Widok
Lipy nie ma, Lipa wyjechał, a jeśli chodzi o disco polo, to wypowiedzi i słownictwo "waginuś" są na tak niskim poziomie, że disco polo przy tych wypowiedziach to jak filharmonia i do tego obrażanie ludzi o wyrazistych poglądach, a gdzie merytoryka ? Jeśli takie słowo jest Ci znane. Dziwię się tylko tylko tym osobom co dali kciuk do góry, że taki poziom im odpowiada, świadczy to tylko o naszej... ech
Chyba czegoś nie rozumiem - nie mam prawa wyrazić własnego zdania na temat wykonanej przez kogoś pracy na moje zlecenie jeśli ktoś o nie pyta?! Ludzie...! Poza tym - jeśli ktoś jej niezadowolony to cóż... Chyba każdy widział dotychczasowe zdjęcia zamieszczone na stronie studia i wiedział na co się pisze . Ale taka polemika jest bez sensu, bo poziomu niestety na tym forum brak... Nie zazdroszczę tylko osobom, które chcą faktycznie się poradzić, usłyszeć rzetelną ocenę, a nie głupkowatą wymianę zdań na szczeniackim poziomie.
nie wiem jak sa skonstruowane umowy poszczegolnych fotografow, ale ja w mojej mam zapis, ze moge wykorzystywac zdjecia, wiec nie widze problemu by je wrzucic na forum jak ktos ma pytania jak dany fotograf wykonuje fotki albo dac linka do nich jak beda na stronie fotografa z komentarzem co mi sie podoba na danym zdjeciu a do czego mam zastrzezenia :) autorka postu pyta sie o jakosc i zadowolenie z uslug z komentarzem co bylo nie tak, a nie prosi o reklame lub antyreklame tej firmy.
a nie pomyślałaś (bo może jesteś "świeża" na forum lub nie zwracałaś na to uwagi), że mistrz reklamy shark, który swojego czasu został zablokowany przez admina właśnie za nachalną reklamę sam sobie założył ten watek??? Autora (-kę) o nazwie Agata jakoś dziwnie wcięło i dalej nie pyta o kunszt "mistrza Sharka" Nie wiem ,co ty madzienkaja miałabyś do powiedzenia w sprawie poziomu zdjęć, no chyba że jesteś ekspertem w tej dziedzinie, to przepraszam, nie wspominając że takie dyskusje to nie na tym forum. Chyba nie do końca dobrze odbierasz wypowiedzi na forum ślepo wierząc w to co piszą inni i jakie mają prawdziwe intencje. Poza tym osobiście będąc fotografem nie chciałabym brać udziału w "konkursie", który tutaj proponujesz
PS. nie lejcie wody na młyn bo o to właśnie chodzi osobom chcącym darmowej reklamy jakimi na pewno są chociażby shark, nie ważne co się pisze byleby się pisało
PS. nie lejcie wody na młyn bo o to właśnie chodzi osobom chcącym darmowej reklamy jakimi na pewno są chociażby shark, nie ważne co się pisze byleby się pisało
Ludzie, po co na mnie najezdzacie?
jaki znowu konkurs??
mowie tylko, ze osoby piszace "shark jest super" albo "shark to mega lipa" moga swoje opinie poprzec zdjeciami/linkiem do zdjec na stronie fotografa - to tylko rzucenie pomyslu, ktory moglby rozwiazac reklame lub antyreklame, gdzie osoby wypowiadajace sie z czego sa zadowolone lub nie mialyby poprzec swoje wypowiedzi poprzez "pokazanie siebie". a Wy od razu, ze proponuje KONKURS - konkurs na co??? na najlepsze najgorsze zdjecie shark studio? sory, ale autorka, ktora faktycznie wcielo, pyta sie o danego fotografa a nie polecenie jakiegos innego, wiec skad wnioski o konkursie?
jaki znowu konkurs??
mowie tylko, ze osoby piszace "shark jest super" albo "shark to mega lipa" moga swoje opinie poprzec zdjeciami/linkiem do zdjec na stronie fotografa - to tylko rzucenie pomyslu, ktory moglby rozwiazac reklame lub antyreklame, gdzie osoby wypowiadajace sie z czego sa zadowolone lub nie mialyby poprzec swoje wypowiedzi poprzez "pokazanie siebie". a Wy od razu, ze proponuje KONKURS - konkurs na co??? na najlepsze najgorsze zdjecie shark studio? sory, ale autorka, ktora faktycznie wcielo, pyta sie o danego fotografa a nie polecenie jakiegos innego, wiec skad wnioski o konkursie?
dodatkowo po co to forum, jak nikt sie o nic spytac nie moze:
- autorka jest podejrzewana o to, ze w ogole jej nie zalezy na tym by uzyskac odpowiedz, tylko brana jest od razu za czlonka ekipy shark, zeby zrobic sobie reklame
- osoby polecajace shark-a od razu brane sa jako osoby robiace autoreklame, nawet jesli sa zadowolonymi klientami
- osoby mowiace, ze shark jest beznadzieny brane sa za zazdrosna konkurencje, a nie klienta, ktory faktycznie jest niezadowolony
Ja tylko podsunelam pomysl, jak takie cos mozna rozwiazac - lepsze to niz wasza krytyka wszystkich wypowiedzi na okolo, a rozwiazania tej sytuacji zadnego dac nie potraficie.
Co z osobami, ktore faktycznie chca uzyskac jakies opinie? I osobami, ktore faktycznie chca im odpowiedziec?
