Widok
Nikt nie twierdzi, że Lodowiec to jakieś cudowne miejsce do XC, czy czegokolwiek (łącznie ze Snowboardem i nurkowaniem)...
Problem (o ile istnieje - nie wiem, nie byłem na wizji lokalnej) polega na tym, że jeżeli tor został uszkodzony, to niemiło, bo ja (a było nas wielu)zaangażowałem prywatne 39zł na koparkę + kilkanaście roboczogodzin z łopatą w trudzie i znoju... Po prostu przykroby mi byłoby, gdyby ktoś skorzystał z dzieła naszych rąk i portfeli, coś tam dzięki temu zyskał, a tor popsuł. Proste, co nie?!
Jednak jeżeli nic się nie stało i tor jest w stanie jak przed tym ostatnim Party, to w/g mnie nie ma problemu. Jeżeli jednak jest rozpieprzony, to ten, kto zepsuł powinnien przywrócić do poprzedniego stanu, jezeli tego nie zrobił, to jest smętnym fiutem, a jeżeli zepsuł i naprawił, to jest normalnym gościem ze zwyczajową klasą...
Tyle mojej opini.
Pozdrawiam
Problem (o ile istnieje - nie wiem, nie byłem na wizji lokalnej) polega na tym, że jeżeli tor został uszkodzony, to niemiło, bo ja (a było nas wielu)zaangażowałem prywatne 39zł na koparkę + kilkanaście roboczogodzin z łopatą w trudzie i znoju... Po prostu przykroby mi byłoby, gdyby ktoś skorzystał z dzieła naszych rąk i portfeli, coś tam dzięki temu zyskał, a tor popsuł. Proste, co nie?!
Jednak jeżeli nic się nie stało i tor jest w stanie jak przed tym ostatnim Party, to w/g mnie nie ma problemu. Jeżeli jednak jest rozpieprzony, to ten, kto zepsuł powinnien przywrócić do poprzedniego stanu, jezeli tego nie zrobił, to jest smętnym fiutem, a jeżeli zepsuł i naprawił, to jest normalnym gościem ze zwyczajową klasą...
Tyle mojej opini.
Pozdrawiam
ej zorro, ze niby kto obsmarowal nasz tor 4x ??? cross-country-boys ? niby czemu mamy sie przejmowac opinia rowerzystow, ktorzy maja male pojecie o tej dyscyplinie, bo gdybyscie mieli jakiekolwiek to byscie chylili czola przed tym torem. Nie dziwie sie, ze opinie ktore slyszales od kolegow czy jakiejs tam Ani sa kiepskie bo to nie jest tor XC na litosc boska !!!!!!!!
Mogl bym napisac duzo cytatow zawodnikow. Wypowiedzi co na trasie moglo by, a co bylo do dupy. Ani wypowiedz jest najlepsze buahaha :D Ale nie bede lepiej jej cytowal bo oczy powypadaja z orbit. Nie mowie o profilu toru, bo to mnie nic a nic nie interesuje. Mowie o zastosowaniu go w sobotnim wyscigu. Przyznaje dlatego racje szanownym kolegom w duzych kaskach, bo nie bylo powodu sie tym chwalic w mediach. Koledzy narudzom (nie wiadomo z jakiego powodu), a tym czasem fragment na lodowcu byl najbeznadziejniejszym miejscem ze wszystkich edycji z lat poprzednich jakie moge siegnac pamieciom. Nie no pare lat temu byl podjazd po schodach to moze tor konkurowac. Chociaz nie, schody sa jednak ciekawsze :D
wiesz ja pamietam sytuacje jak na maratonie bike boardu Naczo ze zlamana raka przyszedl popatrzec co sie dzieje i pogadac to go kumple nakrecili i wsadzili na rower aby wystartowal.... Naczo ze zlamana reka tak sobie na spontanie przyjechal na mete na 7 miejscu... .
A o prawdziwym freerid'dzie mozna mowic tylko w stosunku do snowboardu wszystko inne to zeczywiscie tylko namiastka. ale to moje osobiste zdanie.
A o prawdziwym freerid'dzie mozna mowic tylko w stosunku do snowboardu wszystko inne to zeczywiscie tylko namiastka. ale to moje osobiste zdanie.
jak by to delikatnie okreslic.... gowno mnie obchodzi co myslisz o lodowcu panie zorro. ja akurat od ludzi w temacie na superlidze w warszawie sluszalem opinie od ludzi ze sporego kawalka polski ze wlasnie tak ich zdaniem powinien wygladac tor do 4X za co dzieki Naczowi.
Ludzie jezdzacy w XC doedukujcie sie. bo to wstyd nie znac dyscyplin rowerowych chociarz z nazwy jesli nazywacie rower swoja pasja czy sposobem na zycie.
i nie wypowiadajcie opini o dyscplinie czy torze o ktorej jak widze (zorro) nie macie bladego pojecia
Ludzie jezdzacy w XC doedukujcie sie. bo to wstyd nie znac dyscyplin rowerowych chociarz z nazwy jesli nazywacie rower swoja pasja czy sposobem na zycie.
i nie wypowiadajcie opini o dyscplinie czy torze o ktorej jak widze (zorro) nie macie bladego pojecia
hoho zorro pokazal kalse oj oj. tor jest jaki jest. to ze tyrałem w gipsie przy jego modernizacji nie oznacza ze uwazam, iz jest doskonaly. jest nierowny, a z pucharem swiata czy innymi duperelami wspolnego ma chyba tylko tyle, ze jest stworzony dla rowerów (no i pewnie cos jeszcze sie znajdzie;). tor na zawody byl zrobiony taki, na jaki pozwalaly srodki/czas/mozliwosci. konstruktywna krytyka mile widziana i potrzebna, ale takie p*******, to mozesz sobie schowac tam, skad wyszło (z ****:P).