Temat
Autor
Odpowiedzi
Data
Pani obsługująca zniechęca wątek zamknięty Dzis dzwoniełem na Shiro to Kuro. Z Panią, która rozmawiałem cięzko się...
~klient1
-

ostatnia odp. 8 lat temu

dodano: 14 lutego 2017

Beznadziejna obsługa wątek zamknięty Pierwszy raz z usług Shiro to Kuro korzystałam w lipcu 2016, sushi...
~Ola
-

ostatnia odp. 8 lat temu

dodano: 1 stycznia 2017

Okropne wątek zamknięty Jedne z najgorszych sushi jakie w życiu jadłem - smakowało prawie jak gotowce...
~Marek
-

ostatnia odp. 8 lat temu

dodano: 1 stycznia 2017

Porażka wątek zamknięty Zamowilismy sushi ze znajomymi 30.12, o godzinie 20. Powiedziano nam, że...
~Niezadowolony
-

ostatnia odp. 8 lat temu

dodano: 31 grudnia 2016

jest ok wątek zamknięty polecam jako opcja na wynos, na miejscu nie ma za wiele miejsca....
~a&p
-

ostatnia odp. 9 lat temu

dodano: 1 sierpnia 2016

Wielkie zaskoczenie wątek zamknięty Szczerze powiedziawszy jestem zaskoczona tym ilu w naszym pięknym kraju,...
~atagA
-

ostatnia odp. 9 lat temu

dodano: 17 kwietnia 2016

Zdecydowanie najgorsze sushi w Gdańsku wątek zamknięty W smaku nie jest lepsze od gotowców, które można kupić w sklepach. Żadnych...
~Jan
1

ostatnia odp. 9 lat temu

dodano: 20 marca 2016

Najlepsze Sushi jakie jadłem :) wątek zamknięty Witam, zawitałam ostatnio do restauracji ShiroToKuro - jednym słowem...
~Ania
-

ostatnia odp. 9 lat temu

dodano: 19 sierpnia 2015

Nie polecam wątek zamknięty Obsługa, razem z włascicielem( Pan w bialym stroju) fatalna. Krotko mówiąc...
~Michał
-

ostatnia odp. 9 lat temu

dodano: 18 sierpnia 2015

Sushi w Shiro to Kuro... Miało być miłe zaskoczenie... wątek zamknięty O barze sushi "Shiro to Kuro" dowiedziałam się poprzez znajomych. Od lutego...
~Miało być...
-

ostatnia odp. 10 lat temu

dodano: 1 sierpnia 2015

Wielkie rozczarowanie wątek zamknięty Zwykle sceptycznie podchodzę do zakupów grouponów, ale pomyślałam "nowe...
~miśka
-

dodano: 15 czerwca 2015

Polecam! wątek zamknięty Skorzystałam z opcji dostawy do domu. Obsługa bardzo miła- zarówno Pani...
~Marta
-

dodano: 20 maja 2015

porażka wątek zamknięty No niestety, sushi master z tej restauracji musi się jeszcze sporo nauczyć,...
~lena
-

dodano: 13 maja 2015

Niestety - nie warto :( wątek zamknięty Sushi zawijane z majonezem - nie, nie i nie. Typowo polski i bardzo...
~voopeem
-

dodano: 20 kwietnia 2015

Strzał w dziesiątkę! wątek zamknięty Shiro to kuro jest restauracją, do której chce się wracać! Wszystko świeże,...
~mopsik
-

dodano: 14 marca 2015

Aktualnie na forum: 1 użytkownik (1 gość)

Regulamin forum | Kontakt:
do góry