Widok

Sklep z dużym wyborem kosmetyków firmy Ziaja?

Rodzina i dziecko bez ogłoszeń Temat dostępny też na forum:
Uzależniłam się od ich maski do rąk z oliwą ;) chciałabym wypróbować inne, ale w zwykłych drogeriach trafiam tylko na maskę oliwkową, albo zwykłe kremy. A nie lubię kupować kosmetyków w necie, bo ja z tych obrzydliwych, co muszą dokładnie się wwąchać ;)
popieram tę opinię 0 nie zgadzam się z tą opinią 0
zobacz na doz.pl moze beda mieli, ja ostatnio tam cos ziaji kupiłam i mieli duzo roznych produktów

image
w aptekach GEMINI są :)
imageimage
Ziaja ma swój sklep firmowy na Matarnii, ul. Jesienna 9. Mają wszystkie kosmetyki dostępne na miejscu.
I każdy może do takiego sklepu firmowego pojechać i kupić co potrzebuje?
popieram tę opinię 1 nie zgadzam się z tą opinią 0
Nie chcę zakładać nowego wątu - mam pyt., czy orientuje się któraś, gdzie dokładnie na Żabiance jest firma Ziaja - słyszałam, ze potrzebują tam do pakowania kosmetyków. W necie niec nie mogę znależć gddie na Żabiance jest ta firma ?
Pomóżcie, może któraś jest z tej dzielnicy.
Przepraszam za literówki ;-)
ja wiem , ze maja tylko chyba sklep na Jesiennej 9 ale to Matarnia chyba i w Kolbudach chyba mają zaklad produkcyjny
ogólnie na Jesiennej maja siedzibę więc moze tam zadzwoń poprostu i popytaj
Aha , dzięki bardzo, to widać zostałam wprowadzona w błąd (tak też przeczuwałam).
w aptekach jest dość duży wybór na starowiejskiej w Gdyni i koło sądu też Gdynia. wiem, ze na stronie Ziai jest spis aptek z podziałem na miasta, w których oferują ich produkty.
Niestety nie każda apteka ma wybór np w Gdyni na Władka bida z nędzą mimo że jest na liście.
Asiu a może chodziło o Oceanic?
jest co prawda w Sopocie ale blisko Żabianki, z drugiej strony ul. Łokietka
http://www.oceanic.pl/kontakt/biuro.htm
Nie wiem o co tej osobie chodziło - mówiła o Ziai.
Ale dziękuję, popytam w Oceanic - pilnie potrzebuję pracy !
Dziękuję i pozdrawiam .
wo rossmannie jest tez dużo kosmetyków ziai
nie w każdym rossmanie albo nie zwsze ;)
ja uwielbiam ich peeling ale totalnie nigdzie nie mogłam go znaleźć i odpuściłam :(
Daj znać jaki, ja często bywam w drogeriach i może mi wpadnie w oko.
image
image
Na Morenie przy Budapesztańskiej jest taki drewniany domek-sklep i tam Ziaja króluje :-)
image

Uploaded with ImageShack.us

=]
ze strony Ziaja - na Morenie podają adres:

NATURA
KUSOCIŃSKIEGO 8
GDAŃSK

:)
Agusia...to właśnie tam :-) Odwróciłam ulice ;-)
W ogóle dużo tam naturalnych kosmetyków. Ja kupuję tam różnego rodzaju glinki i przyprawy bez chemii.
Agatha - może sprawdź w sklepach wymienionych na stronie Ziaja?

http://www.ziaja.com/page/kontakt/gdzie_kupic/sklepy_partnerskie/pomorskie.html

np.

KLAUDIA
PILOTÓW 3
GDAŃSK

LIPIŃSK
GOSPODY 3
GDAŃSK

powiem szczerze, że jakiś czas temu byłam w ich siedzibie na Matarni i jakoś sklepu nie zauważyłam ;) (ale i nie rozglądałam się za bardzo, bo byłam w konkretnej sprawie)
Sklep jest, czasami korzystam. Po prostu się wchodzi do siedziby i czeka przy recepcji. Podchodzi ktoś z pracowników, mają przy wejściu wstawiony komputer i drukarkę paragonóę. Przy recepcji są gabloty z produktami, czy atrapami. Mozna zobaczyć produkty. Potem jak sie kupi, ta osoba, która obsługuje wychodzi gdzieś po produkty i wydać pieniądze. Myslę, że kasę mają w innym miejscu i pewnie magazynek też. W każdym razie jest tam cała oferta. Ja najpierw oglądam na stonie i robię sobie listę. Tylko, że ja mam w miarę po drodze.
w przychodni na Morenie jak się wchodzi na Dzieci Core jest sklepik Ziaji :) nie wiem jak ceny bo nie wchodziłam :)
na Dzieci Chore miało być :)
czyli tam normalnie do biura?

fajny mają ten regał z produktami :] ładnie wszystko wyeksponowane :)))

nie wiedziałam, że można tam zakupy robić :D
Agusia, okazało się, że moją ulubioną maskę do rąk "Kozie mleko" sprzedają w drogeriach Natura.

