Widok

Sławutowo, dworek Św. Antoniego

Wesele bez ogłoszeń Temat dostępny też na forum:
Mam pytanie do dziewczyn ktore mialy tam wesele, beda miec wesele lub byly u kogos na weselu jak ma sie sprawa jedzenia i organizacji?
Czy jedzenie jest smaczne i w "weselnych" ilosciach czyli takich ze nie bylo pustek na stole? Jak tort? A jak obsluga? Sprawna? Obiad cieply? Czy czyms odradzalybyscie mi to miejsce?
Dzieki za odpowiedzi.
popieram tę opinię 0 nie zgadzam się z tą opinią 0
Kochana, ja miałam tam wesele już prawie 2 lata temu...

pustki na stole...marzenie :) mnóstwo jedzonka i bardzo dobre, pięknie podane-mieliśmy 8 rodzajów mięs, to o czymś mówi; 3 zupy ...
obsługa bardzo sprawna i przesympatyczna

ogólnie mówiąc, wszystkim się bardzo podobało, do tego stopnia że częśc naszych gości przedłużyła sobie pobyt aż do poniedziałku :)

cudowny ogród, ładne i czyściutkie pokoje

oczywiście wszystko w wiejskim stylu, nie wszyscy tak lubią ale my akurat takiego miejsca szukaliśmy

jak chcesz to mogę Ci wysłać pare zdjątek z imprezki

image
image
no..ja chyba miałam pecha...:/gdzieś już pisałam o Dworku...

image
Mala571 a mozesz mi napisac co bylo nie tak? nie moge znalezc Twojego watku wiec prosze napisz do mnie na priv:
malami79@wp.pl
Dziekuje

Wiper, przeslesz kilka zdjec? Dziekuje za pomoc. Pozdrawiam.
woalka napisałam-trochę duzo wyszło-więc nie przestrasz się:)

image
nie ma problemu, prześlę ae przypomnij mi się na maila
zdjątka mam na innym kompie

bywa i tak, że ktoś jest niezadowolony...może coś się zmieniło...w końcu my mieliśmy dosyć dawno wesele

image
image

Inne tematy z forum Wesele

bielizna ślubna - gdzie kupić? (36 odpowiedzi)

Dziewczyny tak jak w tytule, gdzie najlepiej w trójmieście dobrać bieliznę ślubną? macie może...

Piling do ciała który zdziała cuda-jaki polecacie? (26 odpowiedzi)

Chciałabym wygłacic skóte na rekach mam lekko zrogowaciały naskórek zawsze pomagało słonce lub...

dobry...i nie drogi dentysta (51 odpowiedzi)

Hejka szukam dentysty dobrego ale żebym nie straciła majątku !!! mam sporo ubytków i pochłonie mi...

do góry