Widok

Sheraton Sopot- pokojówka

Hejka,
wie może ktoś czego można się spodziewać po rozmowie kwalifikacyjnej na pokojówkę w tym hotelu i jak wygląda kwestia zarobków? Pracował ktoś ??? Bo w internecie jest wiele opinii na ten temat a mi zależy na jakiś aktualnych. Dziękuje !!!
popieram tę opinię 0 nie zgadzam się z tą opinią 0
Zwalniają pracowników,zatrudnionych na umowę o pracę, którzy wrócili ze zwolnienia i odmówili sprzątania pokoi za darmo w ramach odpracowania nieobecności.Prestiżowy-Hotel sieciowy 5* traktuje ludzi jak śmiecie, przestrzegam, bo właśnie szukają chętnych do pracy na pokojach, obiecując awans,ciekawą pracę w renomowanej firmie,atrakcyjne warunki pracy,możliwość rozwoju zawodowego, pracę w przyjaznej i partnerskiej atmosferze w rozwijającej się firmie
popieram tę opinię 5 nie zgadzam się z tą opinią 0
hahahahahhahahahhahahahahhahaa umarłam. Jak bym ja do pracy co rano przychodziła i na zapytanie ile na dzis pokoi otrzymywała wszystkie brudne to bym padła.. sory ale co to za odpowiedz.. -,- ; / pomysl zanim cos napiszesz.. osobo ; /
popieram tę opinię 2 nie zgadzam się z tą opinią 1
Zapraszam do Jurys Inn Aberdeen .. takie tam 20/ max24 pokoje : D co tam.. i takie tam 14/16/18 departów co to tam. 12 to chyba w prezencie xD
popieram tę opinię 2 nie zgadzam się z tą opinią 0
pracowałam tam nie mam miłych wspomnień szukaj innej pracy bo nie zarobisz A I ORGANIZACJA PRACY JEST DONICZEGO
HAmpton na lotnisku szuka pokojówki płacą 2100 brutto umowa o prace, tylko dojazd kiepski
nie potrafiłaś ogarnąć procedur i nauczyć się kilka zasad ??? przecież praca w takiej sieciówce to tylko powtarzanie wyuczonych czynności.Cała organizacja pracy podana jest na tacy.Nawet myśleć nie trzeba tylko wykonywać procedury i powtarzać regułki...
popieram tę opinię 2 nie zgadzam się z tą opinią 3
~pt faktycznie kiepski, ale tylko z pkt.-u widzenia ZKM / ZTM. Trzeba chyba mieć własne auto lub znajomych, którzy tam w pobliżu pracują.
Ostatnio szefowa zwalnia przez telefon pracowników z długim stażem, ,a jej 3 zastępczynie -supervisorki posłusznie biorą udział w tych pseudo-menadżerskich akcjach.Wszystkie mają wyprane sieciowo mózgi.Szefowa 5* sieciowego hotelu nie potrafi zarządzać zespołem i pozbywa się bez krzty szacunku i klasy osób, które ciężko pracowały na jej pozycję, kiedy ona 'zarządzała' zza biurka.smutne to
popieram tę opinię 1 nie zgadzam się z tą opinią 0
Mam nadzieję, że kiedyś ktoś odpłaci tej Szefowej pięknym za nadobne ;-D
popieram tę opinię 1 nie zgadzam się z tą opinią 0
Zła karma wraca, na szczęście:)
Ja tak czytam i sie zastaawiam, co znaczy- CIEZKA PRACA :)))) Ze co? ze lozko poscielisz? podloge zmyjesz? Ludzie!!! chcielibyscie zarabiac miliony nie robiac nic. Was jeszcze zycie doswiadczy. Wspolczuje waszym przyszlym pracodawcom, heh
popieram tę opinię 3 nie zgadzam się z tą opinią 15
Nie masz bladego pojęcia o tej pracy i jak bardzo jest ciężka ......
popieram tę opinię 6 nie zgadzam się z tą opinią 2
~asiawek popieram odpowiedź ludzie nie wiedzą jak ciężka to jest praca ile wysiłku fizycznego trzeba w to włożyć
popieram tę opinię 4 nie zgadzam się z tą opinią 1
Organizacja pracy powinna być wszędzie przynajmniej poprawna. Inaczej w takiej firmie rotacja pracowników będzie coraz bardziej postępować aż przybierze rozmiar absurdu w stylu pracy na 3-4 godziny próbne lub góra 3 dni. A jeśli myśleć w pracy (tutaj akurat w charakterze pokojowej) nie trzeba to proponuję 2 wyjścia. Zatrudnić mieszkańców krajów Azji Środkowej / Dalekiego Wschodu - najlepiej Chińczyków, w tym też osoby z kierownictwa hotelu jako ich przełożonych. Albo też utrzymać status quo i zakupić za parę lat samodzielne, cichobieżne roboty sprzątające (będą wtedy zdecydowanie tańsze niż obecnie) i problem personelu znika sam.
A jak jest teraz? Ktoś wie. Ile za h lub za pokój.

12 netto/pokój/ umowa o pracę
pokoi dostajesz 12+ dziennie
popieram tę opinię 0 nie zgadzam się z tą opinią 1

12 ale brutto.

Nie wiem czy pracują tam jeszcze Polki. Ostatnio były same ukrainki jako pokojowe.
Inne zatrudnienie inne wynagrodzenie.
Na pewno nie mają 12 zł za pokój
Jaja sobie czlowieku robisz ? Pracowales kiedys w hotelu ? Mialam na 6 godzin takue tam 15 dep plus minimum 10 s/o do tego przygotuj sobie wszystko sam . Nakgorsze pokoje pelne smiecu i blota i butelek po piwach po pracownikach z budowy ! Często zorientowałam się że po 6 godzinach nie byłam nic zjeść a nie mówię o toalecie ! Do tego szefowa żywcem z obozu!

Inne tematy z forum Praca

Praca Niemcy (8 odpowiedzi)

Ludzie podajcie dalej informacje żeby uwazać na pana który przedstawia się jako Jarosław Bielecki...

Ile za sprzątanie? (57 odpowiedzi)

Wiem, że taki watek się pojawiał kilka razy, ale dość dawno. Chciałbym wiedzieć, ile zapłacić za...

do góry