Widok

Ślady po oparzeniu

Rodzina i dziecko Temat dostępny też na forum:
Może wiecie czym smarować ślady po oparzeniach, mała miała 3 tygodnie temu wypadek, wylała na siebie gorącą wodę. Wszystko się już zagoiło, ale na rączce zostały czerwone przebarwienia a na brzuszku biała plama. Chirurg polecił smarować czymś tłustym i nie opalać. Smaruję ją tłuszczem kokosowym, ale może znacie jakieś dobre środki które zlikwidują ślady.
popieram tę opinię 0 nie zgadzam się z tą opinią 0
moja córka jakiś czas temu wylała na siebie gorącą kawę, od razu smarowałam maścią cepan (cebulowa) dzisiaj nie ma śladu....
smaruj, czas zrobi swoje, jesli oparzenie nie było zbyt głębokie- nie będzie śladu po oparzeniu
popieram tę opinię 1 nie zgadzam się z tą opinią 0
http://www.bio-oil.com/pl/application/scars
popieram tę opinię 0 nie zgadzam się z tą opinią 1
Mój brat miał smarowane maścia cepal cepan czy jakoś tak(tylko ona jest czarna i brudzi ubrania,ale pieknie "rozciągneła blizne tak ze nie ma prawie śladu po paskudnym oparzeniu
popieram tę opinię 0 nie zgadzam się z tą opinią 0

Inne tematy z forum Rodzina i dziecko bez ogłoszeń

dr Włodzimierz Sieg-opinie prowadzenie ciąży (30 odpowiedzi)

Jak w temacie proszę o opinie o tym lekarzu, zmieniam ginekologa w połowie ciąży i jestem...

Jaki fotelik samochodowy polecacie? (99 odpowiedzi)

Witam. Chodzi mi o taki fotelik dla rocznego dziecka. Chcialabym aby posluzyl nam jak najdlużej....

budowa domu czy mieszkanie?? przekonajcie mnie!! (142 odpowiedzi)

witam, wiem ze niektóre forumki budują własne domy za miastem, inne mieszkają w centrum miasta....

do góry