Widok

Ślub cywilny

Wesele bez ogłoszeń Temat dostępny też na forum:
Czy możecie mi podpowiedzieć z kim rozmawiać w kwestii muzyki w czasie slubu cywilnego i szampana, slyszalam ze to jest dodatkowo platne, ale nike wiem z kim na ten temat rozmawiac
popieram tę opinię 0 nie zgadzam się z tą opinią 0
Jeśli chodzi o Gdańsk ślub odbywa się w starym Żaku i pół godz przed ślubem ustala się oprawę oraz czy chcę się dodatkowe zdjęcia,muzykę i t p. oczywiście płatne dodatkowo.
Ksawciu-31.03.2009
Milan-09.07.2013
image
jeśli chodzi o Gdynię to rozmawiasz o tym tam gdzie zamawiasz ślub- oni dają Ci namiary na firmę obsługującą uroczystość ślubną.
image

w kwestii Gdanska
http://forum.trojmiasto.pl/Nowy-Ratusz-w-GDansku-info-zbiorcze-t102880,1,11.html?hl=nowy ratusz#hl

A ktoś się orientuje jak to wygląda w Redzie?
Dzieki za informacje
A wiecie jaki jest adres tego nowego ratusza, gdzie udzielaja slubow? I jak to sie oficjalnie nazywa Pisze wlasnie zaproszenia i nie wiem jaka nazwe i adres wpisac
Nowy Ratusz
ul.Wały Jagielońskie 1
Gdańsk
Ja w zaproszeniach pisałam Nowy Ratusz (bo taka nazwa) ale w nawiasie podawałam dawny Żak
kolezanka miala napisane:

...w Sali Herbowej Nowego Ratusza (stary "Żak") przy ul. Wały Jagiellońskie 1 w Gdańsku.
słuchajcie, czy trzbe tam wcześniej dzwonić do tych osób od muzyki? czy wystarczy jak się przyjdzie 30 minut wcześniej i się powie?
Wchodzi się do Ratusza od przodu? czy od tyłu gdzie jest Parking?
My też mamy napisane Nowy Ratusz (stary Żak)!
image
Ja mam w zaproszeniu "Nowy Ratusz Miasta Gdańsk (Dawny Żak)
ul. Wały Jagielońskie 1.
Wystarczy pół godziny wcześniej to zamówić,a wchodzi się od tyłu i tam też jest parking.
Ksawciu-31.03.2009
Milan-09.07.2013
image
Wchodzisz do Żaka od strony parkingu (goście też), na parterze siedzi pani , która przyjmuje zamówienia na oprawę muzyczną i szampana . Szampana musisz mieć swojego . Określasz też ilość osób dla których ma być rozlany szampan. (chyba jeden szampan na 8 osób). Płacisz na miejscu za wszystko.
proponuje zadzwonic wlasnie do tej pani, ktora sie tym zajmuje albo wybrac sie z tydzien czy dwa wczesniej w jakis piatek czy sobote

0501 53 53 63

Inne tematy z forum Wesele

Co zamiast ciężkiego dymu na pierwszy taniec? (3 odpowiedzi)

Nie chcemy ciężkiego dymu przy pierwszym tańcu. Co innego można zorganizować, żeby dodać trochę...

Czy slub cywilny to wogole slub??? (209 odpowiedzi)

Przeciez tam nikt nic nikomu nie slubuje!

do góry