Widok

Shodan

Mnie rowniez denerwuja w Gdansku sprawy przez Ciebie wymienione. Zaczelam jednak troche optymistyczniej patrzec na nasze miasto po tym, gdy zobaczylam, ze w Genui:
#autobusy sie nie spozniaja, poniewaz w ogole nie istnieje cos takiego jak rozklad jazdy autobusow;
#niektore dzielnice sa bardzo niebezpieczne, czesto zdarza sie, ze ktos dostaje siekiera w plecy lub zostaje zgwalcony (a policji w tamtych rejonach w ogole nie widac);
# kontrolerzy w autobusach sa skrajnie niemili, probuja brac lapowki, nie umieja czytac, nie moga sie sami ze soba dogadac;
# na temat osrodkow zdrowia nic nie wiem, bo jeszcze z czegos takiego nie korzystalam.

Pozdrawiam,
popieram tę opinię 0 nie zgadzam się z tą opinią 0

Ble ble ble

ble ble ble
ble ble ble
ble ble...

Aube + zły dzień...

no tak impreza się skonczyła...

Takich malych slow pare dla tych dobrych i dla nie dobrych rowniez ;-(((

no nie wiem komu wpierw napisze pare wyrazow, albo tez slow fhmmmm no nie wiem do cholery...........moze jakas cholera sie nasunie?................no moze fhmmmm No nasun sie cholero jedna:-(((Nasun!!!!!!

----- agenciaro ty taka a bardzo owaka tak owaka, ze waka i pakuwaka :-(((( !!!!!No, ty taka dwuakaka popiepierkaka kakkurkaka :-(((

zzz ty p******i a waki, ty waki a p******i takaki :-((( TY SKUKAKI I SUKAKI I TAKI rozubraki :-((((((

zwierz, ty taki a gnowaki :-(((

mixer i takie a takie badery mixery wadery- hrumbole babole i hudole.............i takowole jestescie :-((((

aube ty ausbe lebe i takowe bebe :-(((brebe i wytede i kadede :-(((Breke berbe :-(((

sniety mikoaj , a nie mikolaj sniety :-(((ty skuraki i popiewraki, oraz walaki i kuraki , i skuraki :-((((

to takakie pierwokakie poznie bede nastepniakie :-(((

Kostek chce powiedzieć

4 dni temu przyszla na ten padół moja siostrzenica.
Przyszła i prawdopodobnie długo nie będzie żyć.
Lekarze dają jej max 1 rok życia i nigdy nie wyjdzie poza obręb inkubatora, to wcześniak, z nieuleczalną wadą serca.
Nie oczekuję słów pocieszenia, chciałbym tylko powiedzieć co mnie boli.
Napiszę coś więcej jesli będę w stanie.
To dziecko nigdy nie zobaczy tego "radosnego" świata, nie poczuje radości życia, to kilo osiemdziesiąt biednego stworzenia skazanego na śmierć.
Pozostaje czekanie, na wiadomość.
Na pogrzeb.
Nie jestem w stanie za bardzo pisać, ze względu na ból jali mnie otacza.
Jeśli możecie, zapalcie w środę, o 20.00 świeczkę na parapecie, świeczkę za Natalię i inne dzieci które będą razem z Nią odchodzić, odeszły lub odejdą.
Kwiecie Paproci, Tobie polecam Jej duszę, zaopiekuj się Nią.
Mam nadzieję, że Tam jest lepiej.
"daję Ci moją łzę"

Kostek

:(((
Świeczki zapłoną... Możesz być pewien.

Kostku

zapale i moze wlacze Dzem

Z cyklu znalezione w sieci....

http://www.toya.net.pl/~kazzie/flash/lowca.swf

Bilbo

dziekuje za pozwolenie;P
jaka jestem? mhm... ciężkie pytanie... normalnie sie uginam pod nim;) Trudno w kilku słowach określić jaka jestem... Może jestem malutką łezka szcześcia co pojawia się tylko gdy ludziom jest dobrze, gdy są weseli... a może jestem łezka smutku, którego tak wiele na świecie... A może po prostu jestem zagubioną duszyczką, błąkającą się po światłowodach, która ukryła się w kropelce łezki...
Milego dnia...

