Widok

Sklep Valetta.pl opinie

Hej, czy ktoś zamawiał coś ze sklepu internetowego Valetta.pl?
Jak z jakością tych rzeczy?
Chciałam zamówić, ale regulamin jest dość enigmatyczny.
Macie jakieś doświadczenia?
popieram tę opinię 23 nie zgadzam się z tą opinią 23

W regulaminie wskazują zwrot do jednego z kilkudziesięciu sklepów w Chinach niestety tego nie doczytałam w kontakcie gdy prosisz i adres tego sklepu zero odpowiedzi. Nie doczekanie poprostu nie na zwrotów . Ile osób jeszcze nabiorą bezkarnie
popieram tę opinię 5 nie zgadzam się z tą opinią 0

Zdecydowanie odradzam kupowanie tam czegokolwiek. Zamowilam dwie pozycje, slaba jakosc produktu, a teraz nie moge sie doprosic o informacje odnosnie zwrotu
popieram tę opinię 6 nie zgadzam się z tą opinią 0
Valetta to jedno wielkie oszustwo! Nie kupujcie bo pieniądze w błoto, nie do odzyskania!
Oszuści! Pozytywne komentarze dodają automaty i automaty odpisują na maile do nich. Brak kontaktu! Produkty to chińszczyzna pięć razy przepłacona !

Ja do tej pory tylko bieliznę zamawiałam, musze się wreszcie skusić na stroj kąpielowy jak tak chwalicie!
popieram tę opinię 0 nie zgadzam się z tą opinią 4

Dokladnie, nigdy zadnego problemu, paczki zawsze docierają i są dobrze zabezpieczone
Pieniądze wyrzucone nic nie odzyskasz zwrotu brak, wymiany brak chińszczyzna
Wszystko przyszło z Chin, jakość beznadziejna. Moje zamowienie od razu zostało wrzucone do kosza. Nie polecam :3
popieram tę opinię 7 nie zgadzam się z tą opinią 0
Jak już kupisz to zapomnij, że możesz oddać lub wymienić. Oszuści! Nic u nich nie kupujcie
Dramat oszuści brak możliwości zwrotu towaru ... Omijać szerokim łukiem

Dramatyczna jakość, problemy ze zwrotem.

Całkiem fajny sklep, duży wybór ładnych modeli bielizny
popieram tę opinię 0 nie zgadzam się z tą opinią 7

Tragedia, nie polecam, dużo nerwów.
Wysyłka z Chin, brak możliwości odzyskania kasy.
Jak chcesz się pozbyć kasy, to lepiej na jakiś szczytny cel, niż właścicielom tego biznesu za friko oddać :)

Fajnie, że odpowiadasz sama sobie, a zapomniałam jesteś przedstawicielem sklepu! No tak, co innego możesz napisać...
Iza, Julka, Posia.... Masakra jawne oszustwo.

ludzie omijajcie z daleka, widać, że te pozytywne opinie są pisane przez nich.
popieram tę opinię 3 nie zgadzam się z tą opinią 0
Nie polecam! Niby są zwroty a jak chcesz dokonać zwrotu zaczynają się problemy.
W życiu nie kupię żadnej szmaty w tym czymś.... Oszuści!
Najgorszy szajs jaki w życiu widziałam. Nie polecam

Ładna bielizna, cena przystępna.
Dobry sklep z niezłym wyborem, lekki problem to termin dostaw

No zakupki tutaj zawsze są udane. Wreszcie sklep gdzie bez problemu dostaję bieliznę w swoim rozmiarze i to bardzo ładną !
popieram tę opinię 0 nie zgadzam się z tą opinią 1

Polecam serdecznie, sklep poznałam na początku roku i już 3 paczuszka do mnie dotarła! :)

Podsumowanie:

Sklep internetowy Valetta.pl to pośrednik sprzedający produkty z AliExpress i chińskich sklepów online, co budzi mieszane opinie klientów. Głównym problemem są długie czasy dostawy wynoszące od 2-3 tygodni do nawet 3-4 miesięcy, przy czym zamówienia są często rozbijane na kilka osobnych paczek. Jakość produktów jest zróżnicowana i zależy od ceny - tańsze artykuły mają gorszą jakość, podczas gdy droższe są lepiej wykonane. Obsługa klienta otrzymuje pozytywne oceny za szybkie odpowiadanie na maile i wiadomości, nawet w weekendy, jednak kontakt telefoniczny jest niedostępny. Znacznym problemem jest polityka zwrotów wymagająca odesłania towaru do Chin na koszt klienta oraz skomplikowany regulamin, który ulegał zmianom. Wiele osób narzeka na brak zwrotów pieniędzy po upływie 100 dni od zamówienia, mimo że przesyłka nie dotarła. Pozytywne recenzje na stronie sklepu budzą wątpliwości, gdyż mogą być napisane przez pracowników. Klienci rekomendują bezpośrednie zakupy na AliExpress jako tańszą alternatywę, choć niektórzy doceniają polską obsługę klienta i wygodę zakupów w Polsce.
do góry