Hej, czy ktoś zamawiał coś ze sklepu internetowego Valetta.pl?
Jak z jakością tych rzeczy?
Chciałam zamówić, ale regulamin jest dość enigmatyczny.
Macie jakieś doświadczenia?
Polecam. Kupiłam mamie dwa biustonosze z numeracji XXL i była to trafiona decyzja, większe osoby bez problemu dobiorą odpowiednią bieliznę, duży wybór dla każdego.
Hej, czy ktoś zamawiał coś ze sklepu internetowego Valetta.pl?
Jak z jakością tych rzeczy?
Chciałam zamówić, ale regulamin jest dość enigmatyczny.
Macie jakieś doświadczenia?
Teraz czekam na zamówiony peniuar i koszulę nocną :)
Polecam zakupy w tym sklepie. Mają mega wybór stroi jednoczęściowych na plażę, ten z ozdobnymi ramiączkami zainteresował także moje koleżanki. Nie mogę się doczekać wyjazdu na Dominikanę :)
Jak dla mnie jest to jeden z lepszych sklepów internetowych z damską bielizną. Mają ogromny wybór, jakość jak dla mnie jest naprawdę ok. Tym bardziej w tak niskiej cenie.
Polecam, trochę długo się czeka ale bielizna jest świetna. Tym bardziej jak za taką niską cenę :) Robię co jakiś czas zakupy w tym sklepie i zawsze jest ok.
Sklep poleciła mi koleżanka, troszkę się bałam ale nie potrzebnie. Przesyłka z bielizną trochę szła ale doszła i wszystko zgodnie ze stroną internetową i zdjęciami.
jak najbardziej mogę się zgodzic, musze przyznać że bieliznę nocną mają piękną :)
Sklep poleciła mi koleżanka, troszkę się bałam ale nie potrzebnie. Przesyłka z bielizną trochę szła ale doszła i wszystko zgodnie ze stroną internetową i zdjęciami.