Widok
Sławutowo, dworek Św. Antoniego
Mam pytanie do dziewczyn ktore mialy tam wesele, beda miec wesele lub byly u kogos na weselu jak ma sie sprawa jedzenia i organizacji?
Czy jedzenie jest smaczne i w "weselnych" ilosciach czyli takich ze nie bylo pustek na stole? Jak tort? A jak obsluga? Sprawna? Obiad cieply? Czy czyms odradzalybyscie mi to miejsce?
Dzieki za odpowiedzi.
Czy jedzenie jest smaczne i w "weselnych" ilosciach czyli takich ze nie bylo pustek na stole? Jak tort? A jak obsluga? Sprawna? Obiad cieply? Czy czyms odradzalybyscie mi to miejsce?
Dzieki za odpowiedzi.
Kochana, ja miałam tam wesele już prawie 2 lata temu...
pustki na stole...marzenie :) mnóstwo jedzonka i bardzo dobre, pięknie podane-mieliśmy 8 rodzajów mięs, to o czymś mówi; 3 zupy ...
obsługa bardzo sprawna i przesympatyczna
ogólnie mówiąc, wszystkim się bardzo podobało, do tego stopnia że częśc naszych gości przedłużyła sobie pobyt aż do poniedziałku :)
cudowny ogród, ładne i czyściutkie pokoje
oczywiście wszystko w wiejskim stylu, nie wszyscy tak lubią ale my akurat takiego miejsca szukaliśmy
jak chcesz to mogę Ci wysłać pare zdjątek z imprezki
pustki na stole...marzenie :) mnóstwo jedzonka i bardzo dobre, pięknie podane-mieliśmy 8 rodzajów mięs, to o czymś mówi; 3 zupy ...
obsługa bardzo sprawna i przesympatyczna
ogólnie mówiąc, wszystkim się bardzo podobało, do tego stopnia że częśc naszych gości przedłużyła sobie pobyt aż do poniedziałku :)
cudowny ogród, ładne i czyściutkie pokoje
oczywiście wszystko w wiejskim stylu, nie wszyscy tak lubią ale my akurat takiego miejsca szukaliśmy
jak chcesz to mogę Ci wysłać pare zdjątek z imprezki