Temat
Autor
Odpowiedzi
Data
Kurs przedluzania rzes wątek zamknięty Serdecznie polecam kurs przedluzania rzes w She Line Beauty Clinic.Szkolila...
~Paulina
-

ostatnia odp. 10 lat temu

dodano: 30 października 2015

Polecam wątek zamknięty Z usług gabinetu skorzystałam 2 tygodnie temu o dziwo do dnia dzisiejszego...
~Ola
-

dodano: 9 października 2015

GOSIA - opinia wątek zamknięty Pełen profesjonalizm. Jestem zachwycona. Ponad rok od makijażu permanentnego...
~GOSIA
-

dodano: 29 września 2015

Pazurki wątek zamknięty Uważam, że obsługa oraz wykonanie zabiegu manicure hybrydowego jest na bardzo...
~Zofia
-

dodano: 28 września 2015

gorąco polecam wątek zamknięty Witam serdecznie, Dwa tygodnie temu miałam wykonany makijaż permanentny brwi...
~Edyta-prawnik
-

ostatnia odp. 11 lat temu

dodano: 25 września 2014

Polecam wątek zamknięty Byłam niedawno na makijażu permanentnym ust u Pani Ani. Jestem zachwycona...
~Aneta
-

dodano: 24 września 2014

Makijaż permanentny- kreska górna wątek zamknięty Długo się wahałam zanim zdecydowałam się na ten zabieg. Jednak po wizycie w...
~Karolina
-

dodano: 16 września 2014

Makijaż parametry - Brwi wątek zamknięty Witam. Chciałam się podzielić informacja na temat salonu SHEline maquillage....
~Goska
-

dodano: 3 lipca 2014

Spędzenie (tego niby bolesnego) czasu z Panią Anią... wątek zamknięty Jest najprzyjemniejszym czasem jaki ostatnio przeżyłam. Co do jakości usługi...
~Anna
-

dodano: 15 maja 2014

Brwi - makijaż permanentny wątek zamknięty Brwi robię o paru ładnych lat, ale dopiero 6 lat po przeprowadzce do...
~Violetta
-

dodano: 7 kwietnia 2014

Ania jest znakomita! wątek zamknięty Serdecznie polecam Anie! W grudniu 2013r. trafilam do niej z groupon'u na...
~Natalia
-

dodano: 16 stycznia 2014

zdolna z wyobraźnią i wyczuciem -osoba- wizażystka- kosmetyczka wątek zamknięty trafiłam do P.Ani dzięki reklamie i opiniom na forum trójmiasta ,więc czuję...
~anka
-

ostatnia odp. 12 lat temu

dodano: 18 grudnia 2013

ZADOWOLONA KLIENTKA wątek zamknięty Profesjonalnie, czysto, estetycznie i z efektem. Polecam przedłużanie i...
~Aleksandra
-

dodano: 1 grudnia 2013

rzęski u Pani Ani wątek zamknięty Pani Ania profesjonalnie i bardzo precyzyjnie dobrała dla mojego trudnego oka...
~Danka
-

dodano: 29 listopada 2013

Polecam rzęski z She Line wątek zamknięty Rzęski super, oczko zachwycające i to seksowne spojrzenie ;-) POLECAM W 100%
~Ola
-

dodano: 28 listopada 2013

magda-opinia wątek zamknięty Chciałam pochwalić makijażystkę z Gdańska, panią Anię z firmy She...
~magda l. (33 lata)
-

dodano: 22 listopada 2013

Jedyna PANI ANIA-sheline w Gdańsku: wątek zamknięty Kobietki, śmiało róbcie sobie makijaż u pani Ani z She Line. To osóbka...
~Martyna
-

dodano: 22 listopada 2013

Super wątek zamknięty super, super, super! u pani Ani zrobiło sobie brwi, usta i kreski co...
~anna
-

dodano: 13 listopada 2013

ewcia - opinia wątek zamknięty profesjonalistka w 100%, perfekcjonistka w 101%, pedantyczna w 102% pani...
~ewcia
-

dodano: 29 października 2013

Dziękuję wątek zamknięty 3 tygodnie temu robiłam brwi w gabinecie She Line. Jestem przeszczęśliwa. Tak...
~Anna
-

dodano: 26 października 2013

Aktualnie na forum: 1 użytkownik (1 gość)

Regulamin forum | Kontakt:
do góry