W Superpharmie w Matarni też mają duży wybór, tam kupiłam również maskę kokosową, ale jej nie cierpię (starszliwy, syntetyczny zapach).

Nie wszystkie kosmetyki Ziai są dobre, ale np. płyn dwufazowy do demakijażu oczu mają super - kosztuje 5 złotych, jest o niebo lepszy od dużo droższego Nivea, a niewiele ustępuje koszmarnie drogim zmywaczom "z wyższej półki".
duży wybór kosmetyków Ziaja jest też w przychodni na morenie.

Trzeba wejść do przychodni dziecka chorego i po prawej stronie jest mały sklepik z kosmetykami.

W Madisonie w aptece też jest duży wybór
Agatha . zgadzam się - dwufazowy jest po prostu genialny!! a masek do rąk nie uzywalam- sprawdze
też lubię płyn dwufazowy :) lubię też mleczko aloesowe i tonik ogórkowy ;)
krem do rąk z mleka koziego(przetestowany podczas remontu) :) i oliwkowy :)

za czasów szkoły kosmetycznej lubiłam pracować(tzn. masować) na oliwce witaminowej :)

no i maja najlepsze(przetestowaliśmy z Gabrysiem kilka różnych) płyny odstraszające komary :)))) AntyBzzz :)))) dzięki nim drugie lato z rzędu mieliśmy spokój :) w tym roku już nie kupowałam niczego innego :)

(a zasada taka, że jeśli w domu jest 1 komar, to na 100% użre mnie lub Młodego - pozostałych domowników nie tykają)
Potwierdzam:) W przychodni Morena przy wejściu na dzieci chore jest sklep Ziaji:))
Agusia, tak, normalnie do biura się wchodzi. Osoba z recepcji dzwoni po jakąś inną osobę. Przeważnie trafiam na tę samą panią. U mnie podstawa są te produkty apteczne ziaja med (szczególnie lipidowa i naczynkowa). Jestem też fanką serii oliwkowej, intim, szamponu czarna rzepa, sopot spa i wszytkich żeli pod prysznic, maseł do ciała. Oj, wielu innych jeszcze. Ostatnio też kupujemy kosmetyki męskie. Lubię próbowac ich nowości. Zawsze coś nowego kupię, czasem jakieś próbki dostaję.

Nadal w Przychodni Morena jest sklepik Ziaji i pracują tam Panie , które naprawdę znają się na rzeczy. Ja mam duże problemy ze skórą i ostatnio się nasiliły. W oczekiwaniu na odległy termin wizyty u dermatologa wstąpiłam do nich. Tak mi doradziły, że obeszło się bez leków. Polecam każdemu.
sklep firmowy Ziaja znajduje się w Gdyni na targowisku w Chyloni box 10E, obok Pączusia. Mają tam wszystkie kosmetyki z serii podstawowej i mają również PRO
sklep ziaji otworzył sie w madisonie :)
potwierdzam. I-sze piętro
Zobacz sobie na fajny internetowy sklep poloniacosmetics.pl Mają dosyć duży wybór Ziaji i dobre jak na polski rynek ceny. Powinnaś byc zadowolona!!
Sklep firmowy Ziai jest w Madisonie, chyba na I pietrze :-) duuuzy wybor:-)
W Gdyni sklep firmowy w Batorym i na rynku w Chyloni. Ogromny wybór.

Inne tematy z forum Rodzina i dziecko

Przeprowadzka - jaką firmę polecacie? (69 odpowiedzi)

Hej! Jaka firmę przeprowadzkową polecacie?? Za dwa tygodnie mnie to czeka i chciałabym...

krem nawilżający do twarzy (44 odpowiedzi)

Jaki krem jest dobry bo nie wiem jaki kupić używałam garniera ale mi nie służy i teraz mam taka...

Któraś z was korzystała z ROLLMASAŻU? (20 odpowiedzi)

Któraś z was korzystała z ROLLMASAŻU? jak się ubrać na taki zabieg? jak to działa i czy działa ?

do góry