JESTEM NIESZCZĘŚLIWA

...bez zmian od dawna a teraz szczególnie, przed świętami bez najblższej mi osoby - bo ona tak chce- i to tak boli...

a widzial ktos kiedys swietego mikolaja ????

ja tylko tak bo protestuje przeciwko nieudolnym mikolajom zbijajacym kesz , jak juz wlozy ten stroj to niech jakos wyglada a nie straszy dzieci na ulicy , protestuje przeciwko takim mikolajom !!
secundo po primo -
w sumie mamy grudzien koniec roku dla mnie byl to szczegolnie paskudny rok (pewnie dla niektorych z was tez) zblizaja sie swieta a ja zawsze sie nimi cieszylem a teraz naokolo slysze ze prawie nikt ich nie lubi , mam prosbe wyslicie sie przez 3 dni w roku wlasnie w te swieta i badzcie mili dla wszystkich usmiechajcie sie szczeze i to nic ze na codzien ci obok was sa zli , wy badzcie dobzi , czasami to wiele kosztuje ale czasami to wiele daje , tak wiec usmiech prosze :)
i po trzecie ostatnie troszke wiary bracia i siostry troche wiary w swieta i patrzcie w gwiazdy one nam przygladaja sie od stuleci ...

Kostek

.....

Kostku

będzie świeczka.
A za Ciebie szklaneczka wina.

...

Ktoś pytał jak po flash mobie..

.....

Krol strachow rozdal wczoraj karty przetasowane przez smutek.
Plynie czas.
Czy widziales kiedys milosc?? - bo jesli nie to zobaczysz jedynie odbicie odbicia - sen gleboko sniony.
Wzbiera smutek.

Pocztówka z przeszłości

Stluczone lustro, stłuczone odbicie szczęścia... Gdzie zgubiłam przeszłość? Czy znajdę ją wśród tych odłamków, czy tylko pokaleczę sobie ręce?

Dla zmotoryzowanych:-)

ot taki temacik www.polskie-drogi.riders.pl.

Villemo

No ba... jeszcze pamiętam jak siedziałyśmy obok siebie na Gratkowym meczu...

Villemo

a pamiętasz nasze rozmowy w herbaciarni Mirka?

Łezka

oj ... toć ja przenigdy bym nie ofiarował nikomu tak ciężkich pytań, a co dopiero tak delikatnej łezce ... ;)
Jeśli miałbym wybierać - to wolałbym tę pierwszą łezkę - łezkę szczęścia, choć i ta druga niekiedy się pojawia, ale ta trzecia ... to jak to możliwe że zmieści się w światłowodach ?? ;))
choć ... dziś wszystko jest możliwe ....
ok. już otwieram ! ;) mam jeszcze trochę wolnego miejsca w przestrzeni dyskowej - zapraszam i poczekaj na mnie na partycji D.
tylko ... nie ulatniaj się ... :)
łezko światłowodowa ;)

Kostek chce powiedzieć

Natalia odeszła dokładnie 13 minut po napisaniu mojego ostatniego postu.
Dziękuję tym wszystkim którzy zapalili świeczke lub chociaż pomyśleli.
Mam nadzieję, że te małe chybotliwe płomyki świec oświetlą drogę do niebiańskiego żłobka.
U mnie też rozbrzmiewa "Dżem"
Dzięki Wam wszystkim.

"zapal świeczkę za tych których zabrał los, zapal światło w oknie"

Inne tematy z forum Hydepark

Grajdołki (235 odpowiedzi)

A gdyby kiedyś mieć taki strzał, ażeby wąska grupa znawców tematu nie mogła uwierzyć w...

muza na dziś (787 odpowiedzi)

Wrzuć link do YouTube z muzą, która dziś Ci wyjątkowo dobrze się słuchała. A może jakaś nowa...

Młody alkoholik - Dramat, z którego pragnę wyjść, a nie umiem. (156 odpowiedzi)

Witam wszystkich którzy odwiedzili mój temat. Wiem, że tekst jest dość obszerny, ale chciałbym w...

do góry