Widok

Sklep Valetta.pl opinie

Hej, czy ktoś zamawiał coś ze sklepu internetowego Valetta.pl?
Jak z jakością tych rzeczy?
Chciałam zamówić, ale regulamin jest dość enigmatyczny.
Macie jakieś doświadczenia?
popieram tę opinię 23 nie zgadzam się z tą opinią 23

Zamawiałam 2 modele strojów kąpielowych. Kroje nie pokrywają się w żaden sposób ze zdjęciami - bikini o podwyższonym stanie, ledwo sięga połowy brzucha, materiał słabej jakości. Rozmiar zamawiałam o jeden większy. W jednym stroju i to nie pomogło. Mimo, że na stronie jest masa pododawanych opinii klientek (opinii pozytywnych) - ja nigdzie nie mam możliwości dodania swojej. Po zamówieniu jest możliwość zwrotu - bezpośrednio do Chin, co jest kompletnie nieopłacalne. To był mój pierwszy i ostatni zakup. Przestrzegam i z przykrością nie polecam!
popieram tę opinię 4 nie zgadzam się z tą opinią 1
Zgadzam się!!! Mam to samo. Oszuści. Jeden wielki sh*t z Chin z wynaciąganymi nitkami!!! I zwrot towarów do Chin (każdy osobno). Nigdy więcej
popieram tę opinię 6 nie zgadzam się z tą opinią 0

???? Z czym? Okropne badziewie
popieram tę opinię 5 nie zgadzam się z tą opinią 0

Mogę polecić, sklep z naprawdę ładnymi propozycjami bielizny
popieram tę opinię 0 nie zgadzam się z tą opinią 4

To jasne, że nie przyjdzie z innego kontynentu w 1-2 dni paczka :) ale to żaden problem przynajmniej dla mnie
popieram tę opinię 0 nie zgadzam się z tą opinią 2

U mnie też wymiana przebiegła bez problemu. Może warto jak ktoś miał problem skontaktować się jeszcze raz?
popieram tę opinię 0 nie zgadzam się z tą opinią 4

No trzeba mieć troszkę cierpliwości ale wiadomo że zwykle nie zamawia się czegoś co jest potrzebne na już i można poczekać na spokojnie :)
popieram tę opinię 0 nie zgadzam się z tą opinią 1

Nie całkiem fajny ale super! :)
popieram tę opinię 0 nie zgadzam się z tą opinią 3

Całkie fajny sklep z bielizną, spory wybór

Ile czekałaś na przesylke

Mogę polecić, fajny wybór bielizny

Hej musieliście płalić cło przy tym jak odbieraliście przesyłke?
popieram tę opinię 0 nie zgadzam się z tą opinią 0

Duży wybór, ładnie wykonane. Ceny całkiem całkiem

Kilka razy zamawiałam bieliznę, raz przysłali zły kolor, ale przeprosili i zwrócili część środków. Jakość jest w porządku, ale na dostawę faktycznie trochę się czeka, więc jak komuś się bardzo śpieszy to lepiej zamówić gdzieś indziej
popieram tę opinię 1 nie zgadzam się z tą opinią 0

Olaa
2022-03-01 12:49:08
Dobry wybór, akurat bokserki dla mojego męża przyszły niezłe tak samo dla mnie figi
Udały mi się zakupy w valetta warto sobie co nieco zamówić. Akurat u nich wybór jest rozbudowany, ceny całkiem fajne

Dobry wybór, akurat bokserki dla mojego męża przyszły niezłe tak samo dla mnie figi

W porządku, udane zakupy
Omijcie szerokim łukiem.
Nie polecam..
Sprzedaja badziew z Chin.
Jeśli chcesz zrezygnować to do Chin trzeba odesłać (ok 60 zł przesyłka) jeśli masz 2 rzeczy to 2 paczki.
Ja jestem za 150 zł mądrzejszy o doświadczenie i u tych naciągaczy już więcej nie kupię.
Naprawdę nie polecam.
popieram tę opinię 5 nie zgadzam się z tą opinią 0

To że ty bylas raz nie zadowolona nie znaczy że inni mają tak samo. Chyba w kązdym sklepie się zdarzy ktoś niezadowolony niestety. Ale ja bardzo polecam

Ja bralam skarpetki, piżamki, majtki, stroj kapielowy :) i tez wszystko ok

Podsumowanie:

Sklep internetowy Valetta.pl to pośrednik sprzedający produkty z AliExpress i chińskich sklepów online, co budzi mieszane opinie klientów. Głównym problemem są długie czasy dostawy wynoszące od 2-3 tygodni do nawet 3-4 miesięcy, przy czym zamówienia są często rozbijane na kilka osobnych paczek. Jakość produktów jest zróżnicowana i zależy od ceny - tańsze artykuły mają gorszą jakość, podczas gdy droższe są lepiej wykonane. Obsługa klienta otrzymuje pozytywne oceny za szybkie odpowiadanie na maile i wiadomości, nawet w weekendy, jednak kontakt telefoniczny jest niedostępny. Znacznym problemem jest polityka zwrotów wymagająca odesłania towaru do Chin na koszt klienta oraz skomplikowany regulamin, który ulegał zmianom. Wiele osób narzeka na brak zwrotów pieniędzy po upływie 100 dni od zamówienia, mimo że przesyłka nie dotarła. Pozytywne recenzje na stronie sklepu budzą wątpliwości, gdyż mogą być napisane przez pracowników. Klienci rekomendują bezpośrednie zakupy na AliExpress jako tańszą alternatywę, choć niektórzy doceniają polską obsługę klienta i wygodę zakupów w Polsce.
do góry