Widok

Słodziaki w wersji junior - gdzie są pszczółki?

Rodzina i dziecko bez ogłoszeń Temat dostępny też na forum:
Czy ktoś widział jeszcze słodziaki pszczółki w jakiejś Biedronce? Mała się uparła na tę konkretną maskotkę i jest dramat bo byłyśmy w dwóch sklepach i nie ma :/
popieram tę opinię 0 nie zgadzam się z tą opinią 1

Ja byłam w czterech, zanim znalazłam - w Chwaszczynie, ale była tylko jedna i to 2tyg temu.
Wczoraj dużo było pszczółek, innych też w Biedronce przy Warszawskiej w Gdańsku. Czy są jeszcze dziś to nie wiem.
popieram tę opinię 0 nie zgadzam się z tą opinią 0
Mąż kilka dni temu przywiózł z biedry na worcella, Chełm może jeszcze są

My dziś robiliśmy zakupy w różnych miejscach i zajrzeliśmy do wszystkich biedronek po drodze szukając pszczółki. W żadnej z 6 odwiedzonych nie było maskotki. Dzieci zabrały inne i w ten sposób mają 9 z 10 poza właśnie pszczółką. Pewnie jak na złość zobaczę ją w sklepie za parę dni.

Za 26.99 albo 27.99 można kupić w razie co , może w outlecie będa albo w Biedronce na morenie na piecewskiej, w piątek było tam pełno maskotek wieczorem

Tych juniorów póki co nie można kupować, tylko za naklejki. Fakt, mają swoją cenę jak sprawdzisz na czytniku ale nie można w kasie ich kupić, tylko za naklejki wymienić. Może jak już skończy się akcja wymiany naklejek a maskotek im dużo zostanie to można będzie je kupić, na razie jak pytałam w sklepie czemu juniory mają cenę a nie można ich kupić, to pani powiedziała, że każdy produkt w sklepie musi mieć w systemie swoją cenę nawet jak nie można za niego zapłacić.

I tak w tym roku jest nie źle, bo w każdej biedronce jest na prawdę dużo tych wszystkich maskotek. No może poza pszczółkami, które są rzadko spotykane.

Wczoraj były pszczółki na Dabrowszczakow po netto w biedronce. Było ich sporo

Miałam dziś okazję być w 3 biedronkach na Oruni Dolnej i Górnej, ale pszczółek brak.
popieram tę opinię 0 nie zgadzam się z tą opinią 2

a widziałyście gdzieś moze książki?

Inne tematy z forum Rodzina i dziecko

Znacie Dr Karinę Kulikowską-Ciecieląg (21 odpowiedzi)

jak w temacie :) jakie macie doświadczenia, opinie?

Jakie krzesło do biurka (10 odpowiedzi)

Jakie krzesło polecacie dla starszaka, który niebawem wybiera się do szkoły, więc więcej czasu...

budowa domu czy mieszkanie?? przekonajcie mnie!! (142 odpowiedzi)

witam, wiem ze niektóre forumki budują własne domy za miastem, inne mieszkają w centrum miasta....

do góry