- autorka jest podejrzewana o to, ze w ogole jej nie zalezy na tym by uzyskac odpowiedz, tylko brana jest od razu za czlonka ekipy shark, zeby zrobic sobie reklame
- osoby polecajace shark-a od razu brane sa jako osoby robiace autoreklame, nawet jesli sa zadowolonymi klientami
- osoby mowiace, ze shark jest beznadzieny brane sa za zazdrosna konkurencje, a nie klienta, ktory faktycznie jest niezadowolony
Ja tylko podsunelam pomysl, jak takie cos mozna rozwiazac - lepsze to niz wasza krytyka wszystkich wypowiedzi na okolo, a rozwiazania tej sytuacji zadnego dac nie potraficie.
Co z osobami, ktore faktycznie chca uzyskac jakies opinie? I osobami, ktore faktycznie chca im odpowiedziec?
myślę że nikt tak do końca na ciebie nie naskakuje, nie bierz tego tak do siebie :) pytanie , które zadałaś na końcu powinno być skierowane raczej do admina. Przy okazji podobnych wątków były już tego typu dyskusje, propozycje itp. ale jak dotąd nic nie zostało zrobione przez admina, żeby uwiarygodnić wypowiedzi uczestników forum. Dlatego każdy tego typu temat, a już w szczególności przez który przewijają sie tego typu osoby/usługodawcy jak shark, massuana itp poddawane są pod wątpliwość i przyjmowane z podejrzliwością, na którą sobie głęboko zapracowali. Tak naprawdę to nie wiesz również kto i po co zakłada taki wątek pomimo że tym podobny już istnieje. Tym bardziej nie wiesz jaki cel przyświeca osobą, które w nim uczestniczą. Często też odświeża się stare wątki tylko po to aby usługodawca mógł o sobie przypomnieć itd . Shark to osoba, której kiedyś było wszędzie pełno pod każdą postacią, byleby się zareklamować, teraz kiedy jego konto zostało zablokowane musi sobie jakoś radzić, żeby osoby z forum o nim nie zapomniały... Może lepiej nie angażować się aż tak bo można tylko stracić nerwy, a i tak nic się nie wskóra dopóki nie będą wprowadzone jakieś rozsądne zasady dotyczące wypowiedzi na forum
Proponuję już nie lać młynu na wodę sharkowi, bo tylko on na tym zamieszaniu korzysta w myśl zasady, że lepiej żeby się mówiło źle niż nic nie mówiło
Proponuję już nie lać młynu na wodę sharkowi, bo tylko on na tym zamieszaniu korzysta w myśl zasady, że lepiej żeby się mówiło źle niż nic nie mówiło
W całej rozciągłości zgadzam się z madzienkaja - po co to forum skoro nikt nie może nic powiedzieć?! A skoro uważasz, że "każdy tego typu temat, a już w szczególności przez który przewijają sie tego typu osoby/usługodawcy jak shark, massuana itp poddawane są pod wątpliwość i przyjmowane z podejrzliwością, na którą sobie głęboko zapracowali" to najlepiej w ogóle nie pytajmy, nie odpowiadajmy. Ja z pewnością już nie będę, choć chciałam pomóc. Ale po co? Skoro od razu zostałam wzięta za członka firmy robiącego sobie autoreklamę. Nawet jeśli to, co piszesz jest prawdą to, co mogą za to zwykli uczestnicy forum, którzy CHCĄ WYRAZIĆ WŁASNĄ OPINIĘ?! I tak będą najeżdżani i uważani nie za tych, za których się podają. Idąc tym tropem moglibyśmy się zastanawiać kim TY jesteś. Ale nieistotne...
Jeśli ktoś ma ochotę zobaczyć zdjęcia, które zostały nam zrobione to podaję maila a.lemanszek@wp.pl - jeśli komuś to pomoże to się cieszę :). Postaram się odpowiedzieć jak najszybciej. Pozdrawiam wszystkich.
Jeśli ktoś ma ochotę zobaczyć zdjęcia, które zostały nam zrobione to podaję maila a.lemanszek@wp.pl - jeśli komuś to pomoże to się cieszę :). Postaram się odpowiedzieć jak najszybciej. Pozdrawiam wszystkich.
Mieliśmy wesele w sierpniu i Bartek zrobił świetne zdjęcia. Dużo fajnych ujęć i pozytywnej energii przy ustawianiu ludzi tak by wszystko dobrze wyglądało. Sesja też rewelacja. Fotki dobrze obrobione, ciekawe efekty, pomysły na plener, rekwizyty i 2 dni poświęconego czasu.
Do wszystkich konkurentów - reklamujcie się swoimi fotami a nie minusujcie kogoś drugiego. Ja odpowiadam za słowa i z chęcią zagram w otwarte karty. Jak macie jakieś ale do Bartka to wyciągnijcie zdjęcia, a nie biadolcie
Do wszystkich konkurentów - reklamujcie się swoimi fotami a nie minusujcie kogoś drugiego. Ja odpowiadam za słowa i z chęcią zagram w otwarte karty. Jak macie jakieś ale do Bartka to wyciągnijcie zdjęcia, a nie biadolcie
Pomimo licznych negatywnych opinii zdecydowaliśmy się z mężem (wtedy jeszcze narzeczonym) podpisać umowę z tą właśnie firmą i nie żałuję decyzji. Zamówiliśmy pakiet zdjęcia z filmem, chcieliśmy mieć jedno i drugie z jednej firmy, cenowo też wychodzi lepiej. Współpraca przebiegała super, kontakt bezproblemowy. Mamy fajną pamiątkę na lata z dnia naszego ślubu / wesela oraz odważną sesję poślubną :)