Widok

Shodan

Mnie rowniez denerwuja w Gdansku sprawy przez Ciebie wymienione. Zaczelam jednak troche optymistyczniej patrzec na nasze miasto po tym, gdy zobaczylam, ze w Genui:
#autobusy sie nie spozniaja, poniewaz w ogole nie istnieje cos takiego jak rozklad jazdy autobusow;
#niektore dzielnice sa bardzo niebezpieczne, czesto zdarza sie, ze ktos dostaje siekiera w plecy lub zostaje zgwalcony (a policji w tamtych rejonach w ogole nie widac);
# kontrolerzy w autobusach sa skrajnie niemili, probuja brac lapowki, nie umieja czytac, nie moga sie sami ze soba dogadac;
# na temat osrodkow zdrowia nic nie wiem, bo jeszcze z czegos takiego nie korzystalam.

Pozdrawiam,
popieram tę opinię 0 nie zgadzam się z tą opinią 0

lustereczko...

lustereczko, powiedz wprzecie...czy Zwierz i Stworek nie zabili jeszcze biednego maga i wesołej rangerki?? Ich emocje powinny to odzwierciedlić...

Popatrzcie

Jestem lustrem Zwierza. Zapisuję jego stany emocjonalne. Przejąłem jego imię.
Czasami odbijają się we mnie razem ze Stworkiem

dżon

czy ty dziecinko trafiłeś do wojska, czy też kategorię e na komisji zaliczyłeś?bo wiesz...tacy jak ty to wojskowe kibelki szczoteczkami do zębów szorują i kotami są nazywani...więc skąd ty znasz poziom tamtejszej literatury?

L A I N

"Close the world. .txen eht nepO"

Ławo Przysięgłych

Oczywiście! Czytam je na okrągło. Tanie romanse to coś, co utrzymuje mnie przy życiu. Mieszkanie mam wytapetowane plakatami z ognistymi parami, półki uginają się od Harlequinów, telewizorowi wyrosły piękne, długie rzęsy (bo zawsze wyrastają, jesli sie wystarczająco długo ogląda Romanticę. Moje są najdłuższe w dzielnicy!) i zakatowuję po kolei wszystkie utwory Celine Dion.
I wszystko byłoby cudownie ("aż do różowej grobowej słiiit deseczki"), gdyby nie problem, który spędza mi sen z powiek już od tygodnia! Nie mogę znaleźć puchatego serduszka w odpowiednim odcieniu czerwieni, które pasowałoby jako wisiorek do mojej różowej torebki w kształcie pieska!
Ławo, jak można nie kochać tanich romansów?? >;)

dżon....

powiew świerzości.....Boże.........tanie romanse.....nie czytam takich bzdur.....Stworku, czy czytasz tanie romanse??

Dżon

rozwiń.

Nuda

Swędzi mnie tyłek jak czytam te wypociny .Czy całe młodociane społeczeństwo zajmuje się tylko przepisywaniem strof z tanich romansów.Ciekawsze są juz napisy w wojskowych kibelkach.

Wicherku

dzięki

Hej

puszku podpuszku.

ALE NĘDZA ten wasz hyde park ...

Prezenty były beznadziejne ?!

A gdyby prezenty były do bani to przykład listu „dziękczynnego” do Mikołaja

Drogi Mikołaju,
Musisz być zaskoczony, że piszę do Ciebie dziś, 26 grudnia. No cóż bardzo pragnąłbym wyjaśnić pewne sprawy, które miały miejsce na początku miesiąca, kiedy, pełen złudzeń, napisałem do Ciebie list. Prosiłem o rower, kolejkę. elektryczną, parę rolek oraz strój do piłki nożnej. Zniszczyłem sobie umysł ucząc się przez cały rok. Nie tylko byłem pierwszy w klasie, ale miałem też najlepsze oceny w całej szkole. I nie skłamię, jak powiem, że nie było nikogo w całej okolicy, kto zachowywałby się lepiej ode mnie wobec rodziców, braci, przyjaciół i sąsiadów. Byłem posłuszny i nawet pomagałem starszym przechodzić przez ulicę. Faktycznie nie było niczego możliwego dla mnie do zrobienia, czego bym nie zrobił dla ludzkości. I gdzie Ty k**** masz jaja, żeby dać mi jakieś pierdolone jo-jo, c****** gwizdek i parę wstrętnych skarpetek?
Co Ty sobie, k****, wyobrażasz ty stary, tłusty k******, że robisz ze mnie frajera przez cały rok, żeby na koniec pod choinkę puścić mi takie gówno? I na dodatek, jakbyś jeszcze mnie za mało wydymał, to Kwiatkowskiemu z naprzeciwka dałeś tyle zabawek, że ledwo do domu wszedł.
Żebym Cię k**** nie widział, jak próbujesz zmieścić to swoje wielkie tłuste dupsko w moim kominie w przyszłym roku. Wypierdolę Cię i obrzucę kamieniami te Twoje j*****e renifery ! Wypłoszę je, i będziesz musiał z********ać na ten swój biegun północny na piechotę, tak jak ja muszę z********ać, skoro nie przywiozłeś mi tego z****nego roweru.
PIERDOL SIĘ ! W przyszłym roku się przekonasz, jaki mogę być wstrętny ! TY GRUBY OBCIĄGACZU !
Bez poważania
Jasio
Klasa 4B

