Widok
Siostrunie
Opinie do spektaklu: Siostrunie.
"Siostrunie" to niekonwencjonalna, muzyczna opowieść, która rozbawi do łez każdego, kto zobaczy ten spektakl.
Przed zgromadzoną widownią zaprezentuje się pięć niezwykle żywiołowych zakonnic, które opowiedzą o swoim życiu, marzeniach, powołaniu, a także... o pewnej bardzo niestrawnej zupie. W celu podreperowania finansów zakonu, jak i zdobycia środków na ?szczytny cel?, bohaterki ...
Przejdź do spektaklu.
"Siostrunie" to niekonwencjonalna, muzyczna opowieść, która rozbawi do łez każdego, kto zobaczy ten spektakl.
Przed zgromadzoną widownią zaprezentuje się pięć niezwykle żywiołowych zakonnic, które opowiedzą o swoim życiu, marzeniach, powołaniu, a także... o pewnej bardzo niestrawnej zupie. W celu podreperowania finansów zakonu, jak i zdobycia środków na ?szczytny cel?, bohaterki ...
Przejdź do spektaklu.
czegoś zabrakło
nie wiem, być może filharmonia nie nadaje się na tego typu musicale, lepiej by to wyglądało w teatrze muzycznym, dałoby możliwość wzbogacenia scenografii, i lepsze nagłośnienie w większej sali, a tak za mała scena, czasami zbyt głośne śpiewy i nie zmieniające sie "tło". być może inaczej przeżywali spektakl ci co siedzieli bliżej, ale czegoś mi zabrakło, trochę inaczej sobie to wyobrażałam, zwłaszcza za taką cenę.
Mile zaskoczona jestem natomiast poziomem wokalnym aktorek, najładniejszy głos wg mnie - J. Fraszyńska, E. Romanowska
Mile zaskoczona jestem natomiast poziomem wokalnym aktorek, najładniejszy głos wg mnie - J. Fraszyńska, E. Romanowska