Widok

Siłownie/kluby fitness

Witam . W których dzielnicach trojmiasta jest najwieksze zageszczenie tego tupu obiektów ? Mam uprawnienia instruktorskie i jednoczesnie szukam mieszkania do kupna, jako ze kazdy szuka mieszkania w dobrej lokalizacji ( trzeba jeszcze sobie odpowiedziec na pytanie co dla kogo oznacza dobra lokalalizacja, dla mnie oznacza to ze jest blisko do pracy i wolałbym centrum) także prosze wypisac dzielnice gdyni i gdańska, dziekuje
popieram tę opinię 0 nie zgadzam się z tą opinią 0
dziekuje bardzo, na zaspie buduje inpro, nie jest az tak straznie drogro.( ale ciagle przy skm) a dalej to tylko morena
Myślę, że pod tym względem najlepsza lokalizacja to Wrzeszcz. Jest tam sporo klubów fitness, Manhatan, Galeria Bałtycka, Fitnes authority, i niedawno otwarta AquaStacja. Poza tym okoliczne dzielnice np. Przymorze też mogą pochwalić się sporym zagęszczeniem tego typu lokalii. Z Wrzeszcza wszędzie blisko, dobra komunikacja, ale mieszkania dość drogie.
nikt sie nie wypowie ?
stuku puku dzyn dzyn dzyn !
halo : )

Inne tematy z forum Dom i mieszkanie

Co muszę sprawdzić kupując sama mieszkanie ??? (59 odpowiedzi)

Mam jeszcze dużo czasu na sprzedaż mieszkania , ale chcę się dobrze przygotować .Dzięki za...

architekt gdańsk trojmiasto (29 odpowiedzi)

Dzień dobry, znacie jakiegoś dobrego architekta wykonującego projekty domów jednorodzinnych z...

Dom drewniany (18 odpowiedzi)

Czy ktoś może polecić firmę, która wybuduje mi dom drewniany całoroczny z dobrym stosunkiem ceny...

do góry