Widok

Skąd u Was tyle jadu ?

Czytam i czytam to forum... czytam na fb w grupie Cycling 3City. Nie pojmuję skąd u ludzi, którzy kochają jazdę na rowerze jest tyle nienawiści wobec drugiego rowerzysty ?? Pomijam te wszystkie nasze teksty o kierowcach, pieszych etc. Ale żeby "swój na swego" tak jechał ??? Masakra jakaś !

Co ktoś nie zacznie wątku, najpierw dostaje " złote rady " i setki obraźliwych postów, odbieganie od tematu, dopierda....nie na maxa, kto szybciej, kto bardziej, byle tylko dowalić.

Rozumiem racjonalną, rzeczową, merytoryczną dyskusję, ale jednak takowej tutaj ze świecą szukać.

Z czego to wynika ?
popieram tę opinię 35 nie zgadzam się z tą opinią 4
@;-)
Dlatego, że w zbliżonej cenie masz znacznie szybsze i bardziej stabilne łącza ;)

@miętusie
"Wiesz skąd napisany był poprzedni post może"
wiem, z Twojego domu z telefonu komórkowego ;))))
popieram tę opinię 30 nie zgadzam się z tą opinią 11
Może po prostu są ludzie, którzy czasem wychodzą z domu i potrzebują mobilnego internetu oprócz super szybkiego stałego łącza.
popieram tę opinię 7 nie zgadzam się z tą opinią 6
"Dlatego, że w zbliżonej cenie masz znacznie szybsze i bardziej stabilne łącza ;)"
nie wszyscy za cel w życiu postawili sobie zrobienie backupu internetu.
popieram tę opinię 6 nie zgadzam się z tą opinią 24
"wychodzą z domu i potrzebują mobilnego internetu"
a gdzie ja pisałem o mobilnym internecie?
w ofercie dostawców usług telekomunikacyjnych masz normalny internet stacjonarny - który jest g*wniany... z którego pisze np. mint bike ;)
popieram tę opinię 30 nie zgadzam się z tą opinią 8
Najlepsze jest to, że nie mam PC, ale WIELKI ARADASH wie lepiej. Właśnie z debilizmu i zadufania w sobie i popisywania się swoim bezmózgowiem bierze się jad. Wystarczy jednego trolla uspokoić na parę dni i od razu jest miło poczytać.
Co Cię frajerze obchodzi mój internet? Za prosty jesteś, by to ogarnąć to przestań trollować te głupoty o adresach IP, komórkach itp. Do tematu jak zwykle zero wniosłeś.
Masz za dużo czasu to idź wreszcie do lekarza.
popieram tę opinię 7 nie zgadzam się z tą opinią 24
dziękuję za tą absolutnie nic niewnoszącą i niezwiązaną z tematem opinię ;)
rozumiem, że zawsze mają do wyboru dwa produkty w tej samej cenie wybierasz zawsze ten znacznie gorszy? ;)))) gratuluje! ;)

idź robić backup internetu na dyskietkach ;)
popieram tę opinię 31 nie zgadzam się z tą opinią 9
"Wystarczy jednego trolla uspokoić na parę dni"
znaczy... Ciebie?
już Ci pisałem - podforum rowery to nie jedyny dział forum ;)
przejrzyj inne działy, zobaczysz jak bardzo "udało" Ci się mnie uspokoić :D

Ty natomiast wniosłeś bardzo wiele do tematu! ;)
Jesteś kwintesencją tego tematu - bym rzekł :D

Pisałeś coś o mieszkaniu z mamą i paru innych rzeczach ;)
To się kolego w żargonie psychologów nazywa projekcja :D

Masz problem, że mam ZNACZNIE obszerniejszą wiedzę od Ciebie i że mam dużo wolnego czasu - to już zawiść ;) mój boże chciałbym zobaczyć bezradny wyraz Twojej twarzy jak czytasz moje wpisy i próbujesz odpowiadać ;)))
popieram tę opinię 31 nie zgadzam się z tą opinią 11
ZAMILCZ,bo dość się ośmieszyłeś. Dlaczego sądzisz, że mam internet stacjonarny, skoro się w ogóle na tym nie znasz. NIE MAM INTERNETU STACJONARNEGO i skończ to trollowanie.
Skąd u Ciebie tyle jadu i zacięcie do pisania kompletnie nie na temat?
popieram tę opinię 8 nie zgadzam się z tą opinią 25
Chłopcze uspokój się bo Ci jeszcze jakaś żyłka pęknie...
Naucz się czytać ze zrozumieniem - wyraźnie napisałem, że napisałeś swój pierwszy post w tym temacie z innego urządzenia ;) - prawdopodobnie starszego brata -