Agentko

Gdy Dziecię Boże się rodzi, kiedy Nowy Rok nadchodzi, gdy w serca wlewają się nadzieje najweselsze życzenia radości z Bożego Narodzenia życzy wicherek

znalezione wsród maili...

"biegasz ciągle, bez wytchnienia
świat przez palce Ci ucieka
pomyśl, jednak czy to warto?
wszystkich w końcu jedno czeka

gdy gonitwa przedświąteczna
apogeum już osiągnie
żywe drzewko przystrój w bombki
zapal na nim sztuczne ognie

potraw tuzin gotuj szczodrze
barszcz z uszkami, karp, makowiec
niechaj także przy Twym stole
zabłąkany zje wędrowiec

kolęd nutę zadaj pierwszy
gdy rodzina cała będzie
w końcu taka jest tradycja
śpiewaj głośno w pierwszym rzędzie

pod choinką złóż prezenty
bliscy bardzo się ucieszą
kochaj także bez wyjątku,
tych cnotliwych i co grzeszą

czas świąteczny jest niezwykłym
bo wybaczać czasem trzeba
rozgrzesz zatem nieprzychylnych
uchyl dla nich skrawek nieba..."

WESOŁYCH, SPOKOJNYCH ŚWIĄT PEŁNYCH CIEPŁA I NADZIEI
niżej podpisana Wam życzy

Fate,K.NN.,Blurp i inni:)

Mam nadzieję, że żyjecie choć jak podejrzewam ledwo ledwo:)Życzę Świąt(po prostu Świąt takich jakie powinny być)Sylwestra(polecam martini:))i Nowego Roku najlepszego z dotychczasowych a Fate dodatkowo samych sukcesów na egzaminach i zmiany ideologii na jakąś fajniejszą:)

Dla*

Wszystkiego Najlepszego z okazji Świąt Bozego Narodzenia, dużo zdrowia codzień , szerokiego uśmniechu na twarzy , sukcesów w nauce, oddanych przyjaciół na których zawsze będziesz mógł/ogła liczyć, masę prezentów pod choinką , wspaniałej miłości, spełnienia marzeń , żeby te święta były białe jak nigdy! A przedewszystkim szampańskiego sylwka by nadchodzący rok 2004 był 2003 razy lepszy od tego!!!

Nico

Składam Ci najserdeczniejsze życzenia Świąteczne , miłych wszelakich podniebnych i podniebiennych atrakcji niesłychanych
i takichże prezentów .
P.S. maile nie dochodzą nie wiem czemu??

Czuję się skarcona...

... to się więcej nie powtórzy (mam nadzieję) :P

-> vilemo

"Mnie komórkę tamtą dawno ukradli, gdzie miałam Twój numer.
Bo dawno się nie widziałyśmy..."

Świetne!

Zatem pamiętajcie wszyscy, składając w Pierwszy Dzień Świąt wizytę znajomym:
Zaniedbując bliskich, narażacie ich na utratę cennych dóbr osobistych!!!
:)))

WESOŁYCH ŚWIĄT lalala!!!

ps. i Tobie Nikodemie embrionie też. Następne razem!

Wesołych

i spokojnych Świąt Bożego Narodzenia życzy

Inne tematy z forum Hydepark

Święta Bożego Narodzenia - czy ateiści mają moralne prawo mieć w tym czasie wolne? (74 odpowiedzi)

Poprzez pryzmat szeregu dyskusji na tym forum pomiędzy osobami wierzącymi, a zagorzałymi...

Trójmiasto do bani (385 odpowiedzi)

Mieszkałem w Warszawie, Mieszkałem w Krakowie, teraz przyszedł czas na trójmiasto i tylko...

czy ktoś z Was wygrał w radiu?? (150 odpowiedzi)

Zastanawia mnie czy są tu osoby które wygrały w radiu np RMF FM kasę? Codziennie prawie każde...

do góry