Temat
Autor
Odpowiedzi
Data
naprawa w ramach gwarancji wątek zamknięty tragedia, musiałam sprawę oddać do inspekcji handlowej. W ciągu 5 dni...
~Mama
1

ostatnia odp. 8 lat temu

dodano: 23 sierpnia 2016

Polecam - zdeterminowanym i cierpliwym wątek zamknięty Kupiłam Wigry 7 w Internecie. Pomimo, że w karcie gwarancyjnej była pieczątka...
~rowerzystka
-

ostatnia odp. 10 lat temu

dodano: 26 sierpnia 2014

Tragedia wątek zamknięty Byłem w tym serwisie dwa razy. Gdyby nie to, że mieszkam blisko, nigdy bym z...
~winters
-

ostatnia odp. 11 lat temu

dodano: 3 października 2013

Nie polecam wątek zamknięty Generalnie wszystko już chyba zostało opisane, ale po prostu nie mogę...
~Klient
-

ostatnia odp. 11 lat temu

dodano: 2 października 2013

masakra wątek zamknięty Chcialam kupic licznik rowerowy. Pan byl bardzo niemily, podal mi dwa...
~Alicja
-

ostatnia odp. 12 lat temu

dodano: 24 czerwca 2013

tragedia wątek zamknięty Po krótkich poszukiwaniach znalazłem ten sklep, ale strasznie mnie zawiódł....
~eanamo
-

dodano: 7 czerwca 2013

Naprawa gwrancyjna Romet wątek zamknięty Przyjechałem z tak mi się wydawało zepsutym suportem, jednak Pan stwierdził,...
~Luigi
-

dodano: 27 maja 2013

Ten sklep to tragedia. wątek zamknięty Mieszkam całkiem blisko tego sklepu i zdarzyło mi się wstąpić do niego dwa...
~Kac
-

dodano: 2 maja 2013

kiepsko wątek zamknięty Kupiłam rower na gwarancji, pan z obsługi nie dość, że nie chciał naprawić...
~xyz
-

dodano: 21 kwietnia 2013

Leszel .S - opinia wątek zamknięty Polecam dobry serwis
~Leszel .S
-

ostatnia odp. 15 lat temu

dodano: 15 czerwca 2010

Polecam wątek zamknięty Polecam jest dobrze
~zbychsz
-

ostatnia odp. 15 lat temu

dodano: 15 czerwca 2010

fatalna obsługa - nie polecam wątek zamknięty Fatalna obsługa, sprzedawca (chyba właściciel) wprowadza w błąd nierzetelnymi...
~otgees
-

ostatnia odp. 16 lat temu

dodano: 15 czerwca 2009

dla ludzi o mocnych nerwach wątek zamknięty sklepik jak sklepik, detke mozna kupic. Sprzedawca niedorobiony, serwis...
~Wyhu
-

ostatnia odp. 16 lat temu

dodano: 9 kwietnia 2009

Darek - opinia wątek zamknięty ogólnie dobrze
~Darek
-

ostatnia odp. 17 lat temu

dodano: 1 sierpnia 2007

Aktualnie na forum: 1 użytkownik (1 gość)

Regulamin forum | Kontakt:
15

14

wątków

do góry