Nie wiem czy PC czy tel... zakładałem, że PC - ale jest to zupełnie nieistotne ;) Ty uczepiłeś się tego, bo to może być jedna z pierwszych rzeczy o których nie kłamiesz... dobrze więc: nie pisałeś z PC, bo nie masz PC, rozumiemy ;)))
ważne jest to, że w poście w którym próbowałeś mi naubliżać pisałeś z innego urządzenia - dodatkowo bałeś się podpisać własnym nickiem pod swoimi słowami ;) to jest przykre...

Już Ci chyba napisałem, ktoś o Twoim ilorazie inteligencji w żaden sposób nie jest w stanie mi ubliżyć ;)

Dawaj mi dalej łapki w dół z kilku urządzeń - nie ma sprawy :D
Możesz próbować dalej mnie obrazić - ja Tobie więcej nie odpisze, boś zwykły dzieciak i do tego prostak.
popieram tę opinię 30 nie zgadzam się z tą opinią 12
A teraz bede pisal z innego urzadzenia. I co z tym zrobisz niedouczony madralo?
popieram tę opinię 7 nie zgadzam się z tą opinią 25
Zwłaszcza imponuje mi twoja przebogata i cenna wiedza w zakresie łączy internetowych. Jesteś jak ślepiec co po omacku szuka włącznika do światła. Tylko po co ślepemu światło?
popieram tę opinię 5 nie zgadzam się z tą opinią 25
Przecież ty sobie sam stawiasz plusy z dwóch źródeł. To widać, słychać i czuć.
popieram tę opinię 4 nie zgadzam się z tą opinią 27
Dajesz się podpuszczać jak małe dziecko.
popieram tę opinię 1 nie zgadzam się z tą opinią 15
Pisałeś coś o mieszkaniu z mamą i paru innych rzeczach ;)
To się kolego w żargonie psychologów nazywa projekcja :D

Nie jestem twoim kolegą. Nie życzę sobie takich "kolegów" i byś tak pisał. Jak rzekomo inteligentny człowiek może nazywać kolegą kogoś, kogo na oczy nie widział? Samotność i tęsknota za ludzkimi uczuciami może to tylko tłumaczyć.
Pomyliłeś fora chyba, to nie portal do znajdowania kolegów.

Nazywanie mnie kolegą jest najlepszym przykładem "projekcji" i kompletnego braku umiejętności logicznego myślenia.

Zegnam WIELKI ARADASHU bez żalu.
popieram tę opinię 5 nie zgadzam się z tą opinią 23
Wygooglaj sobie na jednym ze swoich urządzeń czym jest sarkazm ;))))
popieram tę opinię 31 nie zgadzam się z tą opinią 7
Tyle myślałeś WIELKI ARADASHU i tylko tyle? Smutno mi, że twój WIELKI ROZUM już cię opuścił. Z kogo teraz będę bekę kręcił? Pewnie z któregoś Mazura albo tx-a.
Stosunkowo udanej nocy.
popieram tę opinię 7 nie zgadzam się z tą opinią 27
Milczenie czasem jest czymś więcej niż złotem, jest spokojem sumienia, nie ma wtedy czego żałować.
popieram tę opinię 17 nie zgadzam się z tą opinią 2
sądzę, że sot by się nigdy na to nie zgodził, aby być jego dziadkiem!!!
popieram tę opinię 17 nie zgadzam się z tą opinią 2
-na forum ,bywaja osoby "ludzkie boty" ,ktore maja na celu zwiekszenie ruchu na forum ,poprzez "trolowanie" ,trojmiasto inwestuje caly czas.
popieram tę opinię 2 nie zgadzam się z tą opinią 20
Uderz się w pierś i przyznaj, że jesteś największym trolem na tym forum.
popieram tę opinię 3 nie zgadzam się z tą opinią 17
do góry