Jak twierdzą jestem o wwwwwiiiiiieeeelllleeeee lepszy niż rówieśnicy. Można się ustawić po 40 trzeba tylko mieć trochę kasy żeby zaprosić na obiad czy do hotelu studentkę i zadbać o swój wygląd - ciuch itp....
popieram tę opinię 1 nie zgadzam się z tą opinią 1

no to tez wlasnie :) ja zamawialam na superlove wiele zabawek i nie zaluje

ale co z zycia... kazdy ma inne doswiadczenia wiec i inne potrzeby..

To koniecznie musze sobie zajrzec bo ja w ogole tego sklepu nie znalam, pierwsze slysze prawde mowiac :)

No to moze byc wlasnie to :) wydaje mi sie, ze fajna opcją bedzie na przyklad zamowienie jakiejs bielizny seksi, albo jakichs zabawek do urozmaicenia :) ja takie rzeczy zamawiam z superlove.pl , bardzo dobrze zaopatrzony sklep :)

Napisz domie

a moze zwyczajnie sie wkradła rutyna/? moze trzeba cos odswiezyc, cos nowego wprowadzic?? Wiem,bo sama jestem w takiej sytuacji i zastanawiam sie jak to rozegrac..

> skad wogole pomysl ze jak w trakcie opada to wina twojego wygladu?

Z zycia, dziewczynko, z życia... ;]

skad wogole pomysl ze jak w trakcie opada to wina twojego wygladu? mysle ze facet ma poprostu problemy hormonalne i tu by sie przydal lekarz.. albo kup sobie jakies seksi ciuszki i ponakrecaj go :D

Ja leczę się na nadciśnienie i tabletki spowodowały problemy z erekcją, tak jak piszecie w połowie opadał i to nie wina kobiety i nie kochanka. Byłem u lekarza przepisał mi sildenafil activ 100 , dzielę ją na 3 części, bo jak łyknąłem całą to żona prosiła o litość
popieram tę opinię 1 nie zgadzam się z tą opinią 0

Jeżeli mąż ma kłopot ze staniem ptaszka to polecam Sildenafil Bluefish 4 tabletki ale jedna tabletka wystarcza na godzine.
popieram tę opinię 0 nie zgadzam się z tą opinią 1

Nie obraź się, ale te tabletki to naprawde bardzo średnie są :/ jest wiele dużo lepszych produktów na erekcje
popieram tę opinię 3 nie zgadzam się z tą opinią 0

Stres, złe odżywianie, przemęczenie.
To chyba główne powody.
Choć niektórzy znaleźliby jeszcze więcej ;)
Jakby jakaś Pani chciała młodego kochanka to jestem zainteresowany.
Wszystkie szczegóły i informacje pod mailem: igraszki92@wp.pl

tabetki Prosent 600 bardzo mocne na libido dla mężczyzn ja biorę od miesiąca i żona ma już dosyć a mi ciągle mało a wcześniej po prostu nie miałem zupełnie ochoty jakby te sprawy zupełnie mnie nie interesowały
popieram tę opinię 0 nie zgadzam się z tą opinią 2

to prawda młody się nie uczepi i nie będzie problemów przynajmniej 15 lat różnicy np. studenta jakiegoś

Na sztywno lepiej prawda ? Wtedy można spełnić fantazje :)

Gniewamsie tzn gnie wam sie moze trochę więcej fantazji

Jak to rozwiązać ?

Szczerze mówiąc to średnio mi się chce ale jak masz duża potrzebę to mogę cię bzyknac za 200 zł jak mu słabo stoi. Mój jeszcze twardy.

Inne tematy z forum Kobieta

Gadżety erotyczne na rocznicę z żoną (40 odpowiedzi)

Dzień dobry! W niedalekiej przyszłości będę wraz z (teraz już) żoną obchodzić okrągłą rocznicę...

Czy suplementacja kolagenu ma sens przy trądziku różowatym? (4 odpowiedzi)

Cześć, czy ktoś z Was próbował suplementacji kolagenem przy trądziku różowatym? Dużo teraz o tym...

Prezent dla teściowej (122 odpowiedzi)

Moja teściowa obchodzi niedługo 60te urodziny. ale jak to zwykle u mnie bywa nie mam pojęcia co...

do góry