Widok

Sklep Valetta.pl opinie

Hej, czy ktoś zamawiał coś ze sklepu internetowego Valetta.pl?
Jak z jakością tych rzeczy?
Chciałam zamówić, ale regulamin jest dość enigmatyczny.
Macie jakieś doświadczenia?
popieram tę opinię 23 nie zgadzam się z tą opinią 23

no wiadomo ze z Chin bo to jest napisane - ale co do jakosci to ja sie nie zgadzam, bo jest dobra i nie mozna tego do bubli porownac
popieram tę opinię 0 nie zgadzam się z tą opinią 2
Tak, ja zamawiałam. Odradzam. Chińskie buble, nie są sprzedawca, tylko poprzednikiem, czyli tak na prawdę kupujesz z Chin, a ekstra płacisz za te "usługę". To tego towar, to masakra, szmaty
popieram tę opinię 3 nie zgadzam się z tą opinią 1

swoją drogą dodam że falszywe są z jednego IP jedno po drugim :D
popieram tę opinię 0 nie zgadzam się z tą opinią 0

dziwne bo ja to widzę w sumie na fałszywych, czyżby konkurencja?
popieram tę opinię 0 nie zgadzam się z tą opinią 1
Chciałam zauważyć że pozytywne opinie dodawane są zawsze jedna po drugim ewidentnie są falszywe
popieram tę opinię 5 nie zgadzam się z tą opinią 0
Nie radzę to oszustwo paczki nie są realizowane a pieniądze nie do odzyskania
popieram tę opinię 2 nie zgadzam się z tą opinią 0

Ja też mam takie wrażenie, że to najlepszy sklep :) no ale wiadomo kazdy ma prawo do swojej opinii. Ja bardzo kazdemu polecam

Ja polecam sprobowac kupić i samemu wydać opinie :) ja się bardzo ale to bardzo pozytywnie zaskoczyłam
Mam dokładnie ten sam problem. W ramach reklamacji zaproponowali mi kolejne zamówienie i dopiero gdy ono nie zostanie dostarczone należy mi się zwrot pieniędzy. Moje pierwsze i ostatnie zakupy w tym sklepie.
popieram tę opinię 1 nie zgadzam się z tą opinią 0

Waletta
2021-12-28 14:08:39
ja mam dobre doswiadczenia z tym sklepem. Nie mam ani problemow z jakością produktów ani z przesylka
Może dłuższa dostawa, natomiast jakość bielizny jaka przyszła mnie pozytywnie zaskoczyła. Rozmiary też pasowały

ja mam dobre doswiadczenia z tym sklepem. Nie mam ani problemow z jakością produktów ani z przesylka

No fakt przesylka idzie z Chin ale to przecież żadna tajemnica bo wszystko jest opisane na stronie i w regulaminie

Ja sklep polecam serdecznie! :) super jest i zawsze znajde cos fajnego dla siebie
Czy nie dało się uzyskać zwrotu jako reklamacji
popieram tę opinię 0 nie zgadzam się z tą opinią 0
Za przesyłkę zapłaciłam we wrześniu mamy grudzień przesyłka nie dotarła a sklep odmawia reklamacji. 100 zł poszło
popieram tę opinię 2 nie zgadzam się z tą opinią 0

Nesska
2021-12-10 16:40:01
Mari
2020-01-30 20:41:04
warto poszukać czegoś co będzie Wam odpowiadało pod względem stylu i oczywiście jakości wykonania. Ja z zakupów w lovita jestem zadowolna
Ja jestem zadowolona, bielizna akurat jest u nich ładnie wykonana minusik to czas dostawy

Mari
2020-01-30 20:41:04
warto poszukać czegoś co będzie Wam odpowiadało pod względem stylu i oczywiście jakości wykonania. Ja z zakupów w lovita jestem zadowolna

Moim zdaniem ceny bardzo dobre i jakość podobna a nawet troche lepsza niż sieciówkowa

No ale to jest wszystkie w regulaminie. Mnie dziwi że ludzie nie czytają a potem mają do firmy pretensje o coś co jasno powiedzieli
popieram tę opinię 0 nie zgadzam się z tą opinią 3

Fakt faktem, czasami trzeba poczekać. W Valetcie się czeka ale jakość potem wynagradza :)

Podsumowanie:

Sklep internetowy Valetta.pl to pośrednik sprzedający produkty z AliExpress i chińskich sklepów online, co budzi mieszane opinie klientów. Głównym problemem są długie czasy dostawy wynoszące od 2-3 tygodni do nawet 3-4 miesięcy, przy czym zamówienia są często rozbijane na kilka osobnych paczek. Jakość produktów jest zróżnicowana i zależy od ceny - tańsze artykuły mają gorszą jakość, podczas gdy droższe są lepiej wykonane. Obsługa klienta otrzymuje pozytywne oceny za szybkie odpowiadanie na maile i wiadomości, nawet w weekendy, jednak kontakt telefoniczny jest niedostępny. Znacznym problemem jest polityka zwrotów wymagająca odesłania towaru do Chin na koszt klienta oraz skomplikowany regulamin, który ulegał zmianom. Wiele osób narzeka na brak zwrotów pieniędzy po upływie 100 dni od zamówienia, mimo że przesyłka nie dotarła. Pozytywne recenzje na stronie sklepu budzą wątpliwości, gdyż mogą być napisane przez pracowników. Klienci rekomendują bezpośrednie zakupy na AliExpress jako tańszą alternatywę, choć niektórzy doceniają polską obsługę klienta i wygodę zakupów w Polsce.
do góry