Widok

Słabe, wypadające włosy

Hej, od jakiegoś czasu zauważyłam nadmierne wypadanie włosów. Dosłownie są wszędzie. Na szczotce, na poduszce, ubraniach. Zrobiłam już wszystkie badania i wszystko jest w normie. Nie biorę żadnych leków, na nic nie choruje. Nie mam pojęcia co się dzieje. Stosowałam już tyle produktów i nic nie pomaga :(
Macie coś sprawdzonego? Coś co rzeczywiście daje efekty?
popieram tę opinię 0 nie zgadzam się z tą opinią 0

Borykałam się z tym problemem jakiś czas temu. U mnie oprócz zmiany diety dużo dał produkt marki Kosswell. Ampułki Koxidil do wcierania w skórę głowy. Nie dość że zatrzymał wypadanie włosów to jeszcze je wzmocnił. Trzeba tylko pamiętac o regularnym stosowaniu. Ja wracam do tej serii już od roku. Robię sobie 2 miesięczną kurację a potem przerwa i tak odnawiam.

A ile śpisz i jak się odzywiasz? Wiesz ze poza odpowiednimi kosmetykami wazne jest tez wzmocnienie od srodka np suplementami oraz te 8h snu? wlosy wlasnie w nocy sie regeneruja :)

nie pomyslala bym ze sen ma az takie znaczenie.. tez malo spie bo mam male dzieci

wiem jak to jest, moja mala ma pol roku i tez o snie dlugim moge zapomniec :D ale biore suplementy https://eksperciwlosow.pl/products/mothers-formula-virtue-herbs stosuje tez kosmetyki z tej strony i odpoczywam za dnia ile moge :)

Ja już od trzech tygodni stosuje Collagen Primabiotic i jestem mega pozytywnie zaskoczona. Nie sądziłam, że urośnie mi tyle baby hair. Już nie mogę się doczekać jak urosną dłuższe

Krople żołądkowe za 5 zł z apteki :) ŻADNE suplementy nigdy nie dały żadnego efektu a krople w około miesiąc sprawiły niemal cud.

... do wcierania w skórę głowy, nie do podjadania ;) :D

Inne tematy z forum Zdrowie

Jakie skuteczne środki na erekcję (7 odpowiedzi)

Rzecz jasna nie dla mnie ale dla mojego męża, który od jakiegoś czasu ma niego mniejsza kondycję...

Impotencja (25 odpowiedzi)

Witam. Mam 35 lat. Od jakiegoś czasu mam duże problemy . Od 2 miesięcy nie jesteśmy tego w stanie...

Słabe, łamliwe i wypadające włosy (154 odpowiedzi)

Mam 31 lat i nigdy nie miałam bujnej czupryny. Moje włosy oceniłabym jako średnie. Od jakiegoś...

do góry