Widok

Ślub cywilny

Wesele bez ogłoszeń Temat dostępny też na forum:
Czy możecie mi podpowiedzieć z kim rozmawiać w kwestii muzyki w czasie slubu cywilnego i szampana, slyszalam ze to jest dodatkowo platne, ale nike wiem z kim na ten temat rozmawiac
popieram tę opinię 0 nie zgadzam się z tą opinią 0
Jeśli chodzi o Gdańsk ślub odbywa się w starym Żaku i pół godz przed ślubem ustala się oprawę oraz czy chcę się dodatkowe zdjęcia,muzykę i t p. oczywiście płatne dodatkowo.
Ksawciu-31.03.2009
Milan-09.07.2013
image
jeśli chodzi o Gdynię to rozmawiasz o tym tam gdzie zamawiasz ślub- oni dają Ci namiary na firmę obsługującą uroczystość ślubną.
image

w kwestii Gdanska
http://forum.trojmiasto.pl/Nowy-Ratusz-w-GDansku-info-zbiorcze-t102880,1,11.html?hl=nowy ratusz#hl

A ktoś się orientuje jak to wygląda w Redzie?
Dzieki za informacje
A wiecie jaki jest adres tego nowego ratusza, gdzie udzielaja slubow? I jak to sie oficjalnie nazywa Pisze wlasnie zaproszenia i nie wiem jaka nazwe i adres wpisac
Nowy Ratusz
ul.Wały Jagielońskie 1
Gdańsk
Ja w zaproszeniach pisałam Nowy Ratusz (bo taka nazwa) ale w nawiasie podawałam dawny Żak
kolezanka miala napisane:

...w Sali Herbowej Nowego Ratusza (stary "Żak") przy ul. Wały Jagiellońskie 1 w Gdańsku.
słuchajcie, czy trzbe tam wcześniej dzwonić do tych osób od muzyki? czy wystarczy jak się przyjdzie 30 minut wcześniej i się powie?
Wchodzi się do Ratusza od przodu? czy od tyłu gdzie jest Parking?
My też mamy napisane Nowy Ratusz (stary Żak)!
image
Ja mam w zaproszeniu "Nowy Ratusz Miasta Gdańsk (Dawny Żak)
ul. Wały Jagielońskie 1.
Wystarczy pół godziny wcześniej to zamówić,a wchodzi się od tyłu i tam też jest parking.
Ksawciu-31.03.2009
Milan-09.07.2013
image
Wchodzisz do Żaka od strony parkingu (goście też), na parterze siedzi pani , która przyjmuje zamówienia na oprawę muzyczną i szampana . Szampana musisz mieć swojego . Określasz też ilość osób dla których ma być rozlany szampan. (chyba jeden szampan na 8 osób). Płacisz na miejscu za wszystko.
proponuje zadzwonic wlasnie do tej pani, ktora sie tym zajmuje albo wybrac sie z tydzien czy dwa wczesniej w jakis piatek czy sobote

0501 53 53 63

Inne tematy z forum Wesele

Biżuteria ślubna - gdzie kupić? (59 odpowiedzi)

Możecie może polecić miejsce na zakup biżuterii ślubnej, chodzi o srebro?

bielizna ślubna - gdzie kupić? (36 odpowiedzi)

Dziewczyny tak jak w tytule, gdzie najlepiej w trójmieście dobrać bieliznę ślubną? macie może...

dobry...i nie drogi dentysta (51 odpowiedzi)

Hejka szukam dentysty dobrego ale żebym nie straciła majątku !!! mam sporo ubytków i pochłonie mi...

do góry