Widok
dziewczyny poszukajcie w Empiku, InMedio lub innych zwyczajnych kioskach koło domu i bez problemu (przynajmniej w Gdańsku) znajdziecie takie czasopisma do wyboru jak: "Ślub jak z bajki" - 15,90 zł, "Pora na ślub" - 15,90 zł, "Moda na ślub" - 24,90 zł. Ja zaczęłam od kilku miesięcy kupować jak szalona to co wychodziło i było u mnie w kosku i po kilku egzemplarzach zorientowałam się, że we wszystkich tych czasopismach powtarzają się porady i kolekcje sukienek itd. Poza tym kupe kasy na to idzie niepotrzebnie... W tym roku kupiłam sobie "Moda na ślub" - styczeń 2005 z nowymi kolekcjami Demetriosa, Agnes, itd. i narazie mam dosyć...za kilka miesięcy wejdzie coś nowego i wtedy sobie kupię. Ale naprawdę nie ma problemu z tymi gazetami do kupienia. Niestety nie znajdziecie tam porad, jedyne co jest godne uwagi to kolekcje sukienek i ew. bukiety...ale to jest moje skromne zdanie :o)
[img][/img]
Dziewczyny mozecie spojrzec na gazete "Slub jak z bajki". W nim znajdziecie artykuly zwiazane z moda, uroda, a takze ze zwyczajami. Wszystko jest bardzo ladnie opisane. Zawiera duzo cennych rad. Cena 16zl.
Pozdrawiam.
Pozdrawiam.
Pozdrawiam
Elena 'wiza'
Studio wizerunku 'Elena'
www:
e-mail: elena.wizaz@gmail.com
tel. kom. 0 510 082 655
Elena 'wiza'
Studio wizerunku 'Elena'
www:
e-mail: elena.wizaz@gmail.com
tel. kom. 0 510 082 655
No tak jest niestety prawie ze wszystkim. Miejmy nadzieję, ze bedzie sie to zmieniac ma lepsze. Mnie to już jednak chyba nie będzie dotyczyć, bo ślub mam w czerwcu :):):) Pismo widziałam w USC, leżał tam też Weselnik. Mimo wszystko Slub Marzeń wygląda bez porównania lepiej. To co jest w tym piśmie pozytywnego to to, ze jest to edycja regionalna i ogłoszenia sa z Trójmiasta a nie np. Warszawy.
Nic Ci nie zagwarantuje ze Twoj ślub bedzie ślubem marzeń, a juz na pewno nie jakaś gazeta, z choinki sie urwałaś? Tytuł jak kazdy inny ani lepszy ani gorszy. Gazeta Wyborcza tez powinna zmienić tytuł bo nie pisze o wyborach? Ja tez dostałam pismo na naukach,a nawet przed i przez cały czas przeglądałam zamiast słuchać księżulka. Artykułów nie za dużo, ale zdjęcia b. fajne. Szukałam kogos do zagrania mi na ślubie i tam akurat znalazłam ogłoszenie, juz nawet do niego dzwoniłam.
Lusia - moim zdaniem także ślub Marzeń nie spełnia oczekiwań przyszłych Małżonków - porównując do czasopism zagranicznych, tj. BRIDE, czy inne, ma o wiele mniej stron, cena także nie jest mała, bardzo mało ciekawych artukułów - w polskim czasopismach slubnych zawsze jest to samo, czyli: kalendarium, zaproszenia, bardzo cienko na tle zagranicznych wyglądaja też strony z modą slubną i ogólnie, to 14,9 żeby płacić tylko za obejrzenie samych reklam, to niestety nie warto...
Tak wlasnie, spodziewalam sie porad dotyczacych organizacji slubu, wesela, artykulow o pielegnacji/urodzie i generalnie o TYM dniu. Spodziewalam sie mody slubnej (damskiej i meskiej), porad stylisty, wizazysty, propozycji kulinarnych i wielu innych rzeczy. Tytul jest nie na miejscu w takim razie bo zalanie czytelnika 10000 ogloszen nie zagwarantuje Ci ze to bedzie Twoj Slub Marzen.
Pozdrawiam i zycze powodzenia w odnajdywaniu sie w tych wszystkich reklamach.
Pozdrawiam i zycze powodzenia w odnajdywaniu sie w tych wszystkich reklamach.
Moim zdaniem jest do niczego. 99% to reklamy fotografow, restauracji, robienia paznokci, sklepow z sukienkami, stron internetowych z zaproszeniami etc. Artykuly są moze ze 2, jak na taka cene (14,90) to spodziewalam sie czegos ambitniejszego wiecej.Wlasnie policzylam38 stron reklam, a gazeta nie jest gruba...