Widok

Sheraton Sopot- pokojówka

Hejka,
wie może ktoś czego można się spodziewać po rozmowie kwalifikacyjnej na pokojówkę w tym hotelu i jak wygląda kwestia zarobków? Pracował ktoś ??? Bo w internecie jest wiele opinii na ten temat a mi zależy na jakiś aktualnych. Dziękuje !!!
popieram tę opinię 0 nie zgadzam się z tą opinią 0
Jaja sobie czlowieku robisz ? Pracowales kiedys w hotelu ? Mialam na 6 godzin takue tam 15 dep plus minimum 10 s/o do tego przygotuj sobie wszystko sam . Nakgorsze pokoje pelne smiecu i blota i butelek po piwach po pracownikach z budowy ! Często zorientowałam się że po 6 godzinach nie byłam nic zjeść a nie mówię o toalecie ! Do tego szefowa żywcem z obozu!

Nie wiem czy pracują tam jeszcze Polki. Ostatnio były same ukrainki jako pokojowe.
Inne zatrudnienie inne wynagrodzenie.
Na pewno nie mają 12 zł za pokój

12 ale brutto.

12 netto/pokój/ umowa o pracę
pokoi dostajesz 12+ dziennie
popieram tę opinię 0 nie zgadzam się z tą opinią 1
A jak jest teraz? Ktoś wie. Ile za h lub za pokój.
Organizacja pracy powinna być wszędzie przynajmniej poprawna. Inaczej w takiej firmie rotacja pracowników będzie coraz bardziej postępować aż przybierze rozmiar absurdu w stylu pracy na 3-4 godziny próbne lub góra 3 dni. A jeśli myśleć w pracy (tutaj akurat w charakterze pokojowej) nie trzeba to proponuję 2 wyjścia. Zatrudnić mieszkańców krajów Azji Środkowej / Dalekiego Wschodu - najlepiej Chińczyków, w tym też osoby z kierownictwa hotelu jako ich przełożonych. Albo też utrzymać status quo i zakupić za parę lat samodzielne, cichobieżne roboty sprzątające (będą wtedy zdecydowanie tańsze niż obecnie) i problem personelu znika sam.
popieram tę opinię 2 nie zgadzam się z tą opinią 0
~asiawek popieram odpowiedź ludzie nie wiedzą jak ciężka to jest praca ile wysiłku fizycznego trzeba w to włożyć
popieram tę opinię 4 nie zgadzam się z tą opinią 1
Nie masz bladego pojęcia o tej pracy i jak bardzo jest ciężka ......
popieram tę opinię 6 nie zgadzam się z tą opinią 2
Ja tak czytam i sie zastaawiam, co znaczy- CIEZKA PRACA :)))) Ze co? ze lozko poscielisz? podloge zmyjesz? Ludzie!!! chcielibyscie zarabiac miliony nie robiac nic. Was jeszcze zycie doswiadczy. Wspolczuje waszym przyszlym pracodawcom, heh
popieram tę opinię 3 nie zgadzam się z tą opinią 15
Zła karma wraca, na szczęście:)
Mam nadzieję, że kiedyś ktoś odpłaci tej Szefowej pięknym za nadobne ;-D
popieram tę opinię 1 nie zgadzam się z tą opinią 0
Ostatnio szefowa zwalnia przez telefon pracowników z długim stażem, ,a jej 3 zastępczynie -supervisorki posłusznie biorą udział w tych pseudo-menadżerskich akcjach.Wszystkie mają wyprane sieciowo mózgi.Szefowa 5* sieciowego hotelu nie potrafi zarządzać zespołem i pozbywa się bez krzty szacunku i klasy osób, które ciężko pracowały na jej pozycję, kiedy ona 'zarządzała' zza biurka.smutne to
popieram tę opinię 1 nie zgadzam się z tą opinią 0
~pt faktycznie kiepski, ale tylko z pkt.-u widzenia ZKM / ZTM. Trzeba chyba mieć własne auto lub znajomych, którzy tam w pobliżu pracują.
nie potrafiłaś ogarnąć procedur i nauczyć się kilka zasad ??? przecież praca w takiej sieciówce to tylko powtarzanie wyuczonych czynności.Cała organizacja pracy podana jest na tacy.Nawet myśleć nie trzeba tylko wykonywać procedury i powtarzać regułki...
popieram tę opinię 2 nie zgadzam się z tą opinią 3
HAmpton na lotnisku szuka pokojówki płacą 2100 brutto umowa o prace, tylko dojazd kiepski
pracowałam tam nie mam miłych wspomnień szukaj innej pracy bo nie zarobisz A I ORGANIZACJA PRACY JEST DONICZEGO
Zapraszam do Jurys Inn Aberdeen .. takie tam 20/ max24 pokoje : D co tam.. i takie tam 14/16/18 departów co to tam. 12 to chyba w prezencie xD
hahahahahhahahahhahahahahhahaa umarłam. Jak bym ja do pracy co rano przychodziła i na zapytanie ile na dzis pokoi otrzymywała wszystkie brudne to bym padła.. sory ale co to za odpowiedz.. -,- ; / pomysl zanim cos napiszesz.. osobo ; /
popieram tę opinię 2 nie zgadzam się z tą opinią 1
Zwalniają pracowników,zatrudnionych na umowę o pracę, którzy wrócili ze zwolnienia i odmówili sprzątania pokoi za darmo w ramach odpracowania nieobecności.Prestiżowy-Hotel sieciowy 5* traktuje ludzi jak śmiecie, przestrzegam, bo właśnie szukają chętnych do pracy na pokojach, obiecując awans,ciekawą pracę w renomowanej firmie,atrakcyjne warunki pracy,możliwość rozwoju zawodowego, pracę w przyjaznej i partnerskiej atmosferze w rozwijającej się firmie
popieram tę opinię 5 nie zgadzam się z tą opinią 0
rozwój zawodowy oraz szanse na awans jak rowniez praca w gronie profesjonalistów to rowniez mżonki
popieram tę opinię 5 nie zgadzam się z tą opinią 1